JeRn3j Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Ja kdo je rekel da ga imam? :) Verjetno bi potem lahko sam izmeril? Rabim mere zato da mal zračunam glede prtlažnika, ker nevem kje bi dobil prikolico.. in je edina šansa naš Sharan brez zadnjih sedežev :whistle: u gepek ga novš zbasu drugač kot leže kr en kombi dobi pa ni problema :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 Sej mi ej vseeno al leži al stoji samo da notri gre.. upam da bo šlo, skuter je šel pošrek :krneki: Bomo vidl.. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Maj 24, 2007 Deli Objavljeno Maj 24, 2007 kaj pa če ga recimo naročiš preko kakšnega prodajnega mesta, moreš kej plačat al je to zastojn da ti ga prpelejo ? :unsure: recimo tale mesta k so mi v bližini: Tomos - prodajna mesta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Kolikor so meni povedali ni treba.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Če pa že nimaš prevoza in ti ga ne morjo prpelat kam v kako trgovino pa greš lepo dovta pa si ga domo prpeleš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Če pa že nimaš prevoza in ti ga ne morjo prpelat kam v kako trgovino pa greš lepo dovta pa si ga domo prpeleš :) ...kar zna biti problem, sploh če motor ni registriran in nimaš izpita? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 25, 2007 Deli Objavljeno Maj 25, 2007 Vglavnem gre al pa ne gre u avto, jutri bo mogu it, pa če dam dol balanco, obe gume dol pa vilce narazn :krneki: Poročam jutri :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Šel noter brez problema :D Šibam, da nebo sam v garaži.. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Šel noter brez problema :D Šibam, da nebo sam v garaži.. :naughty: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: čestitam :010 zdej pa po pamet, pa velik srečnih km :OK: :OK: ja, kšna slikca bi pa tud lhk nalimov :whistle: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Ah ja.. že najdu eno serijsko napako :unsure: Zmotli so se pa en del preveč dali v auspuh.. :wacko: Še dpbr da sm popravu to.. :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 No takle je zdej.. kupil sem ga za 2900, sma šše z fotru mal zbila ceno v trgovini :naughty: Digitalca nimam, edino kar imam je par zanič slik z telefonom. Pričakujem pa da do večera pride kdo do mene da mal poslikamo pa zvok posnamemo :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kukec1 Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 hud je... čestitke za nakup...pa varno vožnjo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Aja, to sem opazil.. ko je tažka dol motor ne vžge.. recimo da motor laufa, pa daš tačko dol ugasne :whistle: Prvič vidim, je pa zanimivo :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 To je varnostni ukrep, da se po pomoti ne pelješ s tačko do....ker lahko fino zapneš. Pr večini motorjev je enak.....moj crkne takoj k ga v prestavo fuknem če je tačka dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 To je varnostni ukrep, da se po pomoti ne pelješ s tačko do....ker lahko fino zapneš. Pr večini motorjev je enak.....moj crkne takoj k ga v prestavo fuknem če je tačka dol moj tut :) pa tut vžgat se ga nea da če je dol tačka pa da je v brzini :) drgač gre :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Aha vredu pol, sm mislu da tomos dela revolucijo :lol1: Nekaj pa bi vprašal, prednje vilce so take.. amm nič mastne :DA bi blo dobr to mal namazat? :P Pa kaj tista guma na cilindru pomeni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 niso mastne?? hvala bogu, sej ne smejo bit...če pa bodo to pomeni da semering spušča guma na cilindru pa nimam pojma zakaj je, vrjetno že mora bit, ma ybr lih tko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DIESEL Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Aja, to sem opazil.. ko je tažka dol motor ne vžge.. recimo da motor laufa, pa daš tačko dol ugasne :whistle: Prvič vidim, je pa zanimivo :rolleyes: to je menda tak pri večini motorjev obistwo je to kr fain če je :) sm bil pa js tut presenečen prvič ko sm to vidu na aprilii rs 125 mal sm čudn gledu ka je to :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 Aha vredu pol, sm mislu da tomos dela revolucijo :lol1: Nekaj pa bi vprašal, prednje vilce so take.. amm nič mastne :DA bi blo dobr to mal namazat? :P Pa kaj tista guma na cilindru pomeni? niso mastne?? hvala bogu, sej ne smejo bit...če pa bodo to pomeni da semering spuščaguma na cilindru pa nimam pojma zakaj je, vrjetno že mora bit, ma ybr lih tko seveda je tudi na ybr, saj je ista mašina, ni pa to bistvo, bistvo je, da je to zračno hlajen agregat, in ko tista guma začne smrdet in se palt, pomeni, da se je mašina precej segrela in je treba ustavit, da se ne pregreje .) nekakšen varnostni ukrep men se to še ni zgodilo, ke rupoštevam nasvet, da se je dobro vsaj vsake 2 uri ustavit za 5-10 minut...ampak to se takoaltako, ker me prej začne že rit bolet :blush: to bi se znalo po moje zgodit, če bi po mestu v vročini vozu na visokih obratih, al pa če bi na mestu naviju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 to je menda tak pri večini motorjev obistwo je to kr fain če je :) sm bil pa js tut presenečen prvič ko sm to vidu na aprilii rs 125 mal sm čudn gledu ka je to :P to men ni blo jasn k sm se prvič hotu pelat z aprilio :D ga zalaufam, dam v prvo, motor pa ugasne :D probam to še ene 3x poj je blo pa že kr mal panike :D poj sm pa končno pogruntov da je to zarad tačke :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 (popravljeno) Men se to skos dogaja, danes že cel dan, samo js ga niti vžgat ne morem če je taca dol :unsure: Prvi občutki so super, makedam pa neravn teren je zakon, skor nč ne ruka :worship: Zvok itq roksa, se je prej že en stari dru za mano po ulci.. pa sem njemu v čast šel še dvakrat gor pa dol.. zdej pa bencina ni več, niti rezerve :( Aja, pa nisem ga ravno šparal, sm ga kr stisnu k si nism mogu pomagat da vidm kolk da vn :huh: Ampak do konca pa nism, k je še novi :winkiss: Popravljeno Maj 26, 2007. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sky_21 Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 seveda je tudi na ybr, saj je ista mašina, ni pa to bistvo, bistvo je, da je to zračno hlajen agregat, in ko tista guma začne smrdet in se palt, pomeni, da se je mašina precej segrela in je treba ustavit, da se ne pregreje .)nekakšen varnostni ukrep men se to še ni zgodilo, ke rupoštevam nasvet, da se je dobro vsaj vsake 2 uri ustavit za 5-10 minut...ampak to se takoaltako, ker me prej začne že rit bolet :blush: to bi se znalo po moje zgodit, če bi po mestu v vročini vozu na visokih obratih, al pa če bi na mestu naviju Kaj govoriš neumnosti, tista guma na cilindru preprečuje vibracije hladilnih reber, ki bi povzročale dodaten hrup. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 :fredy: tako informacijo sm jst dobu, čeprav je tvoja bolj logična...ampak, tako so men povedal :ninja: ker gumice so samo 4 in še to samo na dveh straneh cilindra...ne vem...očitno se motim :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 No to je zdej slikano z telefonom.. mal boljšim hehe :) Upam da bo za kej :P LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Maj 26, 2007 Deli Objavljeno Maj 26, 2007 (popravljeno) ker lepotec jst bi ga rad slišu :kva2: Popravljeno Maj 26, 2007. Popravil tada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se