Matic7 Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) Avatar in Nagaya: Najprej sporočilo avatarju - Nagaya ni moja neuresničena ljubezen, še manj pa moja sestra. O njej sem si ustvaril svoje mnenje iz njenega pisanja in pisanja drugih o njej na forumu. Se mi pa niti sanja ne, kako izgleda, tak da... Svojo ljubezen pa mam in ne iščem druge. 125tka... Nikoli ne bom imel časa za daljše vožnje. Zadeva bo nadomeščala moped. Za v službo in mogoče kdaj kako urco do dve vožnje za dušo, če bo čas in vreme. Tako da se mi zdi nesmiselno zapravit preveč denarja, gledam pa tudi na porabo, ki je pri 125tki 4T okoli 3l, pri 600+ ccm pa dvakrat večja, kolikor sem bral. Da ne govorim o cenah registracije itd. Punce na motor ne vzamem, ker se preveč bojim, da bi ji kaj naredil, tega pa si ne bi oprostil. Izjema je mogoče vožnja v mesto na sladoled. Zakaj ne več kot 125? Malo se bojim sam sebe. Je treba najprej ugotovit, koliko divjaka je v meni in če mam dovolj pametno roko. Če bi mi motorji postali preveč všeč, pa imam nekje zadaj v glavi Cagivo Canyon ali pa kaj podobnega po obliki, sposobnostih in kubikaži. Ampak... tako vsoto denarja lahko precej bolj koristno izkoristim čez nekja časa, saj bo počasi čas, da gremo na svoje, kar je povezano z nemalo stroški. Še teh 125 ccm namravam kupiti za dušo, ker vem, da kasneje ob svojem domu in otrocih ne bom raskiral za motor. In resnično upam, da si ne bom premislil in na koncu celo tak mali motor pustil samo v sanjah. Če bi poslušal svojo drago, pa bi bil pri hiši čimprej kak motor z min. 600 ccm, ona pa takoj na zadnjem sedežu. Ampak vse pa tudi ne more bit po njeno, en mora bit na realnih tleh :rolleyes: Ampak zakaj vedno jaz??? :( Aja, da vaju oba razočaram... "zaljubljen" sem v YBR125, ki je nihče od vas ne mara. In upam, da se bodo rabljene drugo leto jeseni sukale pod 400 čukov. Popravljeno September 28, 2005. Popravil Matic7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Doc. Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 kdo je to Doohan? :eek: mi smo res sami naivci ki niso nikol padl a ne :)....pa to tud nima nobene veze z Marijo....samo eni padajo na pisti med treningi..eni pa na cesti v prometu ker hoćčemo bit podobni dirkačem...kdo je zdej naiven ? :).... aja...eni smo se iz padcev celo kaj naučil...al pa tud ne...kaj pa vem :) ← Mick Doohan 5 kratni svetovni prvak v motoGP-ju z Repsol Hondo par let nazaj....ni še glih pozabljen no :blush: ...res je da tem asom nismo podobni in se neda z njimi primirjat=totalno brezveze, ker konckoncev bi nas že punca Katja Phensgen ki je par let nazaj vozla motoGP tak ajat pelala da bi nam slab ratal .) sicer pa: res me razpizdi če mi kdo šimfa čez kolege , pa kdo mu je kupu moped, pa da se nezna pelat.....JEBAT GA, vsakmu se lahko zgodi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Mick Doohan 5 kratni svetovni prvak v motoGP-ju z Repsol Hondo par let nazaj....ni še glih pozabljen no :blush: ← a se hecaš :blink: .... prvič slišim :) ....v bistu je te dni Mick Doohan bolj znan kot Rossijev mentor :) ..pred leti pa tisti, ki je Alexu Crivillu redno odžiral zmagovalno stopničko .) ...aja pa nekoč kod tisti, ki se je za upokojitev odločil šele ko mu je zaradi številnih poškodb nog grozil invalidski voziček...pa kot tisti, ki je s še svežimi šivi na nogah vozil treninge, pa čeprav hodit ni mogel :) zato bi te opozorila, da je primerjanje z njim malo :doze: ......hehe...no ja.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Nagaja, nehi že svoja jajca okol razkazovat v stilu "moja so pa večja od tvojih" :P /JOKE Go ahead. ;) kdo je Nagaya? