Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Prišel ja čas ko je treba zamenjati verigo in zobnike, pa me zanima katero bi mi priporočili in kje so najcenejše. Rabim pa tudi gumo, katera pride v pasto zadnjega kolesa. Za odgovore se vam zahvaljujem.

Lp jankec

Leteči ti bo zrihtal najugodneje :worship:

Objavljeno

Nekaj strani nazaj je bilo nekaj napisanega glede predalčka katerega imajo nove Vare.

Na francoskem foromu se našel original honda predalček (CB500 SY letnik 2000- )kateri je mislim da za ceno manj kot 8€ + poštnina kot nalašč za tiste ki ga še nimamo!:naughty:

Predalček je celo vodotesen!!!!

Link foruma:http://www.varadero1...php?topic=349.0

Za tiste ,kateri ne vemo francosko , GOOGLE TRANSLATE.

Link prodajalca lahko pošljem na PM ,da ne delam komu reklame. Najdete pa ga tudi na fr. foromu.

Mislim ,da nas je več izrazilo željo za tem kosom tupperware-ja pa mogoče kakšen nakup večih komadov? (poštnina)

Jaz se nisem uspel registrirat pri prodajalcu, mogoče lahko kdo drugi "( LETEČI )" prevzame zadevo v svoje roke?!:whistle:

LP

Boris

P.S.

Leteči, upam,da te ne priganjam k kašni stvari, pa bi vseeno rad vprašal, če lahko zadevo zrihtaš?

post-22231-126583612278_thumb.jpg

post-22231-126583616396_thumb.jpg

post-22231-126583618996_thumb.jpg

post-22231-126583620966_thumb.jpg

Objavljeno

Nekaj strani nazaj je bilo nekaj napisanega glede predalčka katerega imajo nove Vare.

Na francoskem foromu se našel original honda predalček (CB500 SY letnik 2000- )kateri je mislim da za ceno manj kot 8€ + poštnina kot nalašč za tiste ki ga še nimamo!:naughty:

Link prodajalca lahko pošljem na PM ,da ne delam komu reklame. Najdete pa ga tudi na fr. foromu.

Mislim ,da nas je več izrazilo željo za tem kosom tupperware-ja pa mogoče kakšen nakup večih komadov? (poštnina)

Jaz se nisem uspel registrirat pri prodajalcu, mogoče lahko kdo drugi "( LETEČI )" prevzame zadevo v svoje roke?!:whistle:

LP

Boris

P.S.

Leteči, upam,da te ne priganjam k kašni stvari, pa bi vseeno rad vprašal, če lahko zadevo zrihtaš?

juhuhu. to je to!

jaz sem za!

Objavljeno

@Boris

Daj mi link prodajalca pa bomo vidli kaj in kako

Objavljeno

jaz se javim, če se bo skupaj naročalo...

Objavljeno

LP

Boris

P.S.

Hmm ne izgleda mi lih kvalitetno pa še full ošvohiš plastiko z tako veliko luknjo.

Ali vam tank torbica ne ustreza?

Objavljeno

Živjo, odločujem se za nakup xl 1000, pa glej ga zlomka, v TC-ju je letnik 2009 9990 eur, letnik 2010 bo pa 10990 plus 1% do 5% davka na smrad, to pa še ne vedo koliko bo. Zdaj pa poglejmo, nov model bo popolnoma enak modelu 2009, tudi barve bodo nespremenjene, inflacije ni, kvečjemu je včasih malo deflacije, cena pa gor za okroglega jurja. A se ne zavedajo da mora en navaden motorist (da izvzamem tiste, ki si lahko privoščijo gold wing ali lt-ja ali podobne drage motorje) hodit v službo, če hoče spit še kak pir zraven, ene tri mesce, mater jim, bo treba mal revolucije. Tako zdaj mi je duša lažja, pa lep pozdrav

Objavljeno

Živjo, odločujem se za nakup xl 1000, pa glej ga zlomka, v TC-ju je letnik 2009 9990 eur, letnik 2010 bo pa 10990 plus 1% do 5% davka na smrad, to pa še ne vedo koliko bo. Zdaj pa poglejmo, nov model bo popolnoma enak modelu 2009, tudi barve bodo nespremenjene, inflacije ni, kvečjemu je včasih malo deflacije, cena pa gor za okroglega jurja. A se ne zavedajo da mora en navaden motorist (da izvzamem tiste, ki si lahko privoščijo gold wing ali lt-ja ali podobne drage motorje) hodit v službo, če hoče spit še kak pir zraven, ene tri mesce, mater jim, bo treba mal revolucije. Tako zdaj mi je duša lažja, pa lep pozdrav

Če ti je motor všeč, takoj kupi, upošteva se itak leto nakupa in prve registracije, če bi kupil tisto, ki je jurja dražja, sigurno čez nekaj let ko jo boš prodajal ne boš dobil jurja več od te za 9.900€ pa še nič ni drugačna od naj naj novejše :whistle:

Objavljeno

Če ti je motor všeč, takoj kupi, upošteva se itak leto nakupa in prve registracije, če bi kupil tisto, ki je jurja dražja, sigurno čez nekaj let ko jo boš prodajal ne boš dobil jurja več od te za 9.900€ pa še nič ni drugačna od naj naj novejše whistle.gif

Ponavadi se da izpogajat kakšna dodatna oprema, sam moraš biti malo "nabrit".trance_25_naughty.gif

Želim ti dober nakup!!

Lp! Iztok

Objavljeno

Povprašaj pri generalnem uvozniku (AS Domžale), ta ima običajno največ "špeha" pri popustu ali podarjanju dodatne opreme ob nakupu!

