krucymucy Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 (popravljeno) Sej je v redu. Kaj manjka? Jaz sem bil enkrat julija, leta 2012 ze mi zdi, sem vprasal enga modela v mercedesu koliko mu kaze temperaturo v avtu (se nismo imeli senzorjev na mopedih) pa je blo +1°. V Sloveniji je bil pa vrocinski val. Sem sel iskat tablo z imenom prelaza, pa glih da sem moped nasel. Popravljeno Avgust 13, 2018. Popravil krucymucy RobiRoberto, Quest, Schultz in 5 others 8
dano33 Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 Ti jaz z mrazom nisem mel problemu. Problemi so nastali ko sem prišel v dolino proti Innsbrucku ker je blo vroče.
Joker Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 pred 22 urami, dano33 pravi: Eo danes bil aTimmelsjoch na vrhu tako vreme Približno takšno, kot običajno...
krucymucy Objavljeno Avgust 13, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2018 2 hours ago, dano33 said: Ti jaz z mrazom nisem mel problemu. Problemi so nastali ko sem prišel v dolino proti Innsbrucku ker je blo vroče. Sej mene tudi ni zeblo. Jaz sem to pricakoval in ostalim povedal. Pa so rekli da sem pravljicar. Pol so pa dezjake oblekli, ostali na poti prelazu so mislili da pa dez pada.
Popularna objava Snečer Objavljeno Avgust 14, 2018 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 14, 2018 Še ena dokaj koristna informacija Če se zavije v Švico, je pametno izklopit prenos podatkov, ker imajo strahotne tarife. Jaz sem se spomnil na meji in izklopil in mi je že fpajsnilo skor 1 EUR za pičlih 97kb.... 1Mb v Švici stane kar 11 EUR! Quest, HyperJack, Joker in 9 others 9 3
tomash Objavljeno Julij 21, 2019 Opozori Objavljeno Julij 21, 2019 Evo spet je leto naokoli. Grem za dva dni v Dolomiti. Približno tja. V glavnem sem prevozil osrednji del do Stelvia. Ima kdo kakšno fajn ruto za dva dni. CCa 500 km na dan. GPX če se da.
krucymucy Objavljeno Julij 29, 2019 Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 To gres na pamet, ce vidis tablo za kak prelaz kjer se nisi bil pa se tja zavijes. 3nity, SF in MiNa 3
Popularna objava tomash Objavljeno Julij 29, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 29, 2019 Daj, daj. Na pamet ne gre. Bi se vrtel v krogih po moje. Enkrat sem se že zgubljal vDolomiti in si raje prej malo pripravim scenarij. No šlo je potem tako kot je narisano spodaj. Žgalo 40 stopinj v dolini, na prelazu Rombo pa 13 stopinj v predoru. Kakorkoli prevozil sem približno 20 prelazov. Prvi dan od doma preko Avstrije v Tolmin. Otvoritev Metaldays festivala in nekaj dobre muzike. Potem pa dva dni Dolomitov od Tolmina do prelaza Rombo in nazaj na metalce. In zadnji dan skromnih 150 km do doma čez Kladje. kp-kp, RobiRoberto, dkee46 in 13 others 16
Popularna objava Tex Objavljeno November 10, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno November 10, 2019 Bomo ponovili, bomo .. MiNa, raza, DAMI34 in 8 others 11
Popularna objava tomash Objavljeno Julij 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2020 Sem ene dva dni mal ovinkaril po Avstriji in Italiji. Nasfeld zaprt, Rombo tudi. Sproti korigiral in je šlo. Mal naprej mal nazaj. Avstrijci računajo vse živo, še pos terminal imajo policaji. Drugače pa luštno. No mask. Šestkrat prečil meje Slo, Ita in Aus in niti ene kontrole. Pr nas kr neki govorijo, in nič ni res. Zatorej le pogumno v svet, ker svet k vam ne bo prišel. Marko P., MiNa, Dadi in 7 others 9 1
3nity Objavljeno Julij 8, 2020 Opozori Objavljeno Julij 8, 2020 pred 43 minutami, tomash pravi: Nasfeld zaprt *zaprt je od pon-pet od 8-12 in od 13-17 (ob sob, ned in praznikih je normalno prevozen)
Luka66 Objavljeno Julij 8, 2020 Opozori Objavljeno Julij 8, 2020 Rombo, je uradno na A stran še zaprt, je pa že prevozen, ker imajo praktično že vse urejeno. Imel sem srečo, da je en mlad A policaj pil kavo za sosednjo mizo na terasi, ker se je pripeljal z A strani sem ga vprašal kako je s prevoznostjo in mi je razložil......seveda sem ga moral pobarat, če bi se dalo peljat dol in mi ustregel, ker je šel nazaj v Solden........sem peljal za njim in me je spravil preko kontrole na rampi, še nalepko sem dobil za "fur viel gluck" zastonj prijetno presenečen. SREČNO Joker, MiNa, ALEŠ M in 3 others 5 1
Tedybear Objavljeno Julij 9, 2020 Opozori Objavljeno Julij 9, 2020 pred 12 urami, 3nity pravi: *zaprt je od pon-pet od 8-12 in od 13-17 (ob sob, ned in praznikih je normalno prevozen) Včeraj naletel na zaporo na Italijanski strani. Nič.....obrnil, več sreče prihodnjič, sem si rekel.