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) :) ugan kera so moja pa če mi neki trabunja tle nekdo o nekem tobaku :photo: Popravljeno September 28, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Ja in, ki kategorije GP sploh okusil ni, če smo natančni, zato tudi petkratni prvak GP-ja ni bil, ampak 500 ccm kategorije :P Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) Robert, maš natančno pikolovsko prav :lol: PS: ko glih gledam seznam - kdo je pa tam Žakomo AGustinčič? :P Popravljeno September 28, 2005. Popravil SymRu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 NESREČE SE PA DOGAJAJO VSEM, tolk da vete tud vi ko vozte kornete pa SVje pa Komete...pa ka vem kak krom še wouw ... :eek: niti nisem vedla, da zdaj že glede na to kaj voziš - spadaš v nek predal ... kaj tacga ... vsak dan se nekaj novega naučim na tem preljubem motoskretu ... :grim ... groza ... če ga ne bi bilo, ne bi niti vedela kako moram vozit ... :huh: ... hjuf ... sreča, da mam internet ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pissmonkey Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 ... in kaj potem, če komu kupijo doma motor!?! Se pravi, da tisti, ki si ga kupi sam pa lahko prosto po prešernu brusi kolena ter ostale piz.... :? oseba, kateri je motor "podarjen" pa do tega ni upravičen oz. je obsojen na "šinfanje" na forumu, če to le poskusi :hmm: Tale debata se laho preseli kar v vomitorium :doze: :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 ... in kaj potem, če komu kupijo doma motor!?! Se pravi, da tisti, ki si ga kupi sam pa lahko prosto po prešernu brusi kolena ter ostale piz.... :? oseba, kateri je motor "podarjen" pa do tega ni upravičen oz. je obsojen na "šinfanje" na forumu, če to le poskusi :hmm: Tale debata se laho preseli kar v vomitorium :doze: :topic: ← kaj pa klobasaš no.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pissmonkey Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Ja pač je tale doktorček še malo nedorasel vsem tem zato ga še ni treba linčat :grrr Si stanovanje kupila sama al so ti ga pomagal starši? Da ne bomo klobasal... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) Ja pač je tale doktorček še malo nedorasel vsem tem zato ga še ni treba linčat :grrr Si stanovanje kupila sama al so ti ga pomagal starši? Da ne bomo klobasal... ← spet klobasaš.... dej beri malo kaj je blo napisanega :) pa moj stanovanjski problem je naceloma moj...ce je nerešen z njim ne ogorožam nikogar raze sebe...kar ne velja za......omenjene :) in ne...niso mi starši kupili hiše :grim Popravljeno September 28, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Spet predalčkanje :doze: Motor ima enako končno hitrost, pa če ga je kupil ata al pa ga je kupil mulo sam. Motorist se lahko pripelje z motorjem, ki mu ga je kupil ata ali pa ga je kupil sam čisto enako po nasprotnem pasu skozi ovinek. Čisto enako na koleno. Čisto enako lahko precenjuje svoje znanje upravljanja z motorjem in čisto enako vas lahko sklati iz vašega motorja. Na Mariji Reki in na Kačjih ridah so padali, padajo in bodo padali. Z motorji, ki so jih kupili očki/botri/tete/strici/fantje/punce in tudi z motorji, ki si jih je folk kupil sam. Nobene garancije ni, da bo kdo bolj pazil na motor (in sebe), če ga je kupil sam, kakor tudi ni nujno, da bo z "očkovim darilom" kdorkoli bolj divjal. Itaq pamet ni skrita v denarnici. Zakaj sem že večkrat na forumu prebrala, da je eno izmed važnejših pravil pri vožnji z motorjem PREDVIDEVANJE? Mah, ja......kaj jaz modrujem tlele....itaq nimam pojma, ker nimam izpita in zato nimam pravice enakovredno smetit tukaj, a ne? :doze: Pa motosvet spremenite s svojim "pametnim" nabijanjem v motoskret popolnoma sami. Je fino srat, v dreku pa pol le ni več tako fino sedet. Pa Nata, to ni letelo nate, ti si me samo spomnila na to. No, zdaj pa udri! Alla :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Spet predalčkanje :doze: Pa motosvet spremenite s svojim "pametnim" nabijanjem v motoskret popolnoma sami. Je fino srat, v dreku pa pol le ni več tako fino sedet. Pa Nata, to ni letelo nate, ti si me samo spomnila na