Kmet2 Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Zrihtan kramp http://www.motosvet.com/tabla/topic/7003-galerija-motociklov-forumašev/page-146#entry1996972 Pa še če kdo kej rabi,cena sitnica,sam da mi ne dela gužve v garaž .) .)
S-trMa Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Kaj si pa s feltnami pol naredu? Si barval? Al kupil nove?
Kmet2 Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Kaj si pa s feltnami pol naredu? Si barval? Al kupil nove? Sam spucat jih je blo treba na prvi pogled pa se mi je zdelo da je vse zarustano,zdej so kot nove
S-trMa Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Aja... Sm si že obetal kaj zase... S čim pa si jih pucal? Kr WD al kaj druzga?
Kmet2 Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Aja... Sm si že obetal kaj zase... S čim pa si jih pucal? Kr WD al kaj druzga? polir pasta pa velik živcev in časa...
mato295 Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Kakšna primerjava z BMW bi bila sedaj dobrodošla, ko si že naredil eno konkretno furo
ludiluka Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Sam uni trakci za na feltne in oranžna ketna prov zaokrožijo celoto ktm-a
dopolavoro Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 Kakšna primerjava z BMW bi bila sedaj dobrodošla, ko si že naredil eno konkretno furo ah po 200 km pa ja ne more primerjat motorja z polizdelkom .)
menih Objavljeno April 15, 2013 Opozori Objavljeno April 15, 2013 a kmet je naredu 200 km z ktm ? dovolil smo mu v svet KTM ADveturistov on pa še zmeraj kvanta o polizdelku , najbrž sploh ne ve kakšen motor vozi, al si pa ne upa orng zapeljat , ker to ni bmw ki vozi namesto voznika, na KTM treba mal znanja pokazat, no pa ga mal ohrabimo , sej bo šlo, počas se daleč pride
Kmet2 Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 a kmet je naredu 200 km z ktm ? dovolil smo mu v svet KTM ADveturistov on pa še zmeraj kvanta o polizdelku , najbrž sploh ne ve kakšen motor vozi, al si pa ne upa orng zapeljat , ker to ni bmw ki vozi namesto voznika, na KTM treba mal znanja pokazat, no pa ga mal ohrabimo , sej bo šlo, počas se daleč pride Če me kdo od vas profiču na KTM na Jadranki naščije mu plačam kosilo,če ne ga plačate vi men.....čakam jozexj6 1
Kmetica2 Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 Kakšna primerjava z BMW bi bila sedaj dobrodošla, ko si že naredil eno konkretno furo Kaj, vam res še ni jasn da se BMW ne da primerjat z nobenim motorjem. Učas se je Kmet na BMW-ju vozu kokr si hotu daleč pa ni bil nč zmatran, letos ena turca za uverturo tistih 450 km pa čist zmatran na tem KTM-u. Kmet2 1
kasti Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 (popravljeno) Če me kdo od vas profiču na KTM na Jadranki naščije mu plačam kosilo,če ne ga plačate vi men.....čakam Ali velja izziv za izključno: a ) asfaltirani del Jadranke ali se lahko s kandidati pomeriš 50% na asfaltu, 50% na makadamu b ) za model 950/990 ali pride v vpoštev tudi 1190 model Popravljeno April 16, 2013. Popravil kasti Kmet2 1
menih Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 gremo na kosilo k dinkotu en bo sigurno placal zmagal pa tisti ki je najbl skopuski Kmet2 1
sayo Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 Na VSE ali NIČ, kdor pride ŽIV ta ZMAGA, daj pejte se na pisto DOKAZOVAT otroci :angry: , da ne bo kdo spet v ČRNI kroniki dromomaniac, MihaGS in Cartman 3
kasti Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 Na VSE ali NIČ, kdor pride ŽIV ta ZMAGA, daj pejte se na pisto DOKAZOVAT otroci :angry: , da ne bo kdo spet v ČRNI kroniki Saj jaz grem, v petek na Raceland, še kdo?
Kmet2 Objavljeno April 16, 2013 Opozori Objavljeno April 16, 2013 Ali velja izziv za izključno: a ) asfaltirani del Jadranke ali se lahko s kandidati pomeriš 50% na asfaltu, 50% na makadamu b ) za model 950/990 ali pride v vpoštev tudi 1190 model Na makedamu sem amater in me naščije vsak pokovc,govorim za asvalt in model KTM990ADV ne kakšen super moto ali pa 1190 z 50 konji več in vso elektronsko podporo,a se ti to zdi pošteno,no je pa komot GS bilokateri.... :grim
Bambi61 Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Če me kdo od vas profiču na KTM na Jadranki naščije mu plačam kosilo,če ne ga plačate vi men.....čakam Čakaj zaj, nea čisto praf zastopim.To misliš da ti KTMa voziš in te jaz z mojim naščijem , al ti BMW voziš?? Ker v drugem slučaju bo težka.Za tebe :grim
MiNa Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 Tule bi se dalo relativno varno pokazat kje je kdo.....
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Čakaj zaj, nea čisto praf zastopim.To misliš da ti KTMa voziš in te jaz z mojim naščijem , al ti BMW voziš?? Ker v drugem slučaju bo težka.Za tebe :grim Ktm proti Ktm.... :grim
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Večkrat so mi fantje rekli naj napišem + in - napram bmflu,no jaz vidim stvar takole,v istem položaju je bil tud Bambi pa bo lahko dodal še on kakšen - bmflu GSA KTM Poraba goriva + - Zavore + - Pospešek od 0-100(vsaj po občutku) - + Komfort + - Teren(čeprav nisem probaval bom vrjel KTM-jvcem) - + Teža - + Servisni interval + - Poraba olja(motornega) / / Armatura(podatki .....temperatura,indikator prestav..itd) + - Zvok - + Cenovni pogled(nadomestni deli..itd) / / Vibracije,tresljaji pri vožnji + - Stikala - + Vetrna zaščita + - Domet z rezervoarjem + - Če sem še kaj pozabil pa me dopolnite oz. vprašajte .)
Bambi61 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Večkrat so mi fantje rekli naj napišem + in - napram bmflu,no jaz vidim stvar takole,v istem položaju je bil tud Bambi pa bo lahko dodal še on kakšen - bmflu GSA KTM Poraba goriva + - Zavore + - Pospešek od 0-100(vsaj po občutku) - + Komfort + - Teren(čeprav nisem probaval bom vrjel KTM-jvcem) - + Teža - + Servisni interval + - Poraba olja(motornega) / / Armatura(podatki .....temperatura,indikator prestav..itd) + - Zvok - + Cenovni pogled(nadomestni deli..itd) / / Vibracije,tresljaji pri vožnji + - Stikala - + Vetrna zaščita + - Domet z rezervoarjem + - Če sem še kaj pozabil pa me dopolnite oz. vprašajte .) Se čisto strinjam razen pri postavki zvok.Meni je bolj všeč BMWjev!
S-trMa Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Fun factor? Kar je itak Če sem še kaj pozabil pa me dopolnite oz. vprašajte .) Fun factor? (lahko napišeš tudi več plusov, da povdariš prevlado +++++)
Kmet2 Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Fun factor? Kar je itak Fun factor? (lahko napišeš tudi več plusov, da povdariš prevlado +++++) Pod Fun Factor sem mislil alinejo .....pospešek od 0-100 Cartman 1
motozajebant Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 ampak tale KTM od kmeta... zvok.... ko sem zraven njega stal, sem mislu da se na biciklu, tok se dere tista kripa HyperJack, MihaGS in Kmet2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se