Ne igraj na taprvo žogo! Pokaži, da si resen kupec (mav z jurji pomahaj) in se pogajaj za najugodnejšo ceno. Resen kupec ni ravno pogost v štacuni v tem času, tako, da se da prodajalca spravt na "+0" sam, da proda. Lanskih modelov se je potrebno losat, čene je sama zguba za trgovca.

Pa korajžno-zapomni si, da je kupec car!

Objavljeno

Kaj na ti rečem ob vseh nasvetih mojih predhodnikov, lahko ti le želim dober nakup in dobrodošel med nami.

P. S.: Naj ti nekaj prišepnem (pri Varaderu je še en velik plus namreč zraven dobiš še družbo - našo seveda ;) )

Aja pa na rollbare ne pozabi ;)

Objavljeno (popravljeno)

Če ti je motor všeč, takoj kupi, upošteva se itak leto nakupa in prve registracije, če bi kupil tisto, ki je jurja dražja, sigurno čez nekaj let ko jo boš prodajal ne boš dobil jurja več od te za 9.900€ pa še nič ni drugačna od naj naj novejše :whistle:

Morda ima nova kaj več opreme !Rollbar cca 150 ojrov pa dodatki Lepotni na armaturki ,mogoče tut kakšen kufr .Mogoče ta cenejša nima ABS.Vem da je bila takrat ko sem kupoval moja dražja za skor jurčka ker je bila modelno leto 2008 z ABS .Bila je pa v akciji tko da sem plačal nekaj vec ko 400 ojrov več plus roll bar in stojalo .Vse skup je zneslo okol 700 ojrov več!Mene je prišla toliko kot praviš ti z vso našteto opremo in LV ter dva stranska kufra(srednjega sem mel že prej)

Popravljeno . Popravil Orange
Objavljeno

Morda ima nova kaj več opreme !Rollbar cca 150 ojrov pa dodatki Lepotni na armaturki ,mogoče tut kakšen kufr .Mogoče ta cenejša nima ABS.Vem da je bila takrat ko sem kupoval moja dražja za skor jurčka ker je bila modelno leto 2008 z ABS .Bila je pa v akciji tko da sem plačal nekaj vec ko 400 ojrov več plus roll bar in stojalo .Vse skup je zneslo okol 700 ojrov več!Mene je prišla toliko kot praviš ti z vso našteto opremo in LV ter dva stranska kufra(srednjega sem mel že prej)

Pozdravjeni, no moram omenit , da sem imel Varadero skoraj 10 let, ravno zato mi je tolk par srci, da jo bom kupil novo, je pa res , da tudi v AS-u imajo enake cene, moti me to , ker imam občutek, da so si sami parbili mal več marže, cena letnika 2009 je pa bila 9990 z ABS. Če pogledamo padce prodaje pri drugih motornih kolesih, mislim, da bi morali biti prodajalci kar previdni

Objavljeno

Pozdravjeni, no moram omenit , da sem imel Varadero skoraj 10 let, ravno zato mi je tolk par srci, da jo bom kupil novo, je pa res , da tudi v AS-u imajo enake cene, moti me to , ker imam občutek, da so si sami parbili mal več marže, cena letnika 2009 je pa bila 9990 z ABS. Če pogledamo padce prodaje pri drugih motornih kolesih, mislim, da bi morali biti prodajalci kar previdni

Sigurn se da ispogajat kašen sconto ! :naughty:

Objavljeno

Sigurn se da ispogajat kašen sconto ! :naughty:

Ja, samo v opremi, kar je pa tudi dobro :whistle:

Objavljeno

Povprašaj v SBA Grosuplje. Ko sem jaz kupoval so bili najbol ugodni.

Objavljeno

Eno vprašanje.Zraven vincijev sem dobil dve okrogli ploščici fi50 z luknjami.Kam to pride?

Objavljeno

Eno vprašanje.Zraven vincijev sem dobil dve okrogli ploščici fi50 z luknjami.Kam to pride?

To ostane kr u tisti vrečki v kateri si jih dobil :)

To je blokada oz. nek omejevalnik pretoka izpušnih plinov in blablabla...

Objavljeno

Na francoskem foromu se našel original honda predalček (CB500 SY letnik 2000- )kateri je mislim da za ceno manj kot 8€ + poštnina kot nalašč za tiste ki ga še nimamo!trance_25_naughty.gif

Jaz se nisem uspel registrirat pri prodajalcu, mogoče lahko kdo drugi "( LETEČI )" prevzame zadevo v svoje roke?!whistle.gif

LP

Boris

P.S.

Sej predalček je kar uporabna zadevščna ampak moraš odrezat kar velik kos plastike in glede na to,da gre zadaj v konus se mi zdi malo mini whistle.gif

(le za cigarete in par kondomov) !!

Sam sem to malo bolj poenostavil !! Notri spravim celo šteko in pa kondome za vse udeležence letošnjega Varadero srečanja tongue.gif

post-20913-126649980404_thumb.jpgpost-20913-126649986448_thumb.jpg

LP

Objavljeno

Sej predalček je kar uporabna zadevščna ampak moraš odrezat kar velik kos plastike in glede na to,da gre zadaj v konus se mi zdi malo mini whistle.gif

Sam sem to malo bolj poenostavil !! Notri spravim celo šteko in pa kondome za vse udeležence letošnjega Varadero srečanja tongue.gif

LP

a si probl če bi šla tudi bibitka noter?

Objavljeno

LP

Jaz dam šteko kar za ušesa :naughty:

Objavljeno

... in pa kondome za vse udeležence letošnjega Varadero srečanja tongue.gif

LP

Kaj bomo napihovali balončke, ali jih uporabili za zaščito auspuhov pred dežjem ;-)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!