Manu Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 ABC Masaže. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Bralec Bernhard Schlink blabla...blablabla.....bla?....bla. ... Bernard Nežmah Lepo. Kakšni so pa kaj tvoji vtisi, ne pa Bernijevi? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Lepo. Kakšni so pa kaj tvoji vtisi, ne pa Bernijevi? :) A zdej se boš pa v vsako malenkost vtikaw? :angry: :slap: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 (popravljeno) Zelo všeč. :worship: Priporočam. Bernija sem citirala, ker sama ne bi znala lepše napisati ... :) Popravljeno Januar 24, 2006. Popravil Biba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Zelo všeč. :worship: Priporočam. Bernija sem citirala, ker sama ne bi znala lepše napisati ... :) A zdej pa še ti? :grrr :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 A zdej se boš pa v vsako malenkost vtikaw? :angry: :slap: :) A-a. V Jelenov žleb se ne vtikam. :grrr Zelo všeč. :worship: Priporočam. Bernija sem citirala, ker sama ne bi znala lepše napisati ... :) Kdor prizna, se mu pol oprosti. Kdor pa ne, pa vse. :) :devil: :004 Trenutno mamo swinger party s Heideggrom, Nietzschejem in Gadamerjem. :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Karkol od Hunterja S. Thompsona ... pa še kak val beatnikov ne škodi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Še zmer prsegam na knjigo METULJ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 Še zmer prsegam na knjigo METULJ! Jaz tudi! Po dolgem času jo bom spet vzel v roke. Film pa ni tako dober. Je dober, a se ne more primerjati s knjigo. & in knjiga: "POD PALMAMI"! :OK: Predvsem prvi del. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 25, 2006 Deli Objavljeno Januar 25, 2006 Zloglasni STASI (Anna Funder) Super knjiga, če kogar zanima kaj se je dogajalo v star Nemčiji. Verjetno najblj razpredena obveščevalna služba na svetu. Delal sem seminarsko nalogo iz te tematike pa sem šel prebrat še to knjigo. Malo mi sicer še manjka do konca je pa super. Imela je čez 90.000 obveščevalcev in še enkrat toliko informanotv. Tega ni nikje najti. Mosad, CIA,... so le drobček tega kar je bil STASI. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Shel Silverstein: Manjkajoči košček sreča veliki O :yes: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
volk Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Bralec :OK: sicer že nekaj časa nazaj, vendar mi je ostala, se fajn splača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Shel Silverstein: Manjkajoči košček sreča veliki O :yes: :blush: Prvi del ; Manjkajoči košček :) :yes: Pa obvezno zraven še Tufko in Rozi (od Katje Reider ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Januar 30, 2006 Deli Objavljeno Januar 30, 2006 Zloglasni STASI (Anna Funder) Super knjiga, če kogar zanima kaj se je dogajalo v star Nemčiji. Verjetno najblj razpredena obveščevalna služba na svetu. Delal sem seminarsko nalogo iz te tematike pa sem šel prebrat še to knjigo. Malo mi sicer še manjka do konca je pa super. Imela je čez 90.000 obveščevalcev in še enkrat toliko informanotv. Tega ni nikje najti. Mosad, CIA,... so le drobček tega kar je bil STASI. lp eee...sem prebrala 14 dni nazaj...res zanimiva knjiga, saj zame, ker nisem bila ravno seznanjena o povojni Nemčiji... trenutno Marxov življenjepis....tako kot večina (razen Julija Cezarja avtor Max Gallo, ki mi ni šel nikakor) življenjepisov izredno zanimiva.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Spartak Sicer malo preveč limonadno napisano, pa ajde, za zimo vala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Zloglasni STASI (Anna Funder) Super knjiga, če kogar zanima kaj se je dogajalo v star Nemčiji. Verjetno najblj razpredena obveščevalna služba na svetu. Delal sem seminarsko nalogo iz te tematike pa sem šel prebrat še to knjigo. Malo mi sicer še manjka do konca je pa super. Imela je čez 90.000 obveščevalcev in še enkrat toliko informanotv. Tega ni nikje najti. Mosad, CIA,... so le drobček tega kar je bil STASI. lp Je ta iz trafik?...,,žepna izdaja za 2500 sit,,...sem jo namreč držala v rokah..in še eno ,,MOSAD,, pa sem cincala..no pol so me razveselili, da sploh ne vzamejo kartice...pa sem se odahnila in šla ven... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Zloglasni STASI (Anna Funder) Super knjiga, če kogar zanima kaj se je dogajalo v star Nemčiji. Verjetno najblj razpredena obveščevalna služba na svetu. Delal sem seminarsko nalogo iz te tematike pa sem šel prebrat še to knjigo. Malo mi sicer še manjka do konca je pa super. Imela je čez 90.000 obveščevalcev in še enkrat toliko informanotv. Tega ni nikje najti. Mosad, CIA,... so le drobček tega kar je bil STASI. lp hvala za namig, sliši se zanimivo in čeprav mislim da sem dobro seznanjen z tistimi časi ni nikoli kak nov info odveč :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Okrog edinega sveta by Matevž Lenarčič mal filozofije mal več potopisa men je blo všeč ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 Je ta iz trafik?...,,žepna izdaja za 2500 sit,,...sem jo namreč držala v rokah..in še eno ,,MOSAD,, pa sem cincala..no pol so me razveselili, da sploh ne vzamejo kartice...pa sem se odahnila in šla ven... Prebral obe iz knjižnice, pa recimo tak tak. Sicer pa okusi so različni. Motijo me stvari baba čula, baba rekla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Broj Jedan Objavljeno Februar 10, 2006 Avtor Deli Objavljeno Februar 10, 2006 "Srečevanja s Tibetom", Učila 2001 avtorji: Igor Cvetko, Ralf Čeplak Mencin, Aleš Črnič, Gregor Rjavec, Aleksander Saša Ostan, Brane Struga, Ivo Svetina, Mojca Šavnik, Andrej Ule Vse o Tibetu in o tem kako so ga doživeli Slovenci. Odlično čtivo, ki nam prikaže vzpon in propad veličastne kulture, ki je danes na pragu uničenja, :cry: saj nima take sreče, kot jo je imela SLO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 10, 2006 Deli Objavljeno Februar 10, 2006 TIS, pa OED... :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 O. Wilde: Slika Doriana Graya Prebrana ponovno po mnogih letih. Lord Henry ... respect. I. Zevaco: Papežinja Fausta Zelo dobra; hvala, amigo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 De nada, mi más querida amiga. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 21, 2006 Deli Objavljeno April 21, 2006 The shoe people, ampak v izvirniku :grim ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se