Skoči na vsebino

Kawasaki Ninja ZX 6 R 636

zviz

Priporočene objave

zdravo,

imam kawasaki zx6r letnik 2002. Bi mi lahko prosim nekdo razložil kaj bi bilo narobe, da ko motor pride do okoli 10,11k obratov začne cukati. ene parkrat cukne, ga nevem, nekak zaduši, nato pa potegne naprej. stvar je zelo moteča :wacko:

V čem bi bila težava?

hvala za odgovore in pomoč,

Lp,

kristian

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prvo kot prvo preveri svečke; doma ali na servisu, če dajejo dobro iskro. Kot drugo preveri vse 4 vžigale kable. S frgazarji mislim da bi moglo bit vse v redu. Vsaj pri meni je kwak zajebaval s tem zaradi vžigalnih kablov, ker so prebijali. Upam, da boš problem rešil .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prvo kot prvo preveri svečke; doma ali na servisu, če dajejo dobro iskro. Kot drugo preveri vse 4 vžigale kable. S frgazarji mislim da bi moglo bit vse v redu. Vsaj pri meni je kwak zajebaval s tem zaradi vžigalnih kablov, ker so prebijali. Upam, da boš problem rešil .)

hvala, jaz tudi upam da bo vse ql... bom pogledal.

Lp

kristian

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo

hitro vprašanje hiter odgovor...

na koliko km se menja celotno olje za menjalnik?

:whistle: hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo

Menjalnik maže isto olje kot cel agregat.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo

Drugič mene poklič sej ne grizem...

Mogoče bom sam kupil še letos '97 zx-6r z mojimi bivšimi krivinami + SP akrapo lonec. Zadeva trga do 270+več z drugimi prenosi pa vrti do 14500. Z drugo po zadnji. Bo samo za na grobnik saj je motor preveč odfukan za ceste .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo

Kot je rekel simonsi

Drugače pa so servisni intervali pri SS načeloma na 6k km.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot je rekel simonsi

Drugače pa so servisni intervali pri SS načeloma na 6k km.

aha no to me je zanimal... hvala... ne pa pametovanje da je olje eno in isto...

sam a res da se na 6000km menja 3.5L olja :S pa to je drago matr... k 2T sranje :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da je tistih 3,5l olja na 6k km pri SS motorju še najmanjši strošek! :D

Kaj pa 1 - 1,5 kompleta gum na 6k km? :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ok

pa vsem to na rednih servisih na 6000km menjajo mehaniki olje? to iz potrebe ali iz preventive?

ker v manualu piše na 12.000km menjava olja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jah tud meni v manual piše na 12k km menjava olja, pr nas na servisih pa menjajo na 6k km, pač tko je. Je pa res de strošk ni velik če menjaš na 6k km...olje pa filter kupiš, zamenjaš sam pa je...strošek cca. 50€. Če maš garancijo še pa itaq nimaš izbire :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jah tud meni v manual piše na 12k km menjava olja, pr nas na servisih pa menjajo na 6k km, pač tko je. Je pa res de strošk ni velik če menjaš na 6k km...olje pa filter kupiš, zamenjaš sam pa je...strošek cca. 50€. Če maš garancijo še pa itaq nimaš izbire :)

strošek ni nič 50 €, ampak kar okol 80 €, ker kvalitetno olje motul 300v stane okol 20 eurov/liter....oljni filter pa je tak poceni ja, okol 8- 10 eurov :D , tak da je strošek s tem kar okol 80- 90 eurov....

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nevem kaj sploh mate motorje če tem kolesom ki vas čez 250 popeljejo štejete vsak cent ki ga potrebujejo za svoje delovanje...

dokler dajete "samo" teh 80-90€ bodite veseli..ko vam bo šlo kaj v kurac..pol bojo stroški..do takrat pa ni stroškov...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jah itaq odvisno od olja...jst mam 5100-ko

Samo sklepam de če že špara pr intervalu...bo pa še pr olju :)

Jst pač rečem tko...kamr je šu bk, naj gre pa še štrk...tko pač če sm kupu motor bom pač odštel kar je treba de ga vzdržujem... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

nevem kaj sploh mate motorje če tem kolesom ki vas čez 250 popeljejo štejete vsak cent ki ga potrebujejo za svoje delovanje...

Se strinjam :)

Sicer pa uporabljam 5100, to pa zato ker sem prepričan, da je za na cesto čisto dovolj dobro :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se strinjam :)

Sicer pa uporabljam 5100, to pa zato ker sem prepričan, da je za na cesto čisto dovolj dobro :)

a ne hodiš ti neki na piste pa to?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst se tud čist nč ne prtožujem nad 5100ko za mojga sršena in kukr vem se on tud ne :)

Ups, zdej se bo razvnela debata o olju se bojim...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst se tud čist nč ne prtožujem nad 5100ko za mojga sršena in kukr vem se on tud ne :)

Ups, zdej se bo razvnela debata o olju se bojim...

o ne, se ne bo :devil:

vse debate glede olj katero je boljše in katero ne se začnejo zaradi cen.......pri našem dilerju se dobi 300V 4L kantico za 54€, 5100 temu primerno ceneje

zdaj pa dost o oljih, tema gre o malem cestnem kwakcu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

živjo vsem skupaj!

sm se vam pridružil med voznike kawasakijev zaenkrat zelo zadovoljen z novo pridobitvijo :rolleyes:

post-19509-1210020802_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

o welcome :worship:

tele ninje se pa spomnim enkrat z mobikroga, je lastnik nekaj tarnal da je prednji konec prelahek in da mora kupit stabilizator, kot vidim ga je res :D

post-9362-1210021123_thumb.jpg

post-9362-1210021137_thumb.jpg

post-9362-1210021152_thumb.jpg

post-9362-1210021165_thumb.jpg

post-9362-1210021179_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

živjo vsem skupaj!

sm se vam pridružil med voznike kawasakijev zaenkrat zelo zadovoljen z novo pridobitvijo :rolleyes:

pozdravljen, pa še en dodatn pozdrav, glede na to da si modri dirkač :OK: ...plavi so tapravi :OK: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne vrjamem da misliš enako ninjo,ker jaz sm jo kupil iz kranjske gore pa te nalepke sm jaz dal gor ni bilo nobene tam pa vidim na sliki da že ma obrobe na gumi tko da ni prava :rolleyes:

ja modra je pa itak zakon vsak to pravi ne vem zakaj :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tastari kawlni ne rabijo stabilizatorja k majo precej pokonc vilice. Da ti balanca zapleše ni variante. Za te tanove pa ne vem, da niso kej yamahe kopirali. Če so, pol teh tanovih sploh ne maram.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tastari kawlni ne rabijo stabilizatorja k majo precej pokonc vilice. Da ti balanca zapleše ni variante. Za te tanove pa ne vem, da niso kej yamahe kopirali. Če so, pol teh tanovih sploh ne maram.

tem tanovim kar rado trese belanco...vsekakor bo treba stabilizator kupit, ker me je že kar nekajkrat na tem motorju pošteno streslo :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tem tanovim kar rado trese belanco...vsekakor bo treba stabilizator kupit, ker me je že kar nekajkrat na tem motorju pošteno streslo :D

Priporočam ti extreme tech, vsekakor pa si ga privošči :fredy: K sm tud jest vozu 636 pa mi je pr 170 km/h tud potreslo balanco. Lahek motor + lahek sprednji konec + majhna medosna razdalja = shimmy :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!