gonilka Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Zdravo. Mi mogoče ve kdo povedat kaj od tega motorja ki se prodaja na netu? Glede cene prevoženih km itd. Skratka kakšen komentar, če se splača nakup tega motorja? Me zelo mika da bi ga vzel, vendar se nočem zaletet. hvala http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7176981
BelaStrela Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Cena je zelo dobra, pojdi na ogled, vzemi št. šasije in preveri pri Avtovalu (če je bil tam servisiran) kako je z motorjem. Načeloma dajo te podatke in je najbolj ziher. Pa koga, ki pozna šibke točke BMWjev vzemi s sabo pogledat zadevo.
BelaStrela Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Cart, dobra ideja ja! Sarcasm off - Snecer je sicer ta glavni brigadir v boju proti BMWju tle gor, bi ti znal pa kšn drug boljš svetovat okrog polulanih kardanov. Vprašaj v temo od BMW - tele nobeden ne bere, ker sm edini trot s tem motorjem tuki gor jst.
krucymucy Objavljeno April 13, 2013 Opozori Objavljeno April 13, 2013 Nisi edina. Danes sem jih videl več kot Z750, kar je že skoraj nemogoče.
gonilka Objavljeno April 14, 2013 Opozori Objavljeno April 14, 2013 Cena je zelo dobra, pojdi na ogled, vzemi št. šasije in preveri pri Avtovalu (če je bil tam servisiran) kako je z motorjem. Načeloma dajo te podatke in je najbolj ziher. Pa koga, ki pozna šibke točke BMWjev vzemi s sabo pogledat zadevo. Če smo že tu, kaj bi naj bile šibke točke bmw-ja, oz. tega dotičnega modela?
gonilka Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 no.... je že doma Testna vožnja opravljena včeraj, in lahko samo povem da je bilo čudovito Cartman, BelaStrela in ciciban 3
skalaprava Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 no.... je že doma Testna vožnja opravljena včeraj, in lahko samo povem da je bilo čudovito Čestitam, kupil si odličen motocikel, ki se mu leta še dolgo ne bodo poznala. Stranski efekt je pa ta, da bo Bela Strela postala tvoj največji fan ....ampak ne sekiraj se preveč, lahko bi bilo tudi slabše :grim :grim :grim
gonilka Objavljeno April 17, 2013 Opozori Objavljeno April 17, 2013 hvala hvala ... naj samo dobro služi ... bomo videli kaj bo rekla bela strela :D
BelaStrela Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 no, sem vesela zate k si kupu najboljši motor k je trenutno na trgu - zaradi ful popularnega GSa se mu godi res velika krivica. Udoben je ravnotako, sploh če mu daš gelirat sedež. Pelje se pa po cesti prlibližno še enkrat boljš kot GS (pa ma tut tri konje več in na semaforju vsazga GSarja požre, če te kej tolaži ). Ampak to dopovedat majmunom, katerih GS nikoli ni videl makadama... In drugačno prestavno razmerje... Zdej maš en manjši problem - ne boš se ga mogu naužit, po dva servisa na leto, usak evrček u benz (in olje, bohpomagi, mal pa že, čekiraj na 1000 km, dotakaj če je pod max črto, da se bo dobro hladil), hude traume ob deževnih vikendih... Sem pa tut mal sitna k nisem več edina s to legendo na forumu. :grim Eniwej, dobrodošel v klubu. Natančne vtise z vožnje prosim pa povej kdaj mamo ustanovni sestank :lol: No, še kakšne zanimive detajle lahko deliš z nami... .)
gonilka Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 no fajn fajn aja, pa akrapovič tud fajn ropota saj, da se ga ne bom mogel naužit že vem ... drugače pa vidim da bo že prvi vikend najbrž deževni vikend ...včeraj sva s kolegom ruknila 130km in lahko samo povem da je bilo fantastično za ustanovni sestanek pa kar ti povej. Ker kolikor vidim si ti v tej temi BIG BOSS
BelaStrela Objavljeno April 18, 2013 Opozori Objavljeno April 18, 2013 Jap, ta vikend bo mal drek ampak bohpomagi, bo pa nasledn bolj sladek. Eh, big boss - sama seb sm šef :lol: Poveš kakšne vtise z vožnje?