to. No, zdaj pa udri! Alla :alien1: ← mal si offtopic alla :) tle debatiramo kdo je komu kaj kupu in zakaj je to kriticno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pissmonkey Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 spet klobasaš.... dej beri malo kaj je blo napisanega :) pa moj stanovanjski problem je naceloma moj...ce je nerešen z njim ne ogorožam nikogar raze sebe...kar ne velja za......omenjene :) in ne...niso mi starši kupili hiše :grim ← Prebral... samo nisem pričakoval to od tebe, da take spuščaš... :nono: vrni se in preberi svoje.... sicer pa... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
The Doc. Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Ja pač je tale doktorček še malo nedorasel vsem tem zato ga še ni treba linčat :grrr Si stanovanje kupila sama al so ti ga pomagal starši? Da ne bomo klobasal... ← vem, kot otroka so te zlorabljali sploh več ne pridem sem kak ste pametni, pa greste ja vozt GP, ko vidm da razturate, pa ne pozabit motorja, ko z miško se ne da dirkat po dirkališču..................T U R I S T E K I mi pamet solijo...hudo, ADIJO KROMIRANCI=HAŠBIBE... .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) sej nečeloma smoa z dejstvom da je mama/ata kupla moped ni nil narobe a ne? otroci dirkačev in tamali dirkači si tudi ne kupujejo sami svojih mopedov.... problem se pojavi, KO dete, ki je motor dobilo v dar tega ne ceni .....pa da ne poslošujemo :mellow: pa tudi ko dete nima v glavo vcepljene osnovne etike obnasanja na cesti ampak ima občutek da je sam in edini na svetu, ki se zna peljat in mora bit viden v prav vseh najbolj dirkaških pozah na javnih cestah.......in s tem zakuha nesrečo zaradi svoje hormonske neuravnovešenosti in neizkušenosti.... :( problem je se vecji če imata ata ali mama predebelo denarnico, ker to pomeni da bo dete v roke najbrž dobilo kvaliteten, a hiter stroj, ki bo prekašal njegove/njene sposobnosti..... o neki fovšiji pa....kakor kdo... :doze: eni so pač najbolj zadovoljni ko nucajo lastne peneze...ker jim to pomeni neko neodvisnosti.... :) pa to spet ne pomeni da je to edini prav na tem svetu ← samo en primer bi opisala...tko za ilustracijo, protiutez in hec :).....pred leti je prijetelj kupoval motor...dopolnil je 21 let, pred tem je ze imel v lasti dva motorja...oba je kupil z lastnim denarjem - napraskal ga je s počitniškim delom , kar pomeni da si kot dijak in študent pač ni mogel privoščiti najhujše zverine na trgu....pri 21h je stopil do očeta in prosil za pomoč...finančno da ne bo pomote....najprej za denar, nato pa ko je videl da je oče neomejen, pa samo za kredit.....pa je ata še napej ostal trden, da on že ne bo kriv za sinov pogreb.... pa si je dečko motor vseeno kupil...sam :) in bil bistveno bolj ponosen in zadovoljen kot če bi moped kupil ata.... kasneje tje udi pljunil ogormno denarja za predelavo....sam pa ga na koncu tudi sam seslul na prafaktorje, ker mu to da ga je sam kupil ni pomagalo da bi kaj pametneje vozil......očitno.... ker.... kot sem napisala,...to da otroci katerim ata kupi motor "ne znajo" peljat ni edina resnica na tem svetu....samo ena izmed mnogih :) ← tle si lahko ponovno prebereš kaj in kako je blo rečeno okoli tega kdo je kupil komu motor... če se ti ne da brat potem pejt gledat TV.... jest nisem nikjer zapisala nicesar, ker bi govorilo kdo ima pravico kolenčkat in koga linčat....mogoce bi moral prebrat tud svoje poste...pa pol nardit kako sintezo.... recimo vstilu: jest rečem: " da so otroci ki imajo premozne starše prej v situaciji, ko bodo sedli na moped ki presega njihove sposobnosti, kot tisti, katerim starši mopeda na bodo kupli" ti rečeš: zakaj govoriš kdo lahko kolenčka in kdo ne? jest rečem: to da si sam kupiš moped pa tudi ni zagotovilo da se ne boš razstrelil ti rečeš: zakaj se greš linč tistih ki niso sami kupli mopedov al sem kje kej spustila? Popravljeno