Stric Burek Objavljeno Avgust 18, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2005 To nevem če je najbolj pametno delat ker lohk da ponoči ne boš nč vidu, in se lohk kam prbiješ, bolje met dva vizirja, sam kaj ko so svinjsko dragi :(
Unikat Objavljeno Avgust 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 To nevem če je najbolj pametno delat ker lohk da ponoči ne boš nč vidu, in se lohk kam prbiješ, bolje met dva vizirja, sam kaj ko so svinjsko dragi :( ← Ja, milsim da je 9.000sit v TCju. Mogoče pa res ni najbolj pametno... :hmm:
veveritos Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 a ni bolše če kupiš že temen vizir? In kak ej zdaj z unim filmom? :)
Unikat Objavljeno Avgust 19, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 Sem posnel samo je zgledal kot da bi gledal v počasnem posnetku. Dons grem na morje pa pridem v pondelk tako da bom mogoče v torek posnel.
TAURUS Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 unikat...zate zaston...to drgač sosed dela....sam nevem če bi ti dau gor,ker to je fuk stoletja da to folijo nalimaš na že mal krivlene šipe,kaj šele vizir....pomoje neb hotu..pomoje..
TAURUS Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 aja drgač se pa strinjam da kupš že zatemnen vizir...bl priporočlivo.... ei a kdo kej ve za uno NSR-o k se na avto netu prodaja..taka črna pa srebrna pa avspuh ma menan...voznica je punca... (nekak se odločam da bi jo kupu,sam nism še 100%)
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 mislim da tisto tejcy prodaja k je tut na motosvetu
TAURUS Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 ja ona ja...pa dej a kdo kej ve kako je biu motor kej vožen pa to..pa če ga je res ona furala...k usak lohk reče da ga je "baba" vozila,u resnic ga je pa kkšn norc... če mate kkšne inf. so full dobrodošle..
Stric Burek Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 A ni to tema o SM-ih? Najbolj da njo vprašaš, kukr jest vem jo je ona vozila ja...
tejcy Objavljeno Avgust 19, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2005 ja ona ja...pa dej a kdo kej ve kako je biu motor kej vožen pa to..pa če ga je res ona furala...k usak lohk reče da ga je "baba" vozila,u resnic ga je pa kkšn norc... če mate kkšne inf. so full dobrodošle.. ← prvic nism baba! ampak zenska drugic pa ce mas kako prasanje o mojem motorju prasas mene pa JA jz sm ga vozila mam izpit motor in se marsi kej da lahka furam ta motor pa ne tega....prodajam ga pa zato k kupujem avto kot drugo pa grem cez pol leta na 600ccm...waaa kako mi gre to najetra k ne mors direkt prasat...
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 :D :D :D tejcy pa ne da so te razjezli :D
TAURUS Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 lej...use si razumela v napačnem smislu..baba,sm dau u narekovaje...tebe pa na našm koncu usi poznajo(fonzk-mogoče ga tut ti),tko da so te tut pohvalil ..jest k s prejšn motor kupvou sm se nategnu k krava,zato pa ne me narobe razumet,če sm kle na forumu uprašu kakšn je tvoj motor,ker sm meu dost izkušn s tem da me je folk nategnu...brez zamere...vrjem da bi tut ti bla previdna če bi te že nategnil(v smislu motorja,da nou s5 kej narobe)... lp blaž PS: :topic: vem da je off topic,ampak sm mogu napisat
tejcy Objavljeno Avgust 20, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2005 tejči za mene si baba.. :D ← ok sej tebe sploh ne poznam :D cccsss .)
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Da ne bo prevec iz teme.. :whistle: A proda kdo MZ-ja? :naughty:
veveritos Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 pejt na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Ni nič... Tako kot nikjer drugje kjer sem gledal :angry2: :unsure:
Stric Burek Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Da ne bo prevec iz teme.. :whistle: A proda kdo MZ-ja? :naughty: ← Sm slišu da je u kurcu in da ne gre nikamor :hmm:
AiC Objavljeno Avgust 21, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2005 Itak de ne gre več ku 120km/h če je pa SM :slap: Jst sm slišu de se z ostalmi SM-ji,ki so 2T (aprilia,husa,yamaha)prou komot kosa čeprov je MZ 4T. No ja vseeno vela:prvo probi pal pa gavar SeLoTeJp:pejt na www.motorjet.com pa pod rubriko rabljena vozila!Tam se prodaja en MZ SM,ki so ga mel za test
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 nism mislu hitrost ampak pospeški da niso dobri, povedala sta mi pa MENDA CagivaMito in Probiker, nism pa sigurn
AiC Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 (popravljeno) A ja pospeške si mislu....ja nemore jih met lih take ku kšna 2T mašina,saj baje de ne zaostaja tok hudo za njimi sam pozna pa se. A ma še kšna 125 4T mašina 11,7Nm al pa več navora ku tale MZ?Jst nism vidu. Vi ka mate več prakse u tem.A se velik pozna recimo med 9.7Nm in pa 11,7Nm navora,ko rineš u klance? Popravljeno Avgust 22, 2005. Popravil zmek
Stric Burek Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 hehe, verjetno se 2Nm pr tolk malo Nm pozna ja vseen, 2T-vci majo 15Nm, zablokirani od oka, bi mogu dva motorja pelat, pa bi vidu
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 Vem da slabše gre, samo še vseeno raj to, k pa Husqvarna pa da mi vsako sezono rikne (se oproščam vsem, k jim dobr dela :whistle: )
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 22, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2005 DTjka ni supermoto, razen tista tanova "X", za kero sm pa res slišov da je bol tko tko... Pri MZju mi je najbol všeč, da je kvaliteten, nizki stroški vzdržvanja, ni tolk drag...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se