miklavc Objavljeno Maj 18, 2009 Opozori Objavljeno Maj 18, 2009 Never saw anything about racing.... probably to cover the sellers. Haven't had a go on it myself yet, but will do soon. I know with the standard one (which the next son has...) you have to rev the engine like crazy to get any response. The one with the big bore kit definitely seems to perform more like a 'normal' bike - it sems to have power lower down the rev range. It wasn't that big a deal doing it - we sent the barrels off to France and they came back with new liners, bored and honed and new pistons, rings etc. Also got new cams with a different profile.... pretty straight forward. To sm dobo v odgovor in očitno ni potrebno kaj drugega kot pa sestavit zadevo ko jo dobiš nazaj. Pri nas morda potrebn A-test glede na to kk j..... nas za vsako spremembo.
aleksandergabriel Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 Jaz imam en problem z mojo varaderko. KO se peljem 60-65 km/h mi začne trest krmilo. To niso neki grozno močni tresljaji, opazijo se predvsem ko spustiš krmilo, vendar ustvarijo neprijeten občutek med vožnjo. Sam sumim da prednjo gumo, katero sem zamenjal na začetku maja, ter z njo do zdaj naredil okoli 800 km. Kaj mislite ostali?
miklavc Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Jaz imam en problem z mojo varaderko. KO se peljem 60-65 km/h mi začne trest krmilo. To niso neki grozno močni tresljaji, opazijo se predvsem ko spustiš krmilo, vendar ustvarijo neprijeten občutek med vožnjo. Sam sumim da prednjo gumo, katero sem zamenjal na začetku maja, ter z njo do zdaj naredil okoli 800 km. Kaj mislite ostali? Nč novega pri mni! Opazo to že par mescev po tem ko sm jo kupiv in se ne obremenjujem s tem saj če držiš krmilo se ne občuti ko pa spustiš pa začne nihat. Js pač pazim da ne spustim pri tej hitrosti, poglabljo se pa v tti problem nism kaj preveč.
sonda Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Jaz imam en problem z mojo varaderko. KO se peljem 60-65 km/h mi začne trest krmilo. To niso neki grozno močni tresljaji, opazijo se predvsem ko spustiš krmilo, vendar ustvarijo neprijeten občutek med vožnjo. Sam sumim da prednjo gumo, katero sem zamenjal na začetku maja, ter z njo do zdaj naredil okoli 800 km. Kaj mislite ostali? probaj dat gumo ponovno centrirat
aleksandergabriel Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Imam namen to storit naslednji teden. Bom sporočil rezultate.
simon7 Objavljeno Maj 29, 2009 Opozori Objavljeno Maj 29, 2009 Nč novega pri mni! Opazo to že par mescev po tem ko sm jo kupiv in se ne obremenjujem s tem saj če držiš krmilo se ne občuti ko pa spustiš pa začne nihat. Js pač pazim da ne spustim pri tej hitrosti, poglabljo se pa v tti problem nism kaj preveč. tudi pri meni se dogaja enako, čeprav se mi zdi, da se to prej ni dogajal, samo sem se navadil. Se mi pa to ne zdi nič kaj nenavadnega lp
aleksandergabriel Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 simon7 katero gumo pa uporabljaš?
simon7 Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 simon7 katero gumo pa uporabljaš? zadaj imam dunlop, spredaj pa pirelli. Res je, da je sprednja guma že precej obrabljena, vendar ima še 2 mm profila, tako da mislim da to nima vpliva
woox Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Če imate zadaj kovček vam trese krmilo zaradi njega
aleksandergabriel Objavljeno Maj 31, 2009 Opozori Objavljeno Maj 31, 2009 Če imate zadaj kovček vam trese krmilo zaradi njega Zanimivo da si to omenil. Danes sem se šel malo peljat brez kovčka, pa mi je krmilo treslo od 70 do 80 km/h, tako da res nimam pojma kaj se dogaja z motorjem. Grem jutri takoj po šoli k vulkanizerju, da stvar poskusimo popraviti.
payback Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Če imate zadaj kovček vam trese krmilo zaradi njega se strinjam z tabo meni isto z kovckom trese brez kovcka pa ni tresljajev...
aleksandergabriel Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 Ok zdej mi pa res ni čisto nič jasno. Tega si ne izmišljujem! Ko sem se včeraj peljal v šolo so tresljaji čudežno izginili. Tako da sem na poti proti vulkanizerju malo testiral motor in ugotovil da ne trese več, zato nisem šel preverjat če je guma dobro centrirana. Kako je to možno mi sploh ni jasno. Očitno ima moj motor nanovejši, javnosti še nepredstavljen sistem samopopravila.
