Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno

ja padeš no, matr a je tko težko razumet, pa mrzla cesta je

Objavljeno

pa ne sej feeling za take monade dobiš že po par mescih ne mi govorit da ne...

Objavljeno

problem je v teh PO par mescih, kaj pa pred PO par mesci?

pa padeš, al pa ne...

Objavljeno

hja no sej nima veze u glavnem se moremo spomladi zmenit pa da gremo en điro malo po obali z 125 :kva2:

Objavljeno

valda da gremo...samo bi lahko ti tud kaj priso malo v notranjost da se nebomo mi samo dol vozli :P

Objavljeno

lol, misle on da pazi k bos sou probat kk se pele... da nebos sou slucajno po boku, tko k nekateri med nami... :whistle:

jp .. tocn to :D :whistle:

hja no sej nima veze u glavnem se moremo spomladi zmenit pa da gremo en điro malo po obali z 125 :kva2:

ja itk da bomo sli a !!! sam to raj v drugi temi da ne bo :topic:

Objavljeno

hm ja no js sm bl mislu tiste ki majo vare, čene pa lahko tudi več folka pride, pa tisti ki ste iz notranjosti lakho pridete na morje z motorjem pa se bomo skupi vozili :OK:

Objavljeno

mene zanima ce mores pri elektronski blokadi naredit kaksen mosticek al jo na kak nacin zamenjat...al jo lahko vzames kr ven?

Objavljeno

pa da js pojasnim za tiste ki ne veste je baje blokada pod sedežem zravn varovalk, tako sm slišu...

Objavljeno

mhm ... po logoiki oz skor 100procentov moras premosticit saj je tisto le neko vmesno vezje in ce tam ne dobi stika potem ti ne bo delalo .. tko da mors mostic narest skor 100 procentov. ...

Objavljeno

hm sam če sam premostičiš bo ql? al je v tem še kaka elektronika? kšna pomembna zadeva?

Objavljeno (popravljeno)

dsc02999186486_resized.jpg

to mi je dober avspuh za varo...ki bi lahko to dobo :?

sem nekaj zdaj gledal kaj to je hrvaska firma?

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

ehh če je hrvaško js sploh ne bi kupu ;) ma js mam leota pa prou lepo zgleda pa tudi zvok je zelo dobr...

Objavljeno

ja ti mas ja :D saj zdaj ko vem jaz tud nebi! pa se za majn dnara dobim leota prav za varo...bomo ze nekaj

Objavljeno

hm sam če sam premostičiš bo ql? al je v tem še kaka elektronika? kšna pomembna zadeva?

ja ne blokada pride posebej ponavad .... pa tist mors dat ven oz prescipnit ko gre na blokado pa premosticit ... ne mors kar tko premosticit mors tud nujno tisto proc dat ...

Objavljeno

eh itak je oče avtoelektričist :OK: bova že zgruntala kej :kva2:

Objavljeno

eh itak je oče avtoelektričist :OK: bova že zgruntala kej :kva2:

ja ma ti jst recm da mors tisto odklopit pa premosticit .... in tud ko bos to delu bos vidu da je to to :P

Objavljeno

hm sam morem zgruntat kako premostilit, eh sej zdej bojo počitnice bo več časa

Objavljeno (popravljeno)

hm sam morem zgruntat kako premostilit, eh sej zdej bojo počitnice bo več časa

bos saj z veseljom kej delu ... meni jih je zagrenil en butl od profa k mi je plonk dobu !!!! ma mamo mu .... :angry: pa tok sm bil vesel ko mi je sosolc porinu v roko plonk pa tk niti lotu se nism prepisvat pa me je prof nafuku ..... zej mam pa jst sfukane pocitnice una pedercina je pa vsa srecn ... garant si mislu "yesss vsaj enga sm zafuku" mrnjahm !!!!!! skratka ..... zicko das tja al pa neki ...... vazn da prevaja :D

predstavlej si tko ..... kukr da ruknes ven blokado pr celindru (aprilia) .... sam samo tko ne mors pustit kr ce ne ne bi slo v auspuh .... mors tisto tam se zamasit .... no isto nekako mors tle nardit .... samo da je elektronika :D (kar neki zablodu) :D

Popravljeno . Popravil BaHa
Objavljeno

hmm sam elektronika je bl zajebana in pomoje ni finta sam v prevajanju je kej bl zajebanega...

Objavljeno

hmm sam elektronika je bl zajebana in pomoje ni finta sam v prevajanju je kej bl zajebanega...

ma btw nism mehanik .... hodm na elektro solo smer racunalnistvo .... tko da neke osnove elektrotehnike mam .... :) FUKNI tist VEN in tam kjer si vzel ven premostici ! pa je :D

Objavljeno

premostiči (po domače) ---> tm nalotaj eno navano žico

Objavljeno

veš kaj me muči, ker to dela tako da ko ugotovi določeno hitrost začne motorju vzemat takte, torej ne da benzina v motor in ne iskre, tako da je tm kšna elektronika , mogoče več žic ne pa sam ena... ma bom vidu kaj se da nrdit...

Objavljeno

veš kaj me muči, ker to dela tako da ko ugotovi določeno hitrost začne motorju vzemat takte, torej ne da benzina v motor in ne iskre, tako da je tm kšna elektronika , mogoče več žic ne pa sam ena... ma bom vidu kaj se da nrdit...

ma stari kej kompliciras ! :D jebes zgubit nimas kej ..... drgac pa ti tista blokada definitivno ne meri hitrosti ampak prepozna obrate ..... :)

Objavljeno

o bencin da sam iskre ne

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!