_LuX_ Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Res se vam gre zarad končne :worship:
NejcZ Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Nevem no, pomoje bi tebi tudi dokurčilo če bi te tovornjakarji začeli prehitevat :whistle:
_Fingi_ Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Ti, nejc, a maš ti membransk al navadn frgazr?
_Fingi_ Objavljeno December 27, 2007 Opozori Objavljeno December 27, 2007 Eh, je navadn... sm mislu da maš tak problem k sm ga meu jest... :whistle:
simon7 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Letos spomladi nameravam kupit yamaho xt 125 x, nism ceuga pogovra prebrau ker se mi ni dalo... pa me zanima ka sm vidu, da se da motor dvignit za 15 cm na zadni gumi... ker velik sm 185 cm in se mi zdi da je motor precej mejhn... ka sprednjo gumo se tut da kej dvignt al pa kej da bi mal vecje zgledalo? aja pa se glede hitrosti? kuk gre ka sm vidu da mate razlicne mnenja med 95-115 km/h... upam da gre usaj 110 km/h ;)
Noiser69 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Letos spomladi nameravam kupit yamaho xt 125 x, nism ceuga pogovra prebrau ker se mi ni dalo... pa me zanima ka sm vidu, da se da motor dvignit za 15 cm na zadni gumi... ker velik sm 185 cm in se mi zdi da je motor precej mejhn... ka sprednjo gumo se tut da kej dvignt al pa kej da bi mal vecje zgledalo? aja pa se glede hitrosti? kuk gre ka sm vidu da mate razlicne mnenja med 95-115 km/h... upam da gre usaj 110 km/h ;) Kupi raje tomosa, na avto net je en za 2800€ nov, pa še večji je, ne boš rabo kaj vzdigovat, pa še malo več gre ... PAč vsi tti grejo tam do 95 normalno, naprej se pa mucijo :winkiss:
simon7 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 ja men sicr tomos ni tuk usec (sprednja luc)... sicr jst nebi nove xt-jke kupu ampak tku rableno l. 2005 za ene 2300 €, aja ka glede varaderota ka je 4t pa ma 11 Kw, pa ma 50 kg vec kot xt pa gre 120 (bratranc jo ma)... kako to da gre pa ta motor pol tok vec?
_Fingi_ Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Ker ma tomos sam 8kw pa slabšo aerodinamiko
Noiser69 Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Ker ma tomos sam 8kw pa slabšo aerodinamiko 8,2 z akrapoto :P
reesko Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 8,2 z akrapoto :P uuu to gre zihr k burja
Stroj Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 uuu to gre zihr k burja Citiram Boha: K burja po kraškem polju :D
simon7 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Mene zanima, ka sm vidu da ma xt 125 x letnik 2005 9.2 kW, l. 2007 pa 7.1 kW, ka to pol drzi? pa kasna je kej razlika hitrosti pr tem in onem motorju... aja pa glede ka sm ze prej enkrat pisal... da se da motor baje neki dvignt... ka bi se to dal? LP Simon
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Mene zanima, ka sm vidu da ma xt 125 x letnik 2005 9.2 kW, l. 2007 pa 7.1 kW, ka to pol drzi? pa kasna je kej razlika hitrosti pr tem in onem motorju... aja pa glede ka sm ze prej enkrat pisal... da se da motor baje neki dvignt... ka bi se to dal? LP Simon oni gre 103,6 kmh, toti pa 104,1 kmh... :D..po bregu navzdol Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil _Nejkoo_
NejcZ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Kaj te lažeš.. nevem če gre to kar tak na izi prek 100, ker je ista mašina kot pri meni hehe.. pa mam akrapota, pa tud ne pride kr tk za hec čez 100 :D Če se 90 peljem sm že zadovoln hah. Razlika je v tem da tist nima onga katalizatorja al karkol je pač tist, in je čist odprt.. sam vseeno pomoje nima take moči kot je navedena..
