Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

motosprint v trstu, zelo v redu, prijazni, govorijo slovensko, cene normalne, dajo tudi kar nekaj popusta, zraven pa je še trgovina z oblačili in ostalimi moto zadevami, skratka jaz se tam počutim zelo fajn

l.p.janih

Objavljeno

motosprint v trstu, zelo v redu, prijazni, govorijo slovensko, cene normalne, dajo tudi kar nekaj popusta, zraven pa je še trgovina z oblačili in ostalimi moto zadevami, skratka jaz se tam počutim zelo fajn

l.p.janih

Same here :OK:

Tadej

Objavljeno (popravljeno)

l.p.janih

Kakšna je pa kej ponudba in cene oblačil glede na Avstrijo(Louis, Hein Gericke itd.)?

Popravljeno . Popravil Gregc
Objavljeno

Kakšna je pa kej ponudba in cene oblačil glede na Avstrijo(Louis, Hein Gericke itd.)?

res da cen v avstriji ne poznam, sam sem vedno kupoval v italiji, ne samo moto opreme pač pa tudi smučarsko in tudi osatalo(kavbojke, tekstil, čevlji), avstrija je bila vedno dražja, glede louisa pa samo to, če roba ni znana je itak poceni, kar pa je znanega pa je cena tudi temu primerna, v italiji se da za cene pogajat, kar pa se v avstriji in žal tudi v sloveniji ne-da, heinia pa ne poznam, še nisem bil tam, ti predlagam, da narediš en lep izlet najprej v avstrijo in potem v italijo pa boš imel najlepšo predstavo in še lepo furico z motorjem seveda, pa srečno janih

Objavljeno (popravljeno)

Mogoce kdo obiskal v katero od telih trgovin MOTO SHOP PIGNOLO,(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com), Motosprint, motoracing in podobne?

Ja, prvo in drugo, dober je tudi Fašist (Mauri-ima dobre cene za Axo) v Luciniku. Največ opreme, pa sem kupil v prvi. Tam dela ena ženička, pa njen sin, ki si vzameta čas za stranko in ti marsikaj razložita. Sicer, ko prideš k njim najprej zagledaš eno majhno štacuno, vendar je le na videz majhna. So kar založeni, ker imajo skladišče čez cesto. Pa vedno sem pri njih dobil zelo ugodne cene, predvsem kar se dainesse-ja tiče.

Kar se pa kakšnih Givi kovčkov tiče, jih je imel najceneje ravno "Fašist" .)

Če boš na kakšno furco do Sestiane skočila, potem se pa lahko pri (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) ustaviš. Določene zadeve imajo ogodne, določene ne. Npr. za znamko Yes imajo kar ugodne cene in kvaliteta je tudi dobra. Trgovka zelo ustrežljiva in si tudi ona vzame čas za stranko. Vse ti lepo obrazloži. Upam, da dela še tam, ker nisem bil od lanskega leta pri njih.

Glede Trsta, pa nimam izkušenj. Mal boš morala od ene do druge štacune poskočit pa bo .)

Pozdrav od Roberta

P.S.: Janih, da se v Sloveniji ne da cenkat za ceno ne ravno drži .) So pa Italijani glede tega veliko bolj fleksibilni to pa ja .)

Popravljeno . Popravil Robert
Objavljeno

ok uceraj obiskala novo gorico in trst in sistiano. Skozi sem dala (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) kjer so cene celad kr visoke, primerljive z slovenijo, najbol sem gledala Shoie, tako da tu cene poskocijo tudi nad slovenske, kar se tiče alternative moto XR1000 490eurov, kombinezoni dainese trenutno nekaj popustov -20%.

Kar se tiče Pignolota je bil najbol ugodnejši kr se tiče Shoie calad, XR1000 nekatere diabolic pridejo 390eurov. Ostale xr1000 ima okoli 490eurov. Ostalo nism pogledala ker se nama je modilo naprej do trsta. V trstu motoracing cene dokaj primerljive z alternativo moto kar se tiče shoie, ostalo niti nism gledala mislm pa da ni imel nubenih popustov, gledala sm se crash pade za horneto so bli 59eurov. Nisem pa našla Moto sprinta ker navigacijski sistem ni nasu ceste :( :huh: in tudi prodajalec v motoracingu je vedu naslov kak do tja pridt pa ni znal razložit :D

