Skoči na vsebino

Kawasaki ER6 N /F

flero

Priporočene objave

• 3 tedne pozneje...

a kdo ve ce se skazga druzga motorja pašejo spredni diski na er6n letnik 2007 oziroma kje bi se splačal le te nabavit. Oziroma kaj pa rabljeni

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a kdo ve ce se skazga druzga motorja pašejo spredni diski na er6n letnik 2007 oziroma kje bi se splačal le te nabavit. Oziroma kaj pa rabljeni

ne vidim smisla zakaj bi dajal od drugih motorjev diske gor saj imaš letnik 07 kar pomeni, da se dobijo vsi rezervni deli za tvoj motor.

rabljene gor dajat je pa isto kot če bi dajal rabljene gume.

motor je dodaten strošek (deklariran kot luksus) in nima smisla šparat na delih kateri so pomembni za varnost

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:topic:

ne vidim smisla zakaj bi dajal od drugih motorjev diske gor saj imaš letnik 07 kar pomeni, da se dobijo vsi rezervni deli za tvoj motor.

rabljene gor dajat je pa isto kot če bi dajal rabljene gume.

motor je dodaten strošek (deklariran kot luksus) in nima smisla šparat na delih kateri so pomembni za varnost

Pa nehajte že enkrat s to varnostjo, da je potrebno vedno in samo najdražje vzet.

Saj se ne škrtari 100 na uro, le ceneje bi radi prišli skozi... če dobiš diske od kakega (primerljivega) motorja za pol cene ali še manj in pašejo na tvojega zakaj jih nebi vzel, zato ker ni varno?!? daj, daj...

Motor je hobi, sicer drag, ampak še vedno hobi... B) ... vsaj za večino

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja zadeva je taka da sm padu in se mi je desn disk zviu. Zdej motor ma sam 15000km in ce bi dubu kak rablen disk od istga letnika nevem ce bo blo to tok nevarn. Disk zdruzga motorja pa sprasujem zato ker sm mal po ebayu gledu in piše da paše tud z drugih motorjev gor zato.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

novih originalnih diskov se ti ne splača dajat, rajš kupiš afetrmarket Braking al pa kej podobnega. Ponavad so pa isti diski na različnih modelih motorjev

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pozna kdu lasnika tegale motorja     http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/_MOTO/ad.asp?ID=4691441

zanima me kaku je ohranjen pa če se kdu bul spozna na cene če je za ozet (vem najprej je treba jit pogledat) :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja zadeva je taka da sm padu in se mi je desn disk zviu. Zdej motor ma sam 15000km in ce bi dubu kak rablen disk od istga letnika nevem ce bo blo to tok nevarn. Disk zdruzga motorja pa sprasujem zato ker sm mal po ebayu gledu in piše da paše tud z drugih motorjev gor zato.

Će si padel in disk zvil pri 15K kil. nimaš kaj študirat kupiš pač en nov disk,kajti rabljenega samo enega sigurno neboš nikjer dobil.Nikakor pa nima smisla menjat oba doiska in to z neko ceneno in ne ekvivaletno robo !!!:hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Eden lep se prodaja pri TC motoshop, ima pa zelo malo kilometrov. ali je motoshop tako zanesljiva firma, da se jim verjame na besedo?

lp

http://www.avt0.net/....asp?ID=4618094

Meni so ga odsvetovali ko sem bil zainteresiran zanj, kajti zgledal je res lep..Se danes ne vem zakaj, vem pa da tam motorja ne bom kupil..:whistle:

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tom, kaka je cena za kolege forumase?..:yea1: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

huh, težko bo kaj nižja, že tako je eden cenejših teh letnikov. mogoče bi se ob resnem interesu dalo kaj poglihat, kaj dosti pa res ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

huh, težko bo kaj nižja, že tako je eden cenejših teh letnikov. mogoče bi se ob resnem interesu dalo kaj poglihat, kaj dosti pa res ne.