simon7 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 za malo zanimivosti pišem, Da se bil 3 dni v Zadru z motorjem. Moram reči, da je bila vožnja nadvse zanimiva. v eno stran sem naredil 350 km. Peljal sem se s hitrostjo 110 km/h, ker ga nisem hotel skos do konca tiščat. Drugače je bila temperature vode ves čas na 4 črticah. Vsesplošno nisem imel problem in sem bil zelo zadovoljen lp, Simon:)
miklavc Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 za malo zanimivosti pišem, Da se bil 3 dni v Zadru z motorjem. Moram reči, da je bila vožnja nadvse zanimiva. v eno stran sem naredil 350 km. Peljal sem se s hitrostjo 110 km/h, ker ga nisem hotel skos do konca tiščat. Drugače je bila temperature vode ves čas na 4 črticah. Vsesplošno nisem imel problem in sem bil zelo zadovoljen lp, Simon:) Si šel po avtocesti ali stari cesti??
Ervin93 Objavljeno Julij 8, 2009 Opozori Objavljeno Julij 8, 2009 Si šel po avtocesti ali stari cesti?? glede na to ko je napisal da se je vozil s hitrostjo 110 je stem mislil kot s stalno ter to ti pove da je bila AC
aleksandergabriel Objavljeno Julij 9, 2009 Opozori Objavljeno Julij 9, 2009 za malo zanimivosti pišem, Da se bil 3 dni v Zadru z motorjem. Moram reči, da je bila vožnja nadvse zanimiva. v eno stran sem naredil 350 km. Peljal sem se s hitrostjo 110 km/h, ker ga nisem hotel skos do konca tiščat. Drugače je bila temperature vode ves čas na 4 črticah. Vsesplošno nisem imel problem in sem bil zelo zadovoljen lp, Simon:) Kolk pa ma kej končno tvoja varaderka. Predvidevam da si na avtocesti že sprobo kolk gre.
simon7 Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 Kolk pa ma kej končno tvoja varaderka. Predvidevam da si na avtocesti že sprobo kolk gre. sem ga... tam ene 128 km/h, sam pol zacne cukat, ker ne dovaja dovolj bencina, ker ma einšpric...
aleksandergabriel Objavljeno Julij 15, 2009 Opozori Objavljeno Julij 15, 2009 sem ga... tam ene 128 km/h, sam pol zacne cukat, ker ne dovaja dovolj bencina, ker ma einšpric... Se pravi da maš 2007 oz višji letnik, tako kot jaz. Kar se končne hitrosti tiče sem se jaz največ približno 118 km/h (ni bilo še 120), pri približno 11.000 obratih, vendar mi ni hotel več pospeševati , zakaj pa potem nisem dalje raziskoval, ker se že takra nisem vozil po avtocesti (cesta je bila izven naselja in z skoraj nič prometa, tako da nisem ogrožal nikogar), me pa tudi ni preveč zanimalo, ker se ne vozim po avtocestah in zato mi je bolj ali manj vseeno če motor ne gre hitreje od 100 (vem da bi moral napisati 90, vendar moram upoštevati še napako števca :closedeyes: ). Aja glede cukanja to se je tudi meni nekajkrat zgodilo ko sem ga zavrtel v rdeče območje.
simon7 Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 (popravljeno) Se pravi da maš 2007 oz višji letnik, tako kot jaz. Kar se končne hitrosti tiče sem se jaz največ približno 118 km/h (ni bilo še 120), pri približno 11.000 obratih, vendar mi ni hotel več pospeševati , zakaj pa potem nisem dalje raziskoval, ker se že takra nisem vozil po avtocesti (cesta je bila izven naselja in z skoraj nič prometa, tako da nisem ogrožal nikogar), me pa tudi ni preveč zanimalo, ker se ne vozim po avtocestah in zato mi je bolj ali manj vseeno če motor ne gre hitreje od 100 (vem da bi moral napisati 90, vendar moram upoštevati še napako števca :closedeyes: ). Aja glede cukanja to se je tudi meni nekajkrat zgodilo ko sem ga zavrtel v rdeče območje. ne moj je 2004... drugače pa sem imel na 12500 obratih, kjer pride potem tudi elektronska blokada, drugače pa je bilo malo doline, drugače nebi prišel do tam... po ravnini sicer pride tut malo cez 120... Popravljeno Julij 16, 2009. Popravil simon7
aleksandergabriel Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 aja simon7 čist tko bdw, v profilu maš še vedno napisano da voziš tomos apn6
simon7 Objavljeno Julij 16, 2009 Opozori Objavljeno Julij 16, 2009