tomazin Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 a kdo mejbi prodaja novga sm 125 cup al pa če kdo mogoče ve kje bi jih še imel -u ker trgovin :unsure: prosim če to sporočite čim prej :) nwm če majo še v kaki trgovini replico cup.. lohk pa vzameš po naročilu tak ko sm js pa te pride 4200€ ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 živjo sm nov na forumu sam že kr neki cajta spremlam -tko po malem tele teme. No uglavnem pršu je cajt da tud jest kupm motor in še nevem med kermu bi se odloču, zato bi še posebi uprašu une kt so bli lansko leto na teh delavncah (maksi al kva je že blo :unsure: ) pa so probaval CH racing wsm125 pa Tomos 125 sm cup replica ker motor je al pa se jim vsaj zdi bolši ( moč, pospeški, hitrost,... ) sploh teli predelani pa naviti do konca :grim ker tud jest nameravam nov motor navit dokonca uglavnem ker motor je bolši: tomos ali ch racing ???? .) sj vrjetno veš ne da so deli za predelavo dragi...sploh za 4T motorje :) tak da prvo premisli če se ti res splača predelovat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrMotospeed Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 ja sej glede predelave bomo še vidl kt ne mislm lih prov velik uložit u ta motor :) aja pa še to mene zanima če še ket prodajajo sm 125 cup ne pa replico-se mi zdi mal predraga B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Ta kurba mi dans zutra ni hoto vžgat :headbang: pol je končno po xxxx poskusih :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 ja sej glede predelave bomo še vidl kt ne mislm lih prov velik uložit u ta motor :) aja pa še to mene zanima če še ket prodajajo sm 125 cup ne pa replico-se mi zdi mal predraga B) Hm :hmm: pru rečeš da bi motor navil do konca.... pol pravš da ne misleš velik uložit v motor... tole nekak ne gre skp... Tist tomos k je na MAKSI-ju ma pa za 3000€ predelave :whistle: al še več, da so sam vilce tolk vredne :unsure: :hmm: zdej pa nism čist prepričan :rolleyes: :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Hm :hmm: pru rečeš da bi motor navil do konca.... pol pravš da ne misleš velik uložit v motor... tole nekak ne gre skp...Tist tomos k je na MAKSI-ju ma pa za 3000€ predelave :whistle: al še več, da so sam vilce tolk vredne :unsure: :hmm: zdej pa nism čist prepričan :rolleyes: :closedeyes: sam vilce so tok vredne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DrMotospeed Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 m a ne sej je že dobr sm že naroču motor (tomos replica sm 125 cup :worship: ) dobim ga vrjetn u četrtk :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noiser69 Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 m a ne sej je že dobr sm že naroču motor (tomos replica sm 125 cup :worship: ) dobim ga vrjetn u četrtk :naughty: Super :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Ej fantje ok vas je prsu prvi servis na 500km :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) O nazaj z morja :photo: jutr obvezno en turca :yea1: Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil tada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Ej fantje ok vas je prsu prvi servis na 500km :? 42€... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
N3jc Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Kaj pa ti je zrihtu na motorju ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Kaj pa ti je zrihtu na motorju ? Olje, pa šraufe je zategnou.. zlomu mi je pokrov filtra, zjebu šrauf za odzračevat na sprednji zavorni čeljusti, pa 2 šraufa za plastike je zgubil in jih nato nadomestil u drugimi. To pa bi blo vse! (vseskozi sm zaskrbljeno opazoval servis..) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D_u_H_e_C Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 Olje, pa šraufe je zategnou.. zlomu mi je pokrov filtra, zjebu šrauf za odzračevat na sprednji zavorni čeljusti, pa 2 šraufa za plastike je zgubil in jih nato nadomestil u drugimi. To pa bi blo vse! (vseskozi sm zaskrbljeno opazoval servis..) če je serviser od tomosa zakaj se nea pritožiš?? oz se nisi'?? bi prek garancije uveljavlal pa bi mogo dobit drug pokrov pa original šraufe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) če je serviser od tomosa zakaj se nea pritožiš?? oz se nisi'?? bi prek garancije uveljavlal pa bi mogo dobit drug pokrov pa original šraufe Mah.. pol bi pa spet bil par dni brez motorja, in to takrat nikakor ni blo izvedljivo :rolleyes: San na naslednji servis grem drugam. Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Evo fantki, js pa grem. Danes v Zreče, če mi rata tam prespat grem v četrtek še do Ptuja novi tobogan malo pogledat, pa grad poslikat :) Vmes pa še na Roglo afkors! Trenutno mam 2650 km, pred 3000 se ne vračam domov, pa če se morm skos furat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Dons sm premaknu motor iz garaže pa mi ful ketna nekam tolče. :headbang: Pa sm pogledu pa je dost nategnjena.tko da nevem kam za hudiča udarja??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) Dons sm premaknu motor iz garaže pa mi ful ketna nekam tolče. :headbang: Pa sm pogledu pa je dost nategnjena.tko da nevem kam za hudiča udarja??? a ms cist napeto zato k sm ga jes domu prpelu je bla tok nasponana da je blo prvo to da sm jo odsponu Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tabo Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 a ms cist napeto zato k sm ga jes domu prpelu je bla tok nasponana da je blo prvo to da sm jo odsponu Ne ni cist napeta lih prov je .pomojem je kakšna plastika.? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
s1m0n Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 zdravo kako pa to da se vsi odločate za sm verzijo... lp to je pa moja makina... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_LuX_ Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 u tole ja pa fajna mašinca se bols k pa moj :naughty: , jest bi tud pomojm SM uzev ce bi ga kupvov, nwm bols mi zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 zdravo kako pa to da se vsi odločate za sm verzijo... lp to je pa moja makina... :worship: lep motor :) drugače pa se najbrž vsi odločajo za sm, ker od tomosa na terenu nimaš kaj dosti, je malo prešvoh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 tale tud lepo zgleda :worship: pa še praktičen je, če ga misliš uporablat za brezpotja (NejcZ ;) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomyboy Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Kako se pa kaj obnese na terenu?Imaš serijske prenose? Tudi SM dobro pleza po hribih in gozdovih, pač ga pa omejujejo prenosi in gladke gume. Mi je pa všeč, ko agregat zvezno vleče, je lepo umirjen. Ni tiste živčnosti kot pri 2T motorjih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stafuc Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 (popravljeno) ej fantki kok vam zre tomos Popravljeno Avgust 15, 2007. Popravil Stafuc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se