Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja ZX 6 R 636

Priporočene objave

Objavljeno
no ja kaj se quliferk tiče moja je po 3k km že na 85% obrabljenost tak da dvomim da bo 8k zdržala.

če se ne motim si jo ti baje vozil tudi po dirkališčih, potem logično da gre prej, če pa je vožena po normalnih cestah in enakomerno rabljena, pa bi morala zdržat 6 tisoč km....

Objavljeno
če se ne motim si jo ti baje vozil tudi po dirkališčih, potem logično da gre prej, če pa je vožena po normalnih cestah in enakomerno rabljena, pa bi morala zdržat 6 tisoč km....

Jast mislim da jo moraš hudo čuvat, da zdrži 5, 6 kkm...,meni to ni nikdar uspelo, pa nisem ravno norec...je že res, da jo 9-ka bolj obrabi, a vseeno...

Objavljeno
Jast mislim da jo moraš hudo čuvat, da zdrži 5, 6 kkm...,meni to ni nikdar uspelo, pa nisem ravno norec...je že res, da jo 9-ka bolj obrabi, a vseeno...

no sej ne bom zagotovo trdil, ker je še sam nisn mel časa nove gume do konca obrabit (ker ko sem motor kupil je že mela kakih 2 tisoč za sabo) , to govorim na podlagi raznih člankov iz revij, ter izkušenj drugih motoristov....v praksi pa verjamem, da če voziš malo bolj pošteno gre prej, jaz pač to govorim za povprečno, ne pretirano dirkaško vožnjo po normalnih cestah...

Objavljeno

Komur qualifier zdrži 6-8k km res umirjeno vozi. Na cometu obakrat šla zadnja v slabih 4k km, z 0km po dirkališču. Samo kot pripomba, da ne bo šel kdo kupvat teh gum s to mislijo in se potem čudil, ko mu jo bo še enkrat prej pobralo :D

Pilot Power pa zna zdržat kakšnih 6k, ali pa še več.. Ampak meni je qualifier bila bolj ušeč :)

LP

Objavljeno
Komur qualifier zdrži 6-8k km res umirjeno vozi. Na cometu obakrat šla zadnja v slabih 4k km, z 0km po dirkališču. Samo kot pripomba, da ne bo šel kdo kupvat teh gum s to mislijo in se potem čudil, ko mu jo bo še enkrat prej pobralo :D

Pilot Power pa zna zdržat kakšnih 6k, ali pa še več.. Ampak meni je qualifier bila bolj ušeč :)

LP

Bolj všeč v smislu...?

Samo zanima me...

Objavljeno

LP

:grim

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

naj mi nekdo povej kaj se zgodi na zx6r 03-04 če daš spredaj en zob manjši zobnik se opazi razlika in kaka je če se??????????

Objavljeno
naj mi nekdo povej kaj se zgodi na zx6r 03-04 če daš spredaj en zob manjši zobnik se opazi razlika in kaka je če se??????????

zgleda da nima nobdn pojma kaj se zgodi bo pa treba probat sam :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

Objavljeno
zgleda da nima nobdn pojma kaj se zgodi bo pa treba probat sam :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:

se pozna brez skrbi ;)

mogoče bolj kot če menjaš celoten auspuh ;)

Objavljeno

Zgodi se enako kot pri vseh drugih motorjih. Večji pospešek, manjša končna.

Objavljeno (popravljeno)

Kalkulator v roke pa preračunaj, pa boš hitro videl da je kar velika

Popravljeno . Popravil TONTO
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

imam eno vprašanje..

ali pašejo na ninjo letnik 2003 felge tudi od starejšega modela letnik od 98 do 03 al kolko je bil tisti letnik?

Objavljeno

Kupi in probaj paš vido. Najlažje ti bo tako! :D :whistle:

...že grem! Zvizzz :fredy:

Objavljeno

ali mi lahko kdo posodi "users manual guide" za ZX-6R letnik 2001? rabim samo za fotokopirat, vrnem takoj, moja je v zame nerazumljivem jeziku!

Objavljeno

koliko ma ta letnik od 0-100 km/h?

Objavljeno

:lol1: zakaj pa to rabš vedt :lol1: , raje vprašaj od 0 - 200 km/h

Objavljeno
:lol1: zakaj pa to rabš vedt :lol1: , raje vprašaj od 0 - 200 km/h

zanima me oboje, še raj bi vedu če ma kdo knjižico za fotokopirat

Objavljeno (popravljeno)

recimo dobre 3 sekunde :) al pa slabe 4 će ti je lepš :)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
zanima me oboje, še raj bi vedu če ma kdo knjižico za fotokopirat

odpri eMule

in glej čudo... tam gori maš use servisne za vse motorje :kva2: tud jst sm svojo tam najdu :D :kva2:

Objavljeno
odpri eMule

in glej čudo... tam gori maš use servisne za vse motorje :kva2: tud jst sm svojo tam najdu :D :kva2:

:kva2: za svoj letnik je nisem :kva2:

Objavljeno (popravljeno)
:kva2: za svoj letnik je nisem :kva2:

ne me jebat :kva2:

skor ne verjamm :kva2:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

a v tej temi še kdo brca???

res bi rabu navodila uporabnikom za letnik 2001

Objavljeno
a v tej temi še kdo brca???

res bi rabu navodila uporabnikom za letnik 2001

Si pogledal v ono temo kjer so linki do service manualov? Če nisi pol pejdi tja in poglej, sicer pa google ali emule vse najde...

Objavljeno

v tem še nism biu, na emuli si za moj letnik samo navodila za servis, na googlu tud

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!