Skoči na vsebino

Maxi skuterji

• Filtriraj teme po forumu
    1. Zavarovanje za maxiskuter

2. Stranske torbe - kovčki

3. Moja Bela Strela 1 2

4. Videl sem maxiscooterja .... 1 2

5. Piaggio MP3 500 LT

6. Tomos Twister 125

7. Aprilia Scarabeo 500

8. Cemoto 5kW

9. Piaggio X10

• Zadnje objave

• skalar36
        1. Se strinjam 2. Se strinjam. 3. Da. 4. Se absolutno ne strinjam. Če drugega ne hoče ustavit morijo. V mojih očeh napredek, začetek nekega razuma. 5. Se strinjam absolutno, že ko ga gldedam je en hinavski manipulatvini najnižje rangiran osebek- low life ni dost slabšalno. Niti gnoj. Ogabnež do amena! 6. Da! 7. Ima pametne poteze, samo poglej njegova-administracijo- dejanja. Vse, ne samo ukrajine. Tis z LGBT, več spoli, itd...tis je zame razum. Ni mi razumlivo, da se nekdo indificira kot maček, itd...tist so phihične bolezni. Poglej si kaj govori Rubio. Standardne vrednote(tko na prvo žogo). Meni pač to paše. 8.    Ampak, trenutno ne jem večerje. Poletje se bliža 
      • skalar36
        Ja. To se pa full strinjam. Camel bag. To bo ruzaček ja.  Jest mam vodilo verige, samo sem pozabil slikat . A boš zdruzil v objavo?  Tole vodile se mi dopade, ker ne rabiš snemat verige. Namestitev je preprosta. Acerbis-Pogooglajte.
      • Ditrich
        Bari, gardi barov in rejzerji krmila. Vodilo verige sigurno, gume pa te skurm pa druge gor.
      • DAMI34
        ti sam rec, koga mormo prefukat?   Ti povem, kaj se je zgodilo. Smo postal mal starejši in modrejši. Jaz po novem ne prefukam nikogar več. Ga raj povabim v hram, napijem ko svino in sva najbulša prjatla. Vse podpiše v stanju delirija edin en keč pa je tule. Alkohol moraš prenest bolje kot nasprotnik Tu ti pa nič ne pomaga razn dober trening  
      • DAMI34
        @skalar36toplo priporočam še eno zadevo. No vsaj jaz sem to hitro ugotovil. Camel bag  voda je hudičevo pomembna poleti in v vročini, ti pa nekje v nekem gozdu. ps. a nihče od lastnikov še ni namestil vodila verige? Jaz bi jo dal. Malce slabo zapeljan prehod čez kako steblo, malce preohlapna veriga, pa zleti dol.
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!