je bil mogoče barvan. Ker na slikah se nevidi če ima nalepke na straneh ali ne ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne, barvan ni bil nikoli, vse je v originalnem stanju, tudi nalepke so gor. sem pa se tudi jaz zdaj zavzel, da se ne vidijo na slikah, saj so temno sive barve in se nekako izgubijo v kontrastu in tudi slike niso najboljše.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lep pozdrav! na moji er6ki letnik 06 je od prejšnje lastnice gor "znižan" sedez cca 2,3cm, iz njega je vzet filc. Če kdo pozna koga oz katero ki rabi znižan sedež ga MENJAM za "originalnega"

lp nejc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ima kdo od tukaj menjan izpuh? Sam ga imam namrec namen zamenjat vendar se se nisem odlocil katerega bom vzel. Tako da bi z veseljem prisel pogledat kako kaksen lonec v zivo izgleda na motorju, ter se raje kako se slisi :lol:.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ima kdo od tukaj menjan izpuh? Sam ga imam namrec namen zamenjat vendar se se nisem odlocil katerega bom vzel. Tako da bi z veseljem prisel pogledat kako kaksen lonec v zivo izgleda na motorju, ter se raje kako se slisi :lol:.

Je par slik par strani nazaj glede izpuha. Tako da malo preglej.

http://www.motosvet.com/tabla/topic/13114-kawasaki-er-6n-f/page__st__165

Akrapovič je vizualno najslabši, štrleč lonec.

Kaj pa te moti pri originalu, je pretih? :)

• Všeč mi je 1
  • Ni mi všeč 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je par slik par strani nazaj glede izpuha. Tako da malo preglej.

http://www.motosvet....f/page__st__165

Akrapovič je vizualno najslabši, štrleč lonec.

Kaj pa te moti pri originalu, je pretih? :)

Slik sem ze ogromno pregledal, tudi te. Zanimalo me je pac zato ker me nic ne stane ce si grem nekam v zivo pogledat kako izgleda lonec pa se slisim ga lahko.

Sicer pa me pri originalu nic ne moti, sploh vizualno mislim da bi tezko nasel lepsi aftermarket lonec. Tako da bi ga menjal bolj zaradi zvoka. Se pa tudi meni zdi da akrapovic za ta motor ni ravno nek umetniski presezek, vsaj po slikah sodec ne.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Slik sem ze ogromno pregledal, tudi te. Zanimalo me je pac zato ker me nic ne stane ce si grem nekam v zivo pogledat kako izgleda lonec pa se slisim ga lahko.

Sicer pa me pri originalu nic ne moti, sploh vizualno mislim da bi tezko nasel lepsi aftermarket lonec. Tako da bi ga menjal bolj zaradi zvoka. Se pa tudi meni zdi da akrapovic za ta motor ni ravno nek umetniski presezek, vsaj po slikah sodec ne.

Za ta dener,ki bi ga dal za avspuh si raje kupi kaj bolj uporabnega Npr. orig.cres-pade,zadnji blatnik,xenon,športno šipco,pokazovalec hitrosti ali kaj od opreme !! :whistle:

Ps:pri dvocilinderskem motorju je brez veze menjat auspuh saj nič nepridobiš razen porabiš denar,če te žulji ! :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ps:pri dvocilinderskem motorju je brez veze menjat auspuh saj nič nepridobiš razen porabiš denar,če te žulji ! :headbang:

Je napisal da bi rad drugačen zvok.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Je napisal da bi rad drugačen zvok.

Ja sem razumel in po enem tednu spet drugačnega še mal glasnejšega ! :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupujem original lonec za ER6N letnik 2006. Sedaj imam Leo Vincija pa je pregorel. Kje kupim poceni original?

Thx za nasvete.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupujem original lonec za ER6N letnik 2006. Sedaj imam Leo Vincija pa je pregorel. Kje kupim poceni original?

Thx za nasvete.

Kaj točno misliš s pregorel?

Ker če zgolj postal (pre)glasen, zamenjaš le polnilo v notranjosti (ki vpija zvok) in bo spet kot nov, zaradi tega ne rabiš kupovat novega auspuha.

Kdo drugi pa povedal kaj več, ker jaz s tem še nisem imel opravka.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!