Skoči na vsebino

Motocikli 125ccm

Odkrijte razburljiv svet 125ccm motornih koles - od starih do novih modelov, izkušnje, predelave, preizkusi in reševanje težav. Pridružite se nam!

• Filtriraj teme po forumu
    1. Pomoc pri nakupu

2. Izpit 25 kw

3. Sprint RAPTOR 125

4. Kateri 2taktni supermoto? 1 2 3 4

5. serviserji za aprilie

6. izbera 125 cestaka??

7. Kaj naj kupim?

8. Pioneer 125 ccm 1 2

9. Derbi terra adventure 125

10. Honda XR 125 L

11. blokada na 125ccm

12. Hyosung comet 125

13. honda enduro 125

14. Kawasaki EL 252

15. Ogenj iz auspuha? 1 2

16. Husqvarna 125 SM 1 2 3

17. pomoč oblika motorja 1 2

18. Yamaha WR125X/R 2009

19. gilera sc 125ccm 1 2

20. Olja ( motorna. za mešanico ) 1 2

21. Prvi motor? 1 2 3 4 5

22. Aprilia AF1 Futura 1 2 3 4 5

23. izpuh....kadi se ko kristus

24. Honda cbr 125 R

• Zadnje objave

• Luka66
        Pričetek EXPEDICIJE In sedaj.... still loading 🙃
      • Luka66
        Mi je kar žal, da nimam več AT, me ja tako daleč srečno peljala in tudi pripeljala nazaj, a vzamete tudi kak izmeček druge znamke s sabo 😉 da vem za naslednje leto
      • Luka66
        Hudoo 👍skor k kakšen model Dučeja za postavt v dnevno 🙃
      • Luka66
        Čestitke sošolc, še veliko varnih in uživaških KM želim 👍👏
      • Luka66
        Nisen to zaznal, z njim sem se peljal slučajno v Misanu WC, so imeli moto hepening po moto sejmu in progo na različnih podlagah, tri kroge, vse skupaj slabe tri km, pač dobiš nek občutek, ki je lahko pravi ali tudi ne, odvisno od posameznika, kaj je vozil, kaj mu je všeč, za kakšen namen,.....napisal sem, da mi motor ni nič posebnega, oz. ni nek presežek in da mi je vizuelno "čudn", bil in je še moj pogled......nato pa sem postal trča osebnih žalitev hajperskih "tetk", ki se skrivajo za nekimi nicknami in ne upajo pokazat svoj obraz...motor še niti ni bil v Slo, niso ga v živo videli, sedeli na njem in so vse vedeli.....pač bolano, tak način komunikacije bi morali adm preprečit, pa so bili tudi tetke, oz.....   jp, fizika in sile pri vožni enoslednih vozil so zanimive, dinamiko smo na faxu kar dobro obdelali, je pa zanimivo, da v praksi veljao za vse enaki zakoni, čudežev od Kristusovega vstajenja menda še ni bilo, še posebej v tehniki ne 😉  Kot sem že napisal želim znamki in prodajalcem vse dobro, le nekoliko bolj realno reklamiranje, v kar se je ta naslov na žalost sprevrgel, brezplačna reklama, še en presežek, ker drugim proizvajalcem - uradnim prodajalcem tovrstnih objav adm-uredniki ne dovolijo, very clever, čestitke 👍 SREČNO
    • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!