Skoči na vsebino

Tomos SM (SuperMoto) 125

Priporočene objave

Objavljeno

Maš na pm! Care, hvala :winkiss:

Objavljeno

Hvala, jim bom poslal na servis!

Objavljeno

Jaz sem vprašal pri avtošoli, kjer delam izpit, pa mi je reku, da če hočem s svojim vozit, da rabim met kasko zavarovanga pa neko pogodbo z njem pa nek test še

Objavljeno

Točno tako so meni rekli. Kaj pa veš, zgleda da pri nekaterih ni tako in ne rabiš nič :glare:

Objavljeno

js nism rabu prav nč :whistle: sam prometno ;)

Objavljeno (popravljeno)

Tomyboy, še enkrat hvala za shemo! Me je zdle klical in reku da je zrihtu, lahko pridem jutri po motor! Pa da brez tega nebi nikol najdu problema, pa še tomos mu ni znal poslat... Maš pijačo v dobrem :whistle:

Ajde

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Amm, čuda cajta nazaj smo se nekej menli od prednjih diskih.. mogoče kdo ve za kakega plavajočega, ki bi pasal na navadnega tomosa? Oz kje naj jih sploh iščem?

LP

Objavljeno
A je že kdo razmišljal, da bi menjal sprednji kratki žaromet?

jest sm razmislu da i celo masko menjal z lucmi vred

Objavljeno

Kolkr gledam so kar dragi.. verjetno bi bilo ceneje če bi kupil felno in disk pri tomosu :whistle:

Objavljeno

Vprašanje je, če je to sploh smotrn nakup.Plavajači disk je na tomosu bolj za dirke, za normalno uporabo je originalni dovolj.

Raje poglej kje bi dobil ploščice, pa ne AJP, da ti ne bo cvililo

Objavljeno

jutr pa zadni 2 uri pred izpitom, v torek pa izpit!

pa da mi s5 ne vžge jutr ga kr ...nvm :alien1:

.)

Objavljeno

A ti ne pali normalno? Men če dam zaug zjutrej vžge takoj k se dotaknem stikala.... no, vžigu je :krneki:

Objavljeno

men tud prec vzge razn ce pozabm tacko :D (to je pa velikrat :whistle: )

Objavljeno
men tud prec vzge razn ce pozabm tacko :D (to je pa velikrat :whistle: )

A jst sm pa odšraufav uno pa obrnu za 180 pa nazaj pršraufu.tko da zdej ga prpalim se umes oblečem pa še on se ogreje.

Objavljeno
A jst sm pa odšraufav uno pa obrnu za 180 pa nazaj pršraufu.tko da zdej ga prpalim se umes oblečem pa še on se ogreje.

ja sm lohka pozabis na tacko

Objavljeno

Zadnč 1x ni hoto vžgat, zdej pa normalno ...

Objavljeno

Men pa zaenkrat (po novem) vse dela :whistle: Danes že lepih 150 kilometrov, na Roglo pa tam mal po makedamskih poteh gor pa dol. Blo lušno :worship:

Objavljeno

maš pa ž kr orng črn zadn D žmigovc :grim

Objavljeno

Pa ja, 3400km, dvakrat pa sem ga spucal vmes.. zdej ma problem pri sprednjih, k kr vn padajo.. pa pol dol visi hudič pa tišim notr in se noče zataknat, gr r :unsure: (oba prednja ja hehe)

Objavljeno
Pa ja, 3400km, dvakrat pa sem ga spucal vmes.. zdej ma problem pri sprednjih, k kr vn padajo.. pa pol dol visi hudič pa tišim notr in se noče zataknat, gr r :unsure: (oba prednja ja hehe)

NejcZ, pa ti si expert. Teb bi moral Tomos šenkat en motor za testiranje :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!