Ervin93 Objavljeno Maj 25, 2010 Opozori Objavljeno Maj 25, 2010 (popravljeno) Sem jst poslal povpraševanje prek maila na a3m in nisem dobil odgovora. Tko da če boš kej zvedel prosim sporoči Hvala. ah nej ti nebo teško se zapelat do brnčičeve. Maš 10min do tm Popravljeno Maj 25, 2010. Popravil yourfriend11
sennheiser Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 V a3m mi je reku da za 28ko frgazr - mikuni, ki ga imam katerega zunanji fi, kjer pride filter je 35mm je za dobit. Ampak mi je rekel naj mal pogledam še pa povprašam al je to dost velk filtr, glede na to da je zadeva dolga samo 6 centi... za 50ccm zadeve je baje vrh glave... Tako da tisti ki imate mogoče ta filtr ali kak poznavalec je to dost ali ne?
gišpa Objavljeno Maj 27, 2010 Opozori Objavljeno Maj 27, 2010 ali mogoče kdo ve če sede sprednji disk iz feltne navadnega SMja na feltno od replice?
speedfighttuning Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 Mislim da ne ker naj bi imel navaden SM drugačno feltno kot replica Popravte me če se motim
AlesCarbon Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 Če koga zanimajo karbonske plastike za tomosa SM 125 nej kontaktira
TADEJ46 Objavljeno Maj 28, 2010 Opozori Objavljeno Maj 28, 2010 Če koga zanimajo karbonske plastike za tomosa SM 125 nej kontaktira karbonske plastike al plastike z unimi kao karbon luk nalepkami?
prasec Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 No tud js sm si umislu tomosa, najprej sm hotu replico, pa je preveč razlike v ceni, tko da sm kr sm nabavu z Akrapovičem:DD hudo. Upam da čim prej registriram pol pa po gasu. lp
speedfighttuning Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 No tud js sm si umislu tomosa, najprej sm hotu replico, pa je preveč razlike v ceni, tko da sm kr sm nabavu z Akrapovičem:DD hudo. Upam da čim prej registriram pol pa po gasu. lp A novega si kupu? :blink: Sm mislu da ne delajo več navadnih ampak samo še replico cup
prasec Objavljeno Junij 5, 2010 Opozori Objavljeno Junij 5, 2010 A novega si kupu? :blink: Sm mislu da ne delajo več navadnih ampak samo še replico cup Neeee ni nov je pa zakon:D Tolk je lahek da se pelje ko bicikl
speedfighttuning Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Neeee ni nov je pa zakon:D Tolk je lahek da se pelje ko bicikl Kolko km ima prevoženih? Kolko si dal če ni skrivnost? .)
prasec Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Kolko km ima prevoženih? Kolko si dal če ni skrivnost? .) Ni skrivnost 1700 je cena 4500 ima pa prevoženih, Bil je mal popraskan pa svinski sam to bom rešu počas. Je bil pa neregistriran, tko da jutr dobim papirje pol pa gasa, na ulci me majo že poln kufer hehe
crayzeh Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 Mene pa zanima na koliko kilometrov se delajo servisi? :closedeyes:
Noiser69 Objavljeno Junij 7, 2010 Opozori Objavljeno Junij 7, 2010 (popravljeno) Kak servis pa mislis? Nimas servisne knjižice? Drgac se pa to ne dela kaj ekstra, dolivas olje pa je. Aja, pa pregledaš če se še vse vredo skop drži (tomos) Mn je tomosaki vredo služo, nimam kaj rčt Popravljeno Junij 7, 2010. Popravil Hozi
prasec Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Mene pa zanima na koliko kilometrov se delajo servisi? :closedeyes: To tud mene zanima, pa še kolk gre približno olja v motor? Aja pa kje naj bi puščale vilice, nekaj sem bral da pri semeringu, pa mi ni jasn, a spodaj kjer je vpeto kolo al kje drugje? lp
sajina Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 To tud mene zanima, pa še kolk gre približno olja v motor? Aja pa kje naj bi puščale vilice, nekaj sem bral da pri semeringu, pa mi ni jasn, a spodaj kjer je vpeto kolo al kje drugje? lp veš kam se nalije olje??? no tam spodaj mora pisat kolko ga gre...usaj na mojem piše 1000cm3-(1l) vilice pa NAJ BI spuščale zgoraj,kjer je olje... RChilti 1
Kvasko Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 veš kam se nalije olje??? no tam spodaj mora pisat kolko ga gre...usaj na mojem piše 1000cm3-(1l) vilice pa NAJ BI spuščale zgoraj,kjer je olje... Drugače so vilice vsem, vključno meni spuščale spodaj, tam kjer je vpetje kolesa...
gišpa Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Ali kdo mogoče ve če gre disk iz navadnega SMja na replico ker bi kupil od replice feltno(brez diska)
sajina Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Drugače so vilice vsem, vključno meni spuščale spodaj, tam kjer je vpetje kolesa... Na repliki mi še niso spuščale,vendar prej ko sem imel krosa 125ccm in 250ccm so vi vedno od zgoraj dol spuščale,tako da mi je olje oblivalo disk :S RChilti 1
budacki Objavljeno Junij 8, 2010 Opozori Objavljeno Junij 8, 2010 Na repliki mi še niso spuščale,vendar prej ko sem imel krosa 125ccm in 250ccm so vi vedno od zgoraj dol spuščale,tako da mi je olje oblivalo disk :S Kitajci? Ker za Japonske modele še nism doživu, da bi kar tako vilce spustile
speedfighttuning Objavljeno Junij 9, 2010 Opozori Objavljeno Junij 9, 2010 Ali kdo mogoče ve če gre disk iz navadnega SMja na replico ker bi kupil od replice feltno(brez diska) Če boš kupil od replice feltno kupi z diskom ker disk od navadnega SMja naj po podatkih iz Tomosa Koper nebi šel ne feltno od replice Pa sej če pobrskaš malo po temi nazaj boš vidu da je bla že večkrat debata okol tega
speedfighttuning Objavljeno Junij 9, 2010 Opozori Objavljeno Junij 9, 2010 Ni skrivnost 1700 je cena 4500 ima pa prevoženih, Bil je mal popraskan pa svinski sam to bom rešu počas. Je bil pa neregistriran, tko da jutr dobim papirje pol pa gasa, na ulci me majo že poln kufer hehe Sej zdej na začetku te že lahko majo poln kufer ampak itak se bodo s časom privadli Joj kaj bojo meli šele mene poln kufer če dobim zdej k bo konc šole replico cup :naughty:
sajina Objavljeno Junij 9, 2010 Opozori Objavljeno Junij 9, 2010 Kitajci? Ker za Japonske modele še nism doživu, da bi kar tako vilce spustile NE nisem imel kitajca...prvo sem imel aprilio rx125 in je olje teklo samo z desne vilice,sem menjal semering pa isto. Oče pa je imel husqvarno cr250 (misilm da je bila letnik 2000) in je pa olje puščalo z obeh, ko so migale... smo kr mal RChilti 1
speedfighttuning Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Ej prasec, a ti si že registriral tvojo novo igračko? :naughty:
prasec Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Ej prasec, a ti si že registriral tvojo novo igračko? :naughty: Neeeeeeeee Zmešal se mi bo, cel tedn se gonim sam po ulci, sosedje so pa še kr mirni hehe V soboto dobim papirje pol pa gasa
rok661 Objavljeno Junij 11, 2010 Opozori Objavljeno Junij 11, 2010 Ima mogoče kdo za prodat sprednje vilice, s križi ali brez. Lahko tudi na zasebno sporočilo. Lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se