Tako da zaključek, mislm da imajo v jaogi centru ker kupujem novo celado shoei popust, bom se še tja zapeljala če ne pa kr direkt v motoshop pignolo in bom tam uzela ter pocakala se do sredine maja da dobijo se use xr1000, moram pa priznati da imajo v italiji zelo manj izbire kar se tiče shoei celad, tudi katalog je manjsi od nasega no ja toliko za vcerejsni trst :D

Objavljeno

moram pa priznati da imajo v italiji zelo manj izbire kar se tiče shoei celad, tudi katalog je manjsi od nasega no ja toliko za vcerejsni trst :D

Za trst ne vem, za Gorico pa tale info, da je katalog čelad majnši se ne strinjam... Ni jih vseh na zalogi, lahko pa dobiš popolnoma vse, če si tako fina lahko celo s svojo poslikavo :D

Objavljeno

Za trst ne vem, za Gorico pa tale info, da je katalog čelad majnši se ne strinjam... Ni jih vseh na zalogi, lahko pa dobiš popolnoma vse, če si tako fina lahko celo s svojo poslikavo :D

No ja trenutna izbira je manjsa pridejo zadeve se v maju, vendar imajo tudi ko bodo v maju vse celade manj izbire, gledano na katalog shoei.

Me pa ne zanimajo svoje poslikave.

Ajde

Objavljeno

Ja, prvo in drugo, dober je tudi Fašist (Mauri-ima dobre cene za Axo) v Luciniku. Največ opreme, pa sem kupil v prvi. Tam dela ena ženička, pa njen sin, ki si vzameta čas za stranko in ti marsikaj razložita. Sicer, ko prideš k njim najprej zagledaš eno majhno štacuno, vendar je le na videz majhna. So kar založeni, ker imajo skladišče čez cesto. Pa vedno sem pri njih dobil zelo ugodne cene, predvsem kar se dainesse-ja tiče.

Kje točno pa se nahajata ta trgovina? :eek:

Objavljeno

En lep pozdrav,

Zanima me, ce kdo mogoce ve kje v Italiji, se najbljizje(Trst, Gorica, Udine,...), da dobiti Stvari od Spyk-a, in ali je ceneje kot pri nas

Lp

Objavljeno

mislim da sem videl v intersportu v udinah- trgovski center izvoz sever

Objavljeno

Kje točno pa se nahajata ta trgovina? :eek:

To je kakšna 3km iz Gorice proti Udinam, če greš po stari cesti. Je v drevoredu na levi strani, vidiš eno veliko izložbo, ne moreš zgrešit. Edina trgovina. Točnega imena ne vem, ker so se tam lastniki vsaj dvakrat zamenjali. Včasih smo mu pravili Fašist, mislim, da je sedaj Mauri, vendar nisem 100%.

Da je imel Givi najceneje vem zato, ker je prijatelj, sicer lansko leto, kupoval kovček in smo obdelali vse trgovine tu okoli, jaz pa sem kupoval hlače AXO in so bile krepko cenejše kot povsod okoli in to brez popustov. Na koncu sem se vseeno odločil za Dainesse, ker so mi bolje sedle.

Kako je sedaj ne vem, če boš že v Gorizi, naredi še te tri kilometre in si željen artikel za vsak slučaj poglej še pri njemu.

Pozdrav od Roberta

post-106-1146599446_thumb.jpg

Objavljeno

To je kakšna 3km iz Gorice proti Udinam, če greš po stari cesti. Je v drevoredu na levi strani, vidiš eno veliko izložbo, ne moreš zgrešit. Edina trgovina. Točnega imena ne vem, ker so se tam lastniki vsaj dvakrat zamenjali. Včasih smo mu pravili Fašist, mislim, da je sedaj Mauri, vendar nisem 100%.

Da je imel Givi najceneje vem zato, ker je prijatelj, sicer lansko leto, kupoval kovček in smo obdelali vse trgovine tu okoli, jaz pa sem kupoval hlače AXO in so bile krepko cenejše kot povsod okoli in to brez popustov. Na koncu sem se vseeno odločil za Dainesse, ker so mi bolje sedle.

Kako je sedaj ne vem, če boš že v Gorizi, naredi še te tri kilometre in si željen artikel za vsak slučaj poglej še pri njemu.