gonilka Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 ... ma čuj, pri nas niti ni bil tako slab vikend kot se je govorilo ... smo bili tako zaposleni z furanjem, da se sploh na forumu nisem uspeljaviti ... občutki in vtisi nso fenomenalni. Ni mi žal za nakup tega mopeda
BelaStrela Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Točno sem vedla, da ne boš pisal pred dežjem. Si se navozil, a? Kej več povej no, kaj tako škrtariš
HyperJack Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Točno sem vedla, da ne boš pisal pred dežjem. Si se navozil, a? Kej več povej no, kaj tako škrtariš A dej, je prav težko verjet, da se eni dejansko vozijo, ne pa sam čepijo na MS igorkr 1
krucymucy Objavljeno April 22, 2013 Opozori Objavljeno April 22, 2013 Cena je zelo dobra, pojdi na ogled, vzemi št. šasije in preveri pri Avtovalu (če je bil tam servisiran) kako je z motorjem. Načeloma dajo te podatke in je najbolj ziher. Pa koga, ki pozna šibke točke BMWjev vzemi s sabo pogledat zadevo. A nima BMW baze servisiranja in se da zgodovino preveriti neglede na to kje je bil servisiran?
Sale Objavljeno Junij 22, 2013 Opozori Objavljeno Junij 22, 2013 Sem torej jaz tretji? Od včeraj v moji lasti: - BMW R1200 R - letnik 2011 - prevoženih 3.500 km Danes odpeljal spoznavnih 150 km . Prej 8 let vozil Hondo CBF 600SA in je kar sprememba. Vibracij agregata pri Hondi sploh ni bilo čutiti tako, da sem se kdaj spraševal, če motor sploh teče . No pri BMW-ju o tem ni dvoma .) in je super.
BelaStrela Objavljeno Junij 22, 2013 Opozori Objavljeno Junij 22, 2013 Ooooo čestitaaammm! Sej prihajate k pameti :lol: Zdej pa lahko počas že srečanje organiziramo Mislim, da boš zadovoljen, js ga mam vsak dan rajši!
TEODOR Objavljeno September 20, 2014 Opozori Objavljeno September 20, 2014 pozdrav gotovo kdo ve, ali se je prodaja bmw r 1200 ustavila, in prodajajao zgolj še ninet kot roadstarja, ali se pripravlja kaj podobnega in mojstri, ki vedo vse, ali je kateri od yamah primerljiv po lastnostih z zgoraj omenejenim bmw jwm hvala
motolover Objavljeno September 20, 2014 Opozori Objavljeno September 20, 2014 Bo nov model, pobrskaj po novicah. http://www.motosvet.com/novosti-2015-bmw-r1200r.html
kitekatus Objavljeno September 21, 2014 Opozori Objavljeno September 21, 2014 Živeli,mene pa zanima,če je kakšen lastnik tega lepega motorčka,ki je visok okol 190cm.Kako se počuti na daljši furi,še posebej,če sta na motorčku v dveh. Eden se prodaja,l.2008,sem šel na ogled,vendar sem samo sedel na njemu,majster,ki ga prodaja zaradi dežja ni hotel dati kroga,tako,da nekih informacij o udobnosti tega motorja nimam,je pa vsaj ta prva informacija,ko sem sedel na njemu bila kar presenetljivo pozitivna. Hvala za odgovore,ki mi bodo pomagali pri odločitvi. Aja,vem,da bi mi bolj pristajal kakšen potovalni enduro,glede na mojo višino,sam budget je 8.000€,želim motor z 1000+cmm in najraje bi ostal na BMW-ju,GS-i rabljeni,z ogromno kilometri so še vedno predragi,drugo pa mi ne diši kaj preveč.
Bremzer Objavljeno September 21, 2014 Opozori Objavljeno September 21, 2014 Živeli,mene pa zanima,če je kakšen lastnik tega lepega motorčka,ki je visok okol 190cm.Kako se počuti na daljši furi,še posebej,če sta na motorčku v dveh. Eden se prodaja,l.2008,sem šel na ogled,vendar sem samo sedel na njemu,majster,ki ga prodaja zaradi dežja ni hotel dati kroga,tako,da nekih informacij o udobnosti tega motorja nimam,je pa vsaj ta prva informacija,ko sem sedel na njemu bila kar presenetljivo pozitivna. Hvala za odgovore,ki mi bodo pomagali pri odločitvi. Aja,vem,da bi mi bolj pristajal kakšen potovalni enduro,glede na mojo višino,sam budget je 8.000€,želim motor z 1000+cmm in najraje bi ostal na BMW-ju,GS-i rabljeni,z ogromno kilometri so še vedno predragi,drugo pa mi ne diši kaj preveč. Probaj K-aja za potovanje v dvoje se skrije vsak R model.
motolover Objavljeno September 22, 2014 Opozori Objavljeno September 22, 2014 Ali K modeli imajo tempomat? Se mi zdi, da sem nekje zasledil, da nimajo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se