Nearrain Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Ne vem, zakaj bi hodila v pancerjih v službo, če pa imam lahko in mehko zaščitno obutev, ki je CE homologirana in mi nudi prav dovolj zaščite in veliko udobja. Včeraj sem jih preizkusila, tako med vožnjo, kot med hojo se odlično obnesejo. Ravno prav, kot potrebujem. Takele al pa nc ! builder in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Cikadina oprosti, samo pretiravaš...škornji te ravno ne bodo rešili. Jaz lahko povem iz svoje prakse ter precej padcem in najhujša poškodba so bile strgane kolenske križne vezi, katero pa škornji ne bi preprečili. Če se samo motor zvrne na nogo mora bit res že posebno naključje, da pride do težje poškodbe na nogi, večinoma noga ne ostane ujeta pod motorjem, kjer je precej "lufta", pa tudi, ko mi je enkrat ostala ujeta, da je moral nekdo drug dvigniti motor, noga ni bila poškodovana. Če bi vozil motokros, bi si omislil posebne škornje, tudi za dirkanje po pisti, za vožnjo po cesti je pa glavno, da zaščitijo pred vetrom, morda tudi dežjem in prestavno ročico...za po cesti ne rabiš ravno "pancerjev". ......ne moreš verjeti pa se zgodi,.....foter se je v sandalih sam vsedu na motor, pod njim je bilo malo peska......pa mu je noga zdrsnila vstran in glej ga zlomka mu je motor padel ravno čez gleženj. Zloma ni bilo, ga je pa tačka fino zarezala in je bilo potrebno šivanje. ( kombinacija štora, neznanja in pomanjkanje sreče in je katastrofa tu ). KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Cika, nima smisla. Ti nardiš premal km, jst pa nism šel dvakrat čez jugo v đinsu, tko da nisva kompetentna za podajanje mnenj in izkušenj.i Ne gre se za to si ali nisi, vendar ti imaš eno mnenje, jaz pa drugo. Vsak lahko poda svoje, vendar gvoriti nekomu, da je kupil qurac od škornja, ki ni vreden niti 20€ se mi zdi pa malce ponižujoče. Poleg tega imajo sport, super sport in pancerji eno hudo pomankljivost, da niso primerni za pešhojo, kajti podplati so zelo tanki in jih hitro uničiš. Športni škorenj ima veliko bolj ozko namembnost kot jo ima touring. Šprtni škorenj, ne nudi toliko udobja kot ga nudi turing, toleranca temperatur je mnogo manjša kot pri touringu...... Enako vzporednico bi lahko potegnil pri kombinezonu. Imaš športne kombinezone za pisto , ki nudijo ogromno zaščite in udobne potovalne obleke s povprečno zaščito, s katerimi se pa lahko voziš pri 0 celzija ali pa 25C. SuNa, KARMEN1, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 ......ne moreš verjeti pa se zgodi,.....foter se je v sandalih sam vsedu na motor, pod njim je bilo malo peska......pa mu je noga zdrsnila vstran in glej ga zlomka mu je motor padel ravno čez gleženj. Zloma ni bilo, ga je pa tačka fino zarezala in je bilo potrebno šivanje. ( kombinacija štora, neznanja in pomanjkanje sreče in je katastrofa tu ). ...statistično gledano, se največ poškodb človeku zgodi v kopalnici... builder, maxiscooter in KARMEN1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 ...statistično gledano, se največ poškodb človeku zgodi v kopalnici... pa najpametnejsi je na internetnih forumih... builder 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 a vam še ni jasno, da mam JEST najboljše škornje, pa kombinezon, pa želvo, pa rokavice, pa čelado, da o motorju spljoh ne govorim, ker je itak oh in sploh, če pa kdo misli, da ma vsaj nekaj od zgoraj naštetega boljše od mene, pa lahko da za kavo :grim, še raje vidim, pa da da za čevape in dobi še moje priznanje, da ma res boljše :grim škornje mam pa Alpinestars al neki takega, lepi so , pa upam, da mam tudi nekaj sreče Scarlett, Bmflar, Nearrain in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 ATGATT- pa bo poškodb manj. Tudi za po cigarete. DAN in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) a vam še ni jasno, da mam JEST najboljše škornje, pa kombinezon, pa želvo, pa rokavice, pa čelado, da o motorju spljoh ne govorim, ker je itak oh in sploh, če pa kdo misli, da ma vsaj nekaj od zgoraj naštetega boljše od mene, pa lahko da za kavo :grim, še raje vidim, pa da da za čevape in dobi še moje priznanje, da ma res boljše :grim škornje mam pa Alpinestars al neki takega, lepi so , pa upam, da mam tudi nekaj sreče js mam vse boljš .. tko da lahko za kavo in ćevapćiće daš tut js sm pred 15 leti levi papuć zgubu ... zajeban je pol ustaut motor glih na uni nogi, kjer si brez papućice, ker desno ni blo pametn dol dajat, ker je biu prebliz auspuh, js pa itak u kratkih hlačah ... nkol več :glare: aja ... na papućah je bila tut ena CE oznaka Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil maus Nearrain in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Aja si jih v cjel kupu na tržnicu? maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Aja si jih v cjel kupu na tržnicu? fila stari, fila :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 js mam vse boljš .. tko da lahko za kavo in ćevapćiće daš tut js sm pred 15 leti levi papuć zgubu ... zajeban je pol ustaut motor glih na uni nogi, kjer si brez papućice, ker desno ni blo pametn dol dajat, ker je biu prebliz auspuh, js pa itak u kratkih hlačah ... nkol več :glare: aja ... na papućah je bila tut ena CE oznaka Ne, pred 15 leti pa papuć s CE oznako ni kupil v cjel na tržnici, ker takrat še nismo bili v EU . