Skoči na vsebino

Honda XL 125 V Varadero

Priporočene objave

Objavljeno

Živjo. Mene pa zanima če kdo prodaja rabljeno Varadero XL 125? Vidim da zelo primanjkuje rabljenih ker je še dost nov model...pa me zanima če kdo prodaja al pa pozna koga??? Ker nov motocikel je precej drag... :( zelo vesela bi bila pomoči...pišite na mail al pa kličite na 051/220-729.

U, še ena motoristka... Poglej sem: (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)

Objavljeno (popravljeno)

za ta dnar sem jest dobu Gixxa :D :P

Burek, se že vsi vemo da maš nov motor :P

Če ma punca izpit za 125ccm, verjetno ne bo kupovala motor s 600ccm :slap:

Pa še ena malenkost je... tale motor je str 1 leto, tvoj pa 7 ;)

Popravljeno . Popravil GrCaR
Objavljeno

vsak ma svojo mnenje .)

Alo varaderodriver kdaj prides kaj v nase kraje ? da grema malo na furo :)

Objavljeno (popravljeno)

ja se bomo zmenli pa gremo na turco :OK: zaj pa sploh ko je vedno lepse vreme :P

v selnici sn itak za 5min :P

Popravljeno . Popravil VaraderoDriver
Objavljeno

Hvala vam super ste! Očitno sem zgrešila oglas. Če mi uspe dobit motor (če ni že šou ;) ) definitivno pridem na kšno furo kdaj! ;) izpit je pa v delu...zdej mam vožnjo...pol pa sm :OK: komi čakam...se definitivno oglasm kako kej napredujem ;) (s)mejte se dokler ne nardim izpita pol pa na cesto pa se kej vidmo... ;)

Objavljeno

pomagamo kolko gre :P pa vso sreco pri izpitu!!! :OK: pol pa sam povej od kod si pa mi pridemo :OK: :P

Objavljeno

pomagamo kolko gre :P pa vso sreco pri izpitu!!! :OK: pol pa sam povej od kod si pa mi pridemo :OK: :P

na dom :naughty:

Velik sreče na izpitu, nared čim prej, pol gremo pa kkšno furco .)

Objavljeno

grcar nismo vsi taki :D kao :D ampak mislo sn na furco ja da nebo pomote :OK: :blush:

Objavljeno

na furco :? kam le :naughty:

Objavljeno

daj boga ti prii kaj na MSN da se zmenimo za toti vikend da se greo malo pelat :topic:

Objavljeno

cajt bi ze bil ja da bi sli na kako furo ja :) se bom potrudo da bom kaj gor priso se bomo zmenili :)

Objavljeno

A kdo ve še za kšno Varaderco ker je na (Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.) samo ena sam ta je kr dost draga. Če bo kdo kej prodaju al pa če ve za kšno nej mi prosm sporoči. LP

Objavljeno

hahaha kao :devil:

Objavljeno

A je blo to men namenjeno?

Objavljeno

Sej ne govorim zdj da bi dau ful malo denarja samo eno leto starega motorja se mi pa ne splača kupt. Mislu sm tm okol 700.000sit.

Objavljeno

Ta je biu zgleda taksist da je tok velik kilometrov naredu. Težko bo tole kej dobit edin iz nemčije sam to so spet procedure.

Objavljeno

pr 4T motorju tut če ma 70.000km, bo še vseen dobr delu, če ni kej druzga sfukan .)

Objavljeno

Vem sam se mi zdi kr dost dnarja za tak motor k ma že 40,000km prevoženih.

Objavljeno

ma to mu mors poveat pa bo ziher se za kr nekaj spusto...ce pa ugotovis da pojma nia pa se tolko bol...

Objavljeno

No sej bom vidu bom še mal počaku drugač pa druga opcija je še zmer hyosung.

Objavljeno

ma ja no sej odločitev je tvoja, sam js nebi nikoli hyosunga kupu, glede tega je pa res, če vidiš da se človek ne zastopi dosti v motorje ti sam nakladaj kr veš in znaš bo kej spustu ceno...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!