Špilferderber Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Smešno je sam, da se nekdo "hvali" s tem, da ve, kdo je Camlek... Jst tut vem, kdo je Rossi, pa je Rossi hitrejš od Camleka - kaj pa zdej? Aja, zdaj pa gremo, od kerga fotr je močnejši :P ← moj, itak.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 moj, itak.. ← Aja? A si prepričan? Predlagam, da jutri ob 18h vsi parnesemo naše ate na podmejo, pa da vidimo, kir je tanarmučnejš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Aja? A si prepričan? Predlagam, da jutri ob 18h vsi parnesemo naše ate na podmejo, pa da vidimo, kir je tanarmučnejš. ← deal :OK: . sam pol se ne jokat, ko ga bo po 3/4 marije skotalil.. :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 moj, itak.. ← Ne, moj :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 reveži :doze: moj bo sam prišel in bo v enem stavku povedal vse, se boste jokal in prosil za milost...k je najpametnejši in najmodrejši :photo: .....brez fizičnega nasilja :fredy: ....beeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 reveži :doze: moj bo sam prišel in bo v enem stavku povedal vse, se boste jokal in prosil za milost...k je najpametnejši in najmodrejši :photo: .....brez fizičnega nasilja :fredy: ....beeeeeeeee ← Nema muda za fizično, a? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Ne, moj :angry2: ← Pozabi Franček :fight2: . Moj foter ma roke, kot lopate. Pa mislim, da se mu v garaži še vala ena luč od fičota ali hitlera. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Nema muda za fizično, a? :D ← pussy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Modelatorji: prosim za novo temo: "Čigav fotr je narmočnejš" :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 reveži :doze: moj bo sam prišel in bo v enem stavku povedal vse, se boste jokal in prosil za milost...k je najpametnejši in najmodrejši :photo: .....brez fizičnega nasilja :fredy: ....beeeeeeeee ← A je tvoj fotr Kučan :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 pussy ← a ti boš mojmu fotru govoru pussy :fight2: :fight2: jutr na marički ob 19:00 :angry2: ....boj se...... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 (popravljeno) Sam zanima me kaj se bo dogajalo danes ob 18 na Mariji?Sm lih na štajerskem koncu pa bi rad vedu če je vredno ogleda. :whistle: ← Da se zmenva, pa bova sedeže za prvo vrsto prodajala, cena za 1.razred sedišča po jurja, stojišče pa 800 sit, ogled z drevesa-čepenje na veji 500 sit,.... v ceno je vključen DDV :grim ,.... kostanj se doplača, Brihto zadolživa za peko z njegovim peklenskim "kostanjepekačem".... ponudba storitve je že propagirana na Jumbo plakatih širom po Sloveniji..... :lol1: :lol1: P.S.: Ne zamudite zgotovinske dirke, za popestritev programa bodo poskrbeli "monterji stavbnega pohištva - monterji PVC oken" :fredy: :lol1: Popravljeno September 30, 2005. Popravil king Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 A je tvoj fotr Kučan :? ← ne, je pa tolk simpatičen kt on :blush: :K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Modelatorji: prosim za novo temo: "Čigav fotr je narmočnejš" :P ← Mogoče tisti, ki kupi frocu boljši motor? Ajd gremo sedaj kdo je frtocu več kupil. Začnem prvi: Sicer pa sem svojemu sinu tudi kupil motor. Pa še svojega mu posodim, če mu je njegov premalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 a ti boš mojmu fotru govoru pussy :fight2: :fight2: jutr na marički ob 19:00 :angry2: ....boj se...... :devil: ← se že vadiš.. ob 18h je bila ura.. ne ti meni tralala.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CrashOver Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 sama faušija vas je večine... hvala bogu da ma take stare da mu nudijo veliko, in mu izpolnijo želje.... odgovornost pa je pri vsakem posamezniku ... večina vas ma neko fiksno idejo najprej 125, pol 500, pol 600, pol pa kaj večjeka :) ... sej pa, kaj maš s tistim se voziš in si nabiraš izkušnje... LP -matej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Pozabi Franček :fight2: . Moj foter ma roke, kot lopate. Pa mislim, da se mu v garaži še vala ena luč od fičota ali hitlera. ← ..moj fotr ma večje roke, ma prste fi 35 :lol1: :lol1: pa s kandelabrom dela mir v gostilni :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 se že vadiš.. ob 18h je bila ura.. ne ti meni tralala.. ← ne ti men tralala......ob 18:00 za fotre, midva pa ob 19:00 :devil: , ja :angry2: k je že bl tema, pa da naujo vsi vidli, kako se boš po tleh valal :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 ne ti men tralala......ob 18:00 za fotre, midva pa ob 19:00 :devil: , ja :angry2: k je že bl tema, pa da naujo vsi vidli, kako se boš po tleh valal :xx: ← Imava podoben okus. Tudi meni paše, jaz spodaj, ona zgoraj :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 sama faušija vas je večine... ← Kaj je tle slabga. Jst sem fols vsem, ki imajo nove ninje. Sam se ne pogoarjamo vec o tem. Mal si :topic: Spil, dej ti mal definiri, kaj pomeni ziva tema do vikenda. Da vem kok nam se manjka. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Mogoče tisti, ki kupi frocu boljši motor? Ajd gremo sedaj kdo je frtocu več kupil. Začnem prvi: Sicer pa sem svojemu sinu tudi kupil motor. Pa še svojega mu posodim, če mu je njegov premalo. ← aaa pametno - ziher tud na forumu delujeta kot dobro uigran dvojec? :D :OK: Pa ti kot motorist ga verjetno dobro vzgajaš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 aaa pametno - ziher tud na forumu delujeta kot dobro uigran dvojec? :D :OK: Pa ti kot motorist ga verjetno dobro vzgajaš :D ← Nima časa za forum. Mislim, da je do sedaj imel dve tri objave. Kako pa je vzgojen pa nima smisla, da jaz pišem. Saj veš. Vsak normalen starš za svojega misli, da je naj naj. Kako pa je v resnici, pa presodi sam, ko ga spoznaš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Dejmo se ke spomnt tema že kako uro sameva. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 In kako je s fantom? The Doc kakšno informacijo prosim, če sta res prijatla kot pišeš. Pri takšnem sranju nikoli ne veš kdaj se lahko kaj zakomplicira. Sploh pri naših šinterih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Avatar Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Doc je zdaj ziher v bolnici pri svojemu kompanjonu. Drugače pa resno razmišljam, da bi okrog 18.00 še jaz skočil na Maričko. Radovednost pač. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se