frk Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Kaj te lažeš.. nevem če gre to kar tak na izi prek 100, ker je ista mašina kot pri meni hehe.. pa mam akrapota, pa tud ne pride kr tk za hec čez 100 :D Če se 90 peljem sm že zadovoln hah. Razlika je v tem da tist nima onga katalizatorja al karkol je pač tist, in je čist odprt.. sam vseeno pomoje nima take moči kot je navedena.. jaz mam rekord po totem yamahinem števcu, ki laže ko pras*ica to je treba priznat, 119km/h po ravnini.. blo je to brez zaveterja pa sklonjen na motoru, pa še zobnike sem mel zamnjene.. pohvalno kaj :D
NejcZ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 (popravljeno) Js mam na Tomosu izmerjenih z digitalnim števcem in GPS-om na avtocesti v popolnem zavetrju kombija 112 km/h.. realnih.. sam to je blo sam enkrat haha :D Zdaj morm tak neke zobnike druge dat, da me ne bodo avtobusarji prehitevali (ti starejši busi k grejo 120 po tamalem heh) Dej mi reč, kolko si mel zobnike in kk se je obneslo? Kolk se je poznal na pospeških in na končni? Popravljeno Januar 16, 2008. Popravil NejcZ
frk Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Js mam na Tomosu izmerjenih z digitalnim števcem in GPS-om na avtocesti v popolnem zavetrju kombija 112 km/h.. realnih.. sam to je blo sam enkrat haha :D Zdaj morm tak neke zobnike druge dat, da me ne bodo avtobusarji prehitevali (ti starejši busi k grejo 120 po tamalem heh) Dej mi reč, kolko si mel zobnike in kk se je obneslo? Kolk se je poznal na pospeških in na končni? zadnega sem mel originalnega prednega pa 15 zobov.. pospeški so bli isti, oz malo dlje se je zavrtela prestava, končna pa se je tudi izbolšala le če si mel zaveterje pa da te je pol katapultiralo iz zaveterja :D
NejcZ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Jaja, sej v tem je fora, da se ne splača menjat, ker že zdej se ne zvrti vedno do konca, in bi ti dejansko tisti zobniki prišli prav samo v ugodnih pogojih.. :) V Hrib se je dalo peljat? Js vem ko sem šel na Roglo, da čim sem v peto dal je začela hitrost kr padat heh, tak da sm kr v četrti mogu 70 vozt skos :trance_33_sleep: Dol je pa fino letelo ja :D
oranzni Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 haha točno tak je ja. jas mam rekord 120 po ravnem samo sem mogo met nekaj zaleta da je prišo do 120 pol pa je držal hitrost. premalo ma moči za 5 prestavo do konca vrtet. tretja je še najbolše nastavlena.... aja števec pa je če nisi frk opazo nastavlen tak da pri 45 - do 55 kmh kar takoj skoči da naredi namerno 10 km razlike. do 45 pa je z gps-jem merjeno čisto točen. zgleda da je to zato da nebi divjali. ker se mi ej enkrat čudni zdelo da sem mel prej 45 pol pa kar 55 pa nisem gasa nič premakno
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Kje si frk zobnik dobil? Da dam spredi en zob več za hec da vidim če se bo kaj poznalo.. drugače pa moj števec na tomosu, merjeno z Garminom kaže čisto točno oz od 80 naprej cirka 2km/h premalo :rolleyes:
frk Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Kje si frk zobnik dobil? Da dam spredi en zob več za hec da vidim če se bo kaj poznalo.. drugače pa moj števec na tomosu, merjeno z Garminom kaže čisto točno oz od 80 naprej cirka 2km/h premalo :rolleyes: newem kak se reče oni strani, nitro al kak nekak, slovenska stran.. dal pa sem 7€ al kolko..
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Daj mi še enkrat napiši točno kako se je obneslo, da vidim če naročam ali ne :rolleyes: nitro.si mogoče?
frk Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Daj mi še enkrat napiši točno kako se je obneslo, da vidim če naročam ali ne :rolleyes: nitro.si mogoče? ja tu sem naročo.. rekel ti bom da se definitivno splača, če že zaradi šesar drugega ne zaradi porabe pa se. poraba pade za cca 0.5l(seveda če se voziš bol po ravninah in na dolge ture). drugače pa malo se ti bo končna povečala ČE boš dobo obrate v 5 :D
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Opozori Objavljeno Januar 20, 2008 Kak poraba, če pa že zaj ne kuri več ko 3 litre lol?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se