_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 no ja kaj se quliferk tiče moja je po 3k km že na 85% obrabljenost tak da dvomim da bo 8k zdržala. če se ne motim si jo ti baje vozil tudi po dirkališčih, potem logično da gre prej, če pa je vožena po normalnih cestah in enakomerno rabljena, pa bi morala zdržat 6 tisoč km....
Kaki Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 če se ne motim si jo ti baje vozil tudi po dirkališčih, potem logično da gre prej, če pa je vožena po normalnih cestah in enakomerno rabljena, pa bi morala zdržat 6 tisoč km.... Jast mislim da jo moraš hudo čuvat, da zdrži 5, 6 kkm...,meni to ni nikdar uspelo, pa nisem ravno norec...je že res, da jo 9-ka bolj obrabi, a vseeno...
_Nejkooo_ Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Jast mislim da jo moraš hudo čuvat, da zdrži 5, 6 kkm...,meni to ni nikdar uspelo, pa nisem ravno norec...je že res, da jo 9-ka bolj obrabi, a vseeno... no sej ne bom zagotovo trdil, ker je še sam nisn mel časa nove gume do konca obrabit (ker ko sem motor kupil je že mela kakih 2 tisoč za sabo) , to govorim na podlagi raznih člankov iz revij, ter izkušenj drugih motoristov....v praksi pa verjamem, da če voziš malo bolj pošteno gre prej, jaz pač to govorim za povprečno, ne pretirano dirkaško vožnjo po normalnih cestah...
Jure Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 če se ne motim si jo ti baje vozil tudi po dirkališčih, potem logično da gre prej, če pa je vožena po normalnih cestah in enakomerno rabljena, pa bi morala zdržat 6 tisoč km.... Komur qualifier zdrži 6-8k km res umirjeno vozi. Na cometu obakrat šla zadnja v slabih 4k km, z 0km po dirkališču. Samo kot pripomba, da ne bo šel kdo kupvat teh gum s to mislijo in se potem čudil, ko mu jo bo še enkrat prej pobralo :D Pilot Power pa zna zdržat kakšnih 6k, ali pa še več.. Ampak meni je qualifier bila bolj ušeč :) LP
Kaki Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Komur qualifier zdrži 6-8k km res umirjeno vozi. Na cometu obakrat šla zadnja v slabih 4k km, z 0km po dirkališču. Samo kot pripomba, da ne bo šel kdo kupvat teh gum s to mislijo in se potem čudil, ko mu jo bo še enkrat prej pobralo :D Pilot Power pa zna zdržat kakšnih 6k, ali pa še več.. Ampak meni je qualifier bila bolj ušeč :) LP Bolj všeč v smislu...? Samo zanima me...
Matex_46 Objavljeno November 1, 2007 Opozori Objavljeno November 1, 2007 Komur qualifier zdrži 6-8k km res umirjeno vozi. Na cometu obakrat šla zadnja v slabih 4k km, z 0km po dirkališču. Samo kot pripomba, da ne bo šel kdo kupvat teh gum s to mislijo in se potem čudil, ko mu jo bo še enkrat prej pobralo :D Pilot Power pa zna zdržat kakšnih 6k, ali pa še več.. Ampak meni je qualifier bila bolj ušeč :) LP :grim
iceage Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 naj mi nekdo povej kaj se zgodi na zx6r 03-04 če daš spredaj en zob manjši zobnik se opazi razlika in kaka je če se??????????
iceage Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 naj mi nekdo povej kaj se zgodi na zx6r 03-04 če daš spredaj en zob manjši zobnik se opazi razlika in kaka je če se?????????? zgleda da nima nobdn pojma kaj se zgodi bo pa treba probat sam :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
JeRn3j Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 zgleda da nima nobdn pojma kaj se zgodi bo pa treba probat sam :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: se pozna brez skrbi ;) mogoče bolj kot če menjaš celoten auspuh ;)
Frips Objavljeno November 12, 2007 Opozori Objavljeno November 12, 2007 naj mi nekdo povej kaj se zgodi na zx6r 03-04 če daš spredaj en zob manjši zobnik se opazi razlika in kaka je če se?????????? Zgodi se enako kot pri vseh drugih motorjih. Večji pospešek, manjša končna.
TONTO Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 (popravljeno) naj mi nekdo povej kaj se zgodi na zx6r 03-04 če daš spredaj en zob manjši zobnik se opazi razlika in kaka je če se?????????? Kalkulator v roke pa preračunaj, pa boš hitro videl da je kar velika Popravljeno November 14, 2007. Popravil TONTO
frk Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 imam eno vprašanje.. ali pašejo na ninjo letnik 2003 felge tudi od starejšega modela letnik od 98 do 03 al kolko je bil tisti letnik?
krava Objavljeno December 9, 2007 Opozori Objavljeno December 9, 2007 Kupi in probaj paš vido. Najlažje ti bo tako! :D :whistle: ...že grem! Zvizzz :fredy:
fossil Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 ali mi lahko kdo posodi "users manual guide" za ZX-6R letnik 2001? rabim samo za fotokopirat, vrnem takoj, moja je v zame nerazumljivem jeziku!
fossil Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 koliko ma ta letnik od 0-100 km/h?
Matex_46 Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 koliko ma ta letnik od 0-100 km/h? :lol1: zakaj pa to rabš vedt :lol1: , raje vprašaj od 0 - 200 km/h
fossil Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 :lol1: zakaj pa to rabš vedt :lol1: , raje vprašaj od 0 - 200 km/h zanima me oboje, še raj bi vedu če ma kdo knjižico za fotokopirat
JeRn3j Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) koliko ma ta letnik od 0-100 km/h? recimo dobre 3 sekunde :) al pa slabe 4 će ti je lepš :) Popravljeno December 11, 2007. Popravil JeRn3j
JeRn3j Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 zanima me oboje, še raj bi vedu če ma kdo knjižico za fotokopirat odpri eMule in glej čudo... tam gori maš use servisne za vse motorje :kva2: tud jst sm svojo tam najdu :D :kva2:
fossil Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 odpri eMule in glej čudo... tam gori maš use servisne za vse motorje :kva2: tud jst sm svojo tam najdu :D :kva2: :kva2: za svoj letnik je nisem :kva2:
JeRn3j Objavljeno December 11, 2007 Opozori Objavljeno December 11, 2007 (popravljeno) :kva2: za svoj letnik je nisem :kva2: ne me jebat :kva2: skor ne verjamm :kva2: Popravljeno December 11, 2007. Popravil JeRn3j
fossil Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 a v tej temi še kdo brca??? res bi rabu navodila uporabnikom za letnik 2001
Stric Burek Objavljeno December 19, 2007 Opozori Objavljeno December 19, 2007 a v tej temi še kdo brca??? res bi rabu navodila uporabnikom za letnik 2001 Si pogledal v ono temo kjer so linki do service manualov? Če nisi pol pejdi tja in poglej, sicer pa google ali emule vse najde...
fossil Objavljeno December 20, 2007 Opozori Objavljeno December 20, 2007 v tem še nism biu, na emuli si za moj letnik samo navodila za servis, na googlu tud
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se