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nxyz Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) js mam vse boljš .. tko da lahko za kavo in ćevapćiće daš tut js sm pred 15 leti levi papuć zgubu ... zajeban je pol ustaut motor glih na uni nogi, kjer si brez papućice, ker desno ni blo pametn dol dajat, ker je biu prebliz auspuh, js pa itak u kratkih hlačah ... nkol več :glare: aja ... na papućah je bila tut ena CE oznaka Če je pa oriđinal kawasaki tatu tko lep, že dve leti ga gledam na nogi Še dobro, da je bilo hladno pivo na zalogi-za hladit opeklino in živce mirit :grim Aja škornji, joj še vedno nisem našla mojstra, ki bi jih popravil-zadrgo namreč Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil nxyz KARMEN1, maus in Scarlett 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maxiscooter Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Mnogokrat že povedano... izbira je odvisna od uporabe. Poleg uporabe je v igri tudi denarnica in ne nazadnje tudi počutje noge v škornju. Recimo jaz bi si lahko želel marsikaj a sem omejen pri izbiri zaradi širine stopala in visokega narta. Pri visokem nartu odpade mnogo škornjev ker jih nikakor ne spravim gor in še toliko težje dol, še posebno ko se noga spoti. To pa se zgodi ko nisi po standardu Moja rešitev so bili škornji od TCX explorer evo gore-tex KARMEN1 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 js mam vse boljš .. tko da lahko za kavo in ćevapćiće daš tut js sm pred 15 leti levi papuć zgubu ... zajeban je pol ustaut motor glih na uni nogi, kjer si brez papućice, ker desno ni blo pametn dol dajat, ker je biu prebliz auspuh, js pa itak u kratkih hlačah ... nkol več :glare: aja ... na papućah je bila tut ena CE oznaka nemorš met, k sm jest prvi to povedu, edin, če daš za čevape, pol pa priznam škorne mam pa jest nartabul ta bestejše, tud čevapi tega ne spremenijo, taku sm se odloču :grim lajkat pa več ne morem, kr sem lajkarski bonus presegu (zmagu sm vas vse) DAMI34 in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 da nis ti mausov klon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 da nis ti mausov klon builder je mausov mini me jst mam pa sport touring škorenjce, juhu spustla 200kg na nogo, pa so me lepo rešl zvina, je bil sam udarec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 da nis ti mausov klon builder je mausov mini me po dveh porcijah čevapov sm lahko kar čte NX650 in Scarlett 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
StaraFeltna Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Za mundane situacije bi meni povsem odgovarjalo kaj takega: http://www.ebay.it/itm/STIVALE-MOTO-FORMA-FRECCIA-NERO-TG-45-/251662047707?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item3a983a19db Ne rečem da boljši škornji niso zame ampak sumim (in upam da nikoli ne ugotovim drugače) da so dovolj. Poleti za commuting furam to: Preden se kdo zgraža naj povem da alternativa bi bila "allstarke" ampak nisem toliko nor... Za ostalo pa služijo tile: Če pa bi rad stiskal dokler gre nerpestano in karnaprej + poceni prodajal glavo okoli pa verjetno še to nebi bilo dovolj: Si bom pa vseeno en dan (ko bo dinar) omislil še kaj takega: vandrovec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 jooj, greh kažeš KARMEN1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 builder je mausov mini me jst mam pa sport touring škorenjce, juhu spustla 200kg na nogo, pa so me lepo rešl zvina, je bil sam udarec dej ženska, najd si kašnga bolj suhga sej te bo fentau..... pa obstaja način da se data dol na kaki mehki podlagi a ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarlett Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 dej ženska, najd si kašnga bolj suhga sej te bo fentau..... pa obstaja način da se data dol na kaki mehki podlagi a ne zdej je na hard modern... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 Za mundane situacije bi meni povsem odgovarjalo kaj takega: http://www.ebay.it/itm/STIVALE-MOTO-FORMA-FRECCIA-NERO-TG-45-/251662047707?pt=LH_DefaultDomain_101&hash=item3a983a19db Ne rečem da boljši škornji niso zame ampak sumim (in upam da nikoli ne ugotovim drugače) da so dovolj. Poleti za commuting furam to: Preden se kdo zgraža naj povem da alternativa bi bila "allstarke" ampak nisem toliko nor... Za ostalo pa služijo tile: Če pa bi rad stiskal dokler gre nerpestano in karnaprej + poceni prodajal glavo okoli pa verjetno še to nebi bilo dovolj: Si bom pa vseeno en dan (ko bo dinar) omislil še kaj takega: Uff, tisti z e-baya niso vredni več kot 20 eur . p.s.: hecam se . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perry Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 https://www.louis.at/artikel/alpinestars-mille-riding-halbhoher-schnuerstiefel/202382?list=46046166 ima kdo? kakšna mnenja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KilleRBee Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) Hmmm mene pa bolj tale model zanima, predvsem do službe in nazaj... Ali pa: Mnenja, priporočila? Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil KilleRBee vandrovec in KARMEN1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Februar 16, 2015 Deli Objavljeno Februar 16, 2015 (popravljeno) Kar se tiče moto "čevljev" vam povem eno izkušnjo iz prve "noge". Ni pa samo moja. Še nekaj kolegov, ki so bili svoje čase prav tako "pametni" kot jaz, so imeli enake težave. In to je trganje, da ne rečem revma v gležnjih. Samo povem. Kasneje sem si bolečine "zlizal" samo zaradi pravih škornjev, ki ti zaščitijo gleženj. "Najpametneje se je učiti na napakah drugih. Najcenejše so, neboleče in poučne!" Popravljeno Februar 16, 2015. Popravil moto rider KilleRBee, TOMCAT, Fazer03 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se