September 28, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Uuu, znaš že velike črke natipkat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 (popravljeno) kaj so to "kromiranci" :blink: Doc a maš ti kromirano ninjo...k moja ni...pa sem gruntala če bi jo dala.... a maš kako slikco da vidm kako zlgeda? :blush: Popravljeno September 28, 2005. Popravil Nagaya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pissmonkey Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 tkole bom reku, sej se vsakem zgodi, pa boh dej da čimmanj pa da se noben nebi poškodoval in tko. Sam tale fantič je pa celo sezono iskal po Marički. Če ga nisem srečal vsakič ko sem se čez peljal, pa nič nočem. :angry2: Pa me ne moti, če kdo po kolenu al pa še nižje vozi, me pa zlo moti če ima kolesa na črti rilec pa na moji strani. :angry2: Tko da..... Sym, lahk bi poklicu d grš na Maričko, bi skup kak krogec nardila. Pa drugič :winkiss: No, evo! Tko kot sem reku. :angry2: Matr. Jst bom pa plačvou č se bom 70 pelju. To je pa to če fotr :SS mulci zverino kup za 19 rojstni dan (preverjeno) ← Še zadnjič... Nagaya -> moje skromne besedo so padale predvsem na ta post in njemu podobnim... Doktorček -> pazi komu kaj "daješ" pa pusti moje preminule starše pri miru, ker ti bom .... nebom tega rekel tle gor, bom si pa zapomnil imena... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Mick Doohan 5 kratni svetovni prvak v motoGP-ju z Repsol Hondo par let nazaj....ni še glih pozabljen no :blush: ...res je da tem asom nismo podobni in se neda z njimi primirjat=totalno brezveze, ker konckoncev bi nas že punca Katja Phensgen ki je par let nazaj vozla motoGP tak ajat pelala da bi nam slab ratal .) sicer pa: res me razpizdi če mi kdo šimfa čez kolege , pa kdo mu je kupu moped, pa da se nezna pelat.....JEBAT GA, vsakmu se lahko zgodi ← Tale je bil pa super, takrat, ko je on vozil sem bil še premlad :hmm: Duhan, :winkiss: morem si zapomniti :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 (popravljeno) Tut men je moj ati motorja kupu, APN-a :grim , že leta `85,.... pa kolk sem se prebrnu, sam zdej ne vem, al zato k mi ga je fotr kupu?, al zato k se nisem znal furat??... :hmm: ........Vidiš,..dobr da mamo novo temo, drgač se sploh nebi sprašval zakaj sem padu, oz nebi iskal vzrokov in celo življanje bi živel v zmoti :lol1: Popravljeno September 29, 2005. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomislav Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 Tut men je moj ati motorja kupu, APN-a :grim , že leta `85,.... pa kolk sem se prebrnu, sam zdej ne vem, al zato k mi ga je fotr kupu?, al zato k se nisem znal furat??... :hmm: ........Vidiš,..dobr da mamo novo temo, drgač se sploh nebi sprašval zakaj sem padu, oz nebi iskal vzrokov in celo življanje bi živel v zmoti :lol1: ← no vidiš zdej ko maš pa SV-ja ki si si ga sam kupil je pa ćist druga zgodba kajne, še nikdar nisi padel, hm če poštudiram tudi jaz še nisem padel ej mislim, da je tuki formula kako zaključiti "motoristično kariero" brez padca :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 pa ka je s tabo si krejen mal?? to pišete taki ko se ne znate pelat al pa vozte tiste kornete pa Svje ko majo odspredi luč od fičeka pa pametujete... .....pa sej brezveze karkol se z turisti motoristi ment....pojd šprudlat na Benko ko vem da jo sanjaš ← :cry: Spet me ne jemlejo resno, k mam sv-ja. Ko te vidim v zivo ti primazem zausnico. Dej Motobaby, dej se eno preizkusno vrz na husota, k ma luc k ficek, pa gremo mal pokazat temu pametnjakovicu. Ma ne to je prenevarn, raj mu bom zausnicu prilimal. KRETEN :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 GOSPE IN GOSPODJE MODELATORJI, A NE SPADA TOLE BOLJ POD "Splošno" ali morda "Kr neki" KOT NA "On the Road & Off-Road" ??? Če ste že temo ločili od Marije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se