ALEŠ M Objavljeno Julij 9, 2020 Opozori Objavljeno Julij 9, 2020 Ob 8. 7. 2020 ob 20:22, Luka66 pravi: Rombo, je uradno na A stran še zaprt, je pa že prevozen, ker imajo praktično že vse urejeno. Imel sem srečo, da je en mlad A policaj pil kavo za sosednjo mizo na terasi, ker se je pripeljal z A strani sem ga vprašal kako je s prevoznostjo in mi je razložil......seveda sem ga moral pobarat, če bi se dalo peljat dol in mi ustregel, ker je šel nazaj v Solden........sem peljal za njim in me je spravil preko kontrole na rampi, še nalepko sem dobil za "fur viel gluck" zastonj prijetno presenečen. SREČNO Imam prihodnji teden namen iti iz IT čez Rombo v Sőlden... misliš da je za probat ali naj grem raje po drugi poti? lp Aleš
Luka66 Objavljeno Julij 10, 2020 Opozori Objavljeno Julij 10, 2020 pred 8 urami, ALEŠ M pravi: Imam prihodnji teden namen iti iz IT čez Rombo v Sőlden... misliš da je za probat ali naj grem raje po drugi poti? lp Aleš Zdravo. Prevozen je, mimo rampe pa odvisno od dobre volje zaposlenih...... če se ne motim naj bi ga sredino tega mesec odprli, preveri na spletni strani A avto-moto kluba ÖAMTC. SREČNO L ALEŠ M 1
Popularna objava Luka66 Objavljeno Julij 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2020 Blitz izlet v Dolomite SREČNO Quest, amateur, ALEŠ M in 16 others 15 4
Luka66 Objavljeno Julij 14, 2020 Opozori Objavljeno Julij 14, 2020 Ob 11. 7. 2020 ob 19:41, Luka66 pravi: Blitz izlet v Dolomite SREČNO Pred desetletjem in pol je bilo toliko manj let in manj konjev, pa vseeno luštno SREČNO DAMI34, Mavti, amateur in 5 others 7 1
Darko3g Objavljeno Julij 14, 2020 Opozori Objavljeno Julij 14, 2020 Od kod je ta slika? Videti je kot veslaška proga.
Banjo Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 Mislim, da je to Auronzo, na jezeru pa je kajak/kanu center. 3nity 1
Luka66 Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 pred 4 urami, Banjo pravi: Mislim, da je to Auronzo, na jezeru pa je kajak/kanu center. Ob 14. 7. 2020 ob 22:58, Darko3g pravi: Od kod je ta slika? Videti je kot veslaška proga. Auronzo di Cadore
ZEKKO Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 So mogoče kakšne ceste po Dolomitih prepovedane za motoriste...po facebooku se nekaj piše na to temo.
raza Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 Pred leti so poizkusno uvedli tako imenovane "zelene dneve", ko naj bi čez prelaz Sella ob sredah lahko peljali samo kolesarji in vozila na električni pogon. Koliko se je to obdržalo mi ni znano. Na AMZS strani o teh prepovedih nisem zasledil pisanja, so omenjena samo vzdrževalna dela. Se pa dogaja, da zaradi kolesarskih dirk prelaz zaprejo za par ur in o tem ni nikakršnih predhodnih javnih obvestil, samo kaka lokalna tabla stoji ob cesti. Da nekaj ni, ti dajo vedeti trume kolesarjev in policajev. Tedybear, ZEKKO, MiNa in 1 other 3 1
Quest Objavljeno Julij 17, 2020 Opozori Objavljeno Julij 17, 2020 https://www.alpen-paesse.ch/ se še kaj takega najde pa pogleda. raza 1
siks Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 Ob 11. 7. 2020 ob 19:41, Luka66 pravi: Blitz izlet v Dolomite SREČNO ...šele zdaj si objavil fotke...smo se videli na pordoi...sem na eni tvoji ?fotki...bolj pogosto, kot na petnajst let bo treba...
Luka66 Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 pred 1 uro, siks pravi: ...šele zdaj si objavil fotke...smo se videli na pordoi...sem na eni tvoji ?fotki...bolj pogosto, kot na petnajst let bo treba... Se strinjam 15 let je čist predolgo, zato planirava konec meseca spotoma zopet preko prelazov. Slo registracij ni bilo veliko.......torej SMT, ki je bil zraven SREČNO
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se