Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. Keeway exceed 125

2. kymco kxr 250

3. 4-t mašina ...ketnca za ventile

4. First 125 ccm Bikes MEETING

5. Daelim VT125 dela samo na čok

6. Suzuki RGV 250

7. Malaguti Motorcycles

8. Proda kdo od 250ccm cilinder in bat?

9. chopper 125 ali 250

10. turing 125 ccm

11. staro za novo

12. ˝luft˝ v sprednjem kolesu

13. Kymco Venox 250

14. gilera cougar

15. Kupujem Varadero

16. kreidler street 125 dd

17. Pnevmatike za 125ccm

18. Aprillia 125 Cross

19. vplinjač... problem

20. Cagiva mito vs. Aprilia RS

21. DAELIM VL 125 - kesel????

22. Polini kit 160ccm

• Zadnje objave

• MiNa
        Lepo na izi, ni še povsem utečen... Od Jurja do Karlobaga. Kar spodoben moped tudi za Jadranko.
      • MiNa
        Preizkusil nadgradnjo študentskega motorja. Staro... Novo... Kar nekaj se nas je zbralo. Kitajska plastika Testna flotica... Tegale sem zajahal... Lep kos motorja. Ja lepo se vidi napredek 20 let. Bi bilo zanimivo istočasno preizkusit še tanovega versys-a... 700MT/25 je praktično malo nadgrajen Versač. Lahko zapišem, da me je pozitivno presenetil. Sedaj pa še počakamo, da prvi naredi več kot 100kkm
      • Tedybear
        Danes obrnil 11000 km. Razen tistega sranja z senzorjem hitrosti v kardanu, nimam mojemu Guzziju kaj očitat. ( ZAENKRAT). Sledi servis in pa nove gume. Tu pa sem mal zbegan. Sprednja je lepo pobrana po robovih, sredina je celo bolj ohranjena.🤔 Zadnja pa kontra...kot da sem šel samo naravnost. 🤔  Raza...po servisu ga pa " kamot sprobaš".
      • DAMI34
        tule je prava tema za tako vprašanje
      • DAMI34
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!