Pozdrav od Roberta

Najlepša hvala! :OK: :yea1:

Ali mogoče veš če prodajajo tudi axo čelade in vizirje? :hmm:

Objavljeno

Najlepša hvala! :OK: :yea1:

Ali mogoče veš če prodajajo tudi axo čelade in vizirje? :hmm:

Takrat, ko sem bil jaz tam so imeli tudi čelade, za vizirje pa žal ne vem.

Pozdrav od Roberta

Objavljeno

... motosho Pignolo.... Tam dela ena ženička, pa njen sin, ki si vzameta čas za stranko in ti marsikaj razložita. Sicer, ko prideš k njim najprej zagledaš eno majhno štacuno, vendar je le na videz majhna. So kar založeni, ker imajo skladišče čez cesto. Pa vedno sem pri njih dobil zelo ugodne cene, predvsem kar se dainesse-ja tiče.

Tudi jaz imam taksne izkusnje s Pignolovko in sinom. Za info: ima tudi rabljene GIVI kovcke v tisti delavnici in skladiscu cez cesto in so se mi zdeli kar ugodni. Lahko se zmenis, da te obvesti po mejlu, ce isces ali pa narocis kaj taksnega, kar nimajo na zalogi.

LP

Schtabec

Objavljeno

OK..prvo me zanima mnenje,izkušnje z nakupom opreme v tujini...pa kaj mislte o avstriji(npr:louis).

pa v italiji ,predvsem gorica,trst,

pa ce so ksne spletne strani od teh trgovin(razen louisa k ze mam).

kupujem kombinezon

hvala

LP

Objavljeno

Mogoče bi ti kdo lažje odgovoril, če bi navedel česa nisi našel na predhodnih desetih straneh :glare:

Objavljeno

A v teh Italjanskih trgovinah znajo kaj Slovensko?

V vseh obmejnih trgovinah, v Trstu Sesljanu in Gorici s slovenščino ne boš imel problemov. V skrajnem slučaju nekateri trgovci delno obvladajo še "slovenštino"! V najslabšem slučaju pa se boš sporazumel s klasičnim italijanskim "esperantom" ( mahanje z rokami pove več, kot besede ). Pa srečno pri nakupih

Lp Regi

Objavljeno

Prav v vsaki obmejni trgovini znajo al pa vsaj en mal razumejo slovensko

sam sem bil prejsni teden v Italiyi in majo ze vec al vse znizano vsaj 10 do 20 %

sam sm kupu nov kombinezonin :naughty: je bla cena kr uredu, v sistjanu majo trenutno določene modele oxtarja -30% pa alpinstars kordura je tud kr ugodna :OK:

Objavljeno

Mogoče bi ti kdo lažje odgovoril, če bi navedel česa nisi našel na predhodnih desetih straneh :glare:

Internetnih naslovov njihovih trgovin(podobni kt npr. TCmotoshop,z izdelki, cenami...)

sm zdj bols povedu??? :P

Objavljeno

kje v Italiji imajo alpinestars?

Objavljeno

kje v Italiji imajo alpinestars?

V Sistianu v (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)

kombinezoni so znaizani od 620-720 ga ze dobis

Objavljeno

Internetnih naslovov njihovih trgovin(podobni kt npr. TCmotoshop,z izdelki, cenami...)

sm zdj bols povedu??? :P

Motoshop Pignolo je imel neko osnovno stran (brez cen), zdaj pa še te ni več. Od (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) nisem nič našel. Jaz sem se do Pignola ponavadi kar lepo zapeljal in to lih čez Logatec, Kalce, Col, Ajdovščino in NG do GO in pogledal kaj imajo. Ker od oblačil prodajajo predvsem Dainese je cena nove robe ponavadi takšna kot je priporočena cena na strani Daineseja (www.dainese.it). Se pa da hitro zmenit za 10+% popusta, še posebej, če kaj več kupiš oz. je stvar čez 100€. Starejše stvari so ceneje. Katere in koliko, ne vem. Je treba iti in pogledati.

Žal so Italijani, na tem področju, precej bukovi glede interneta. Mogoče so pa takšni, ker se še zmeraj zapeljemo do njih .) Če te zanimajo kakšne trgovine drugje (največ jih je iz Milana in okolice), ki imajo spletno stran in kakšno ceno, ti napišem nekaj spletnih naslovov iz motočasopisnih reklam.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!