Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno

o bencin da sam iskre ne

jp jp .... ja sam itk da da iskro ! sam naprej kokr bi lahk slo ne gre vec kr ji tista elektronika onemogoca ...

Objavljeno

jp jp .... ja sam itk da da iskro ! sam naprej kokr bi lahk slo ne gre vec kr ji tista elektronika onemogoca ...

v motor pride vsaka druga iskra, in s tem omogoča nadaljno razvijanje moči!

Objavljeno

ahha cela znanost, sej sm napisu da začne spuščat takte... :D sam mene zanima če je kdo že tisto blokado vn daju pa kako to zgleda in če je rteba še kej nrdit al sam tisto škatlco vn vzameš.... drugo...

Objavljeno

nisem sledil kaj preveč... ma useeno.. govoriste o neki električni blokadi....

res je da mi motor ne gre čez 12 000... začne kr rukat in pokat iz avspuha(leovince)....

torej kje se to nahaja in kaj se nardi....

jaz sem govoril z mehaniki od honde in mi nihče tega omenil..

in za povrh so še povedali da se kolen absolutno ne sme menjaat ker gre por motor čezt mejo obratov in več kot 2000 km z njim ne boš naredu...

zdej pa nevem kaj je res in kaj ne!

lp!

Objavljeno

waraderota je sploh brez weze kej pilt pa ga srat... kokr js wem sam auspuh zamenaš za zwok kr je pa elektronke pa do not touch!!! k bo sam shodil use

Objavljeno

in za povrh so še povedali da se kolen absolutno ne sme menjaat ker gre por motor čezt mejo obratov in več kot 2000 km z njim ne boš naredu...

lp!

am .... to pa zto kr ce bos ti 4t prevec navil stvari ne bodo vec pravilno delovale in bodo tko receno sle iz takta .... poznale se bodo velke vibracije, manj vzdrzlivosti ,.. itd.

Objavljeno

nisem sledil kaj preveč... ma useeno.. govoriste o neki električni blokadi....

res je da mi motor ne gre čez 12 000... začne kr rukat in pokat iz avspuha(leovince)....

torej kje se to nahaja in kaj se nardi....

jaz sem govoril z mehaniki od honde in mi nihče tega omenil..

lp!

:slap: ja kok bi pa ti rad da se zvrti :? :? jaz mam mitota pa ne gre čez 13,5k rpm pa je cestak !!!

če bi pa rad ekstremne obrate pa si kupi novo R6 (rdeče polje pri 18k rpm, meja obratomerja-20k rpm)

Objavljeno

kup turbino... ma prosti tek 20k rpm ;)

Objavljeno

ma ja jaz sem tud razmislo nekaj na elektroniki naredit, pa rajsi nebom...samo avspuh pride nov pa je :photo:

Objavljeno

hm js ne vem ki nism vozu vare ki ima vse original, moja ima drug asupuh pa cevi (leo x3) drugi dci, spojler spodaj za motor, drugo šipco... in samo takneš gas pa skoči gor na 5k rpm, dela super, sam še nismmeu dosit časa testirat, ju3 grem malo sprobat pa še naštelat za prou :kva2:

Objavljeno

danes je frend ustimu varadero tko da smo prej mal nazigal pred mojo hiso :) hehe :) drgac je pa kar udoben motorck tko res dobr za dolge fure .... (peljat se mi pa res ni dalo kr zebe ko satan) glede tiste blokade jo ma tud on notr in njemu pride do 12.500 obratov (vec nism niti kej probu drzat da ne bi batov ven ruknil :D ) pa kr vse zacelo trest pa neki cudno jebat ..... :D bo najbrz kar drzalo kar je reku grcar da neenakomerno iskro spusca .... :) bomo vidl ce bo jutr mal leps dan grem eno poskusno voznjo :OK:

Objavljeno

danes je frend ustimu varadero tko da smo prej mal nazigal pred mojo hiso :) hehe :) drgac je pa kar udoben motorck tko res dobr za dolge fure .... (peljat se mi pa res ni dalo kr zebe ko satan) glede tiste blokade jo ma tud on notr in njemu pride do 12.500 obratov (vec nism niti kej probu drzat da ne bi batov ven ruknil :D ) pa kr vse zacelo trest pa neki cudno jebat ..... :D bo najbrz kar drzalo kar je reku grcar da neenakomerno iskro spusca .... :) bomo vidl ce bo jutr mal leps dan grem eno poskusno voznjo :OK:

ni mus da da neenakomerno loh tud sam polowično na walj al pa wsak drugi delowni gib užge... no newem točn. a ni mal premrz za probe zle, kwa će bi 2 mesca počakal, bo bolš a?

Objavljeno

ni mus da da neenakomerno loh tud sam polowično na walj al pa wsak drugi delowni gib užge... no newem točn. a ni mal premrz za probe zle, kwa će bi 2 mesca počakal, bo bolš a?

no ja tko nekak ja .... ja sam je res mrzlo ej moooo sm sel sam mojo prasicko sprobat pa sam skupej ene 20m poti sm prsu nazaj sm mel ze ledene svece iz nosa :D

Objavljeno

HEH :D

Jst sm tut včer mojo DT-jko nazaj uštimu.

Me ni zadržu nič mraz lih tko sm šu na eno 2km dovgo furo.To pr -5°c brez čelade,rokavic,brez jakne.Po 200m sm biu trd na motorju ko..... :stupid:

Tut norci morjo bit... :lol1: :lol1:

Objavljeno

HEH :D

Jst sm tut včer mojo DT-jko nazaj uštimu.

Me ni zadržu nič mraz lih tko sm šu na eno 2km dovgo furo.To pr -5°c brez čelade,rokavic,brez jakne.Po 200m sm biu trd na motorju ko..... :stupid:

Tut norci morjo bit... :lol1: :lol1:

ja mene je tud premamilo sm sel kar brez mask kao aprilia naked :D hehehe :P ma sm hmal prsu nazaj :D dobr si da si 2km zdrzu :D

Objavljeno

ja sej sm napisu, da v motor pride vsaka druga iskra, in s tem omogoča nadaljno razvijanje moči! ali če obrnemo drugač: iskra pride v motor vsak drugi delovni gib.

Objavljeno

ja sej sm napisu, da v motor pride vsaka druga iskra, in s tem omogoča nadaljno razvijanje moči! ali če obrnemo drugač: iskra pride v motor vsak drugi delovni gib.

jp jp :) sam ku te strze pride lepo tko nabija obrate pol pa ku pride mal cez 12 kar zacne trest tm neki vse cudn :D prow hard :D sej drgac pa ma kar lep zvok :)

Objavljeno

oba mawa prow sam en tko powe en pa, tud tko

Objavljeno

:slap: ja kok bi pa ti rad da se zvrti :? :? jaz mam mitota pa ne gre čez 13,5k rpm pa je cestak !!!

če bi pa rad ekstremne obrate pa si kupi novo R6 (rdeče polje pri 18k rpm, meja obratomerja-20k rpm)

če bi kdaj varaderota vozu bi kej več zastopu fantina... meni se v 5 brzini na 10500 razleti....

ga takoj vrže na 12000 ker ima v tem območju vrtljajev vrjetno največjo moč...

in pol na 12 začne rukat... ker je 100% neka blokada.. čene on bi šel dalje... in če bi mu ratalo prit vsaj na 12500 bi se full poznalo na končni...in med prestavljanjem

kolko nekateri pametujete..

kaj ma veze če je cestak...če daš od mitota mašino na kosilnico se bo vseenao tolko zavrtela !!!!! :grrr

Objavljeno

lol več kot na 12k se pomoje niti ne more zavrtet, ker vsak motor je nrjen za določene obremenitve, če bi šou čez tisto mejo bi se kaj hmali pokavru, ko pride na kritične obrate se vsak motor ustavi oz ga nekaj omeji...

Objavljeno

ja pa ravn v tem je problem ne.. ker bi z širšimi koleni ajz pridobil moč na obratih ki jih nebi moglo doseč... in bi zgubu ogromno navora... torej bi na nizkih obratih lahko z nogo zraven porival;)

sej sem ti ravno zdej an obali govoru o tem....

torej smo prišli do zakljkučka da kolen nimaš kej tikat ... :OK:

čene bi jih že leovince naredu al pa kera druga firma izpuhov..

dobro dobro še dve leti bomo ja zdržali .. pol ne bo več prioblemov z koleni in omejevalci:P

:kva2:

Objavljeno

ja pa ravn v tem je problem ne.. ker bi z širšimi koleni ajz pridobil moč na obratih ki jih nebi moglo doseč... in bi zgubu ogromno navora... torej bi na nizkih obratih lahko z nogo zraven porival;)

sej sem ti ravno zdej an obali govoru o tem....

torej smo prišli do zakljkučka da kolen nimaš kej tikat ... :OK:

čene bi jih že leovince naredu al pa kera druga firma izpuhov..

dobro dobro še dve leti bomo ja zdržali .. pol ne bo več prioblemov z koleni in omejevalci:P

:kva2:

se strinjam s tabo .)

Objavljeno

ma teji niso nrdili kolen zato ki bi potem meu motor več kot 15km, takega pa kao ne smeš vozit, če pa pogledaš na bikepics majo vsi gor iz kluba varadero doma nrjena kolena in noben ne piše o kakršnih koli težavah.... torej je vse skupaj samo bullshit

Objavljeno

pa sej tudi skuterji z drugim izpuhom grejo hitreje...pa jih vseeno delajo ap so homologirani in vse...

a ben... trucco c`e` ma non si vede;P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!