Skoči na vsebino

Skuterji, mopedi in kolesa z motorjem

• Filtriraj teme po forumu
    1. Yiying 1 2 3 4 5

2. "Xenon" žarnica

3. Skuter 50 ccm

4. Tomos Flexer 25 SM

5. Tomos A35 težava

6. Par vprašanj

7. Omejevalnik Obratov 1 2 3 4 19

8. MP3 400 ie smerniki

9. težava

10. Baotian btq49-18e

11. Skuter 50 na 25

12. Leovince ZX - problemi 1 2 3 4 8

13. yamaha ttr 110- kupim

14. 50,75,80ccm javite se... 1 2 3 4 476

• Zadnje objave

• KennyJR
        Kaj tadva nabijata glede Salača? A sta na drogah? Tip je padel bolj ko ne sam... Pa to ni res... 
      • robertinho
        Živjo   Zanima me če si kdo lasti Airoh commander 2 in kako je zadovoljen z njo 🙂
      • DAMI34
        Iščem tandem bicikel, lahko je tudi električni. Kje bi pri nas kaj pametnega in ne predragega dobil? Mojamoja ima multiplo, pa sama ne more več voziti bicikla (ravnotežje pa to), sprehodi so včasih 20m, včasih 2km, odvisno kak se počuti, pa razmišljam, da bi v tandemu lahko biciklirala kake pol ure do uro z mano.  Nekaj zadev sem videl na netu, samo določene so dražje kot je moped. Tok pa tudi ne mislim zagonit.
      • vandrovec
        Potem pa mogoče veš zakaj in kdo so proti Dodiku in Vučiću?
      • KennyJR
        No na kvalifikacijah je Peco pokazal, da je še vedno vrh druge lige, se je pa presenetljivo (gledano pred vikendom) v prvi ligi znašel Zarco.  Acosta borba na polno, z Glavo skozi zid. Digga rabi še kak teden in bo tudi v boju za 3. stopničko.  Sprint po pričakovanjih. Zarco je podium zakockal na štartu, drugače sem prepričan, da bi se ornk udaril z Bagnaio na koncu. Vprašanje če bo na celi dirki lahko tako konkurenčen, bo pa kandidat za 4. mesto.  Fabio je precej padel po dobrem štartu, ni mogel držat tempa, Yamaha je še vedno v krizi, bo še trajalo in trajalo. Prva dva pa sta kar suverena. Česa takega pred prvo dirko vseeno nisem pričakoval, kljub hitrim časom na testih. Je pa res, da poleg Bagnaie, ki ima očitno težave, predvsem sam s sabo, resnih tekmecev ni. 
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!