Skoči na vsebino

Maxi skuterji

• Filtriraj teme po forumu
    1. BMW C650 GT 1 2

2. MP3 400LT 1 2

3. Quadro 350

4. Yamaha Majesty 400 1 2

5. Yamaha YP 400 Majesty

6. Kateri maxiscooter

7. Novosti 2006: Aprilia Scarabeo 500 1 2

8. Aprilia SRV 850

9. Honda Silver Wing 600

10. Yamaha Majesty YP 250

11. Maxi Scooter, neznano a privlačno

12. Zakaj sem skuterist 1 2

• Zadnje objave

• kawamoto
        Se vidi koliko je bil dober lanski duce, k ga dva pikzimerja vozita. Če bi ga imel Markec, bi zmagal za pol kroga - resno. Če bi ga imel Fabio pa za cevga. 😱😂🤣
      • MiNa
        Malo naokoli... Študentski motor in tri "babe"... "center" Slovenije... Most za primer dežja... V dolini hmelja... Takole je pa "mica" zabeležila današnjih 309km.
      • smasher
        Eko še en revju s katerim se večunoma strinjam, vedno so enduraši tisti ki pišejo mnenja.. In to je bolj motor za klatit okoli.   
      • RobiRoberto
        Vožnja s kolesom z očiščeno in "naoljeno" verigo, brez "tresenja celega kolesa in njegovega ropotanja" je zame zopet prijetna.   Danes sem se imel namen odpeljati do Idrijske Bele (ITAK ), s toliko "dodatka" proti Brusovim klavžam, da bi se domov vrnil s 30 prevženimi kilometri, vendar je bila v Podrateji zapora ceste zaradi vsakoletne (?) kolesarske tekme proti Idrijski Beli (pionirji in mladinci (?), zato sem se odpeljal proti "pr' barak", kjer sem se obrnil nazaj proti domu, in ko sem pripeljal do naše hiše, sem na števcu opazil da mi do željenih 30 km manjka še celih 10 km, zato sem svojo vožnjo nadaljeval do pr' Golobu, kjer sem se obrnil nazaj proti domu. Na telefonu sem imel vključen tudi Sport Tracker, katerega sem po vrnitvi domov tudi izključil in shranil njegov današnji zapis, vendar do tega trenutka ta "zapis še ni prispel" na Sport Trackerjevo spletno stran.   HUJŠAM ...        
      • Kugelschreiber
        Morje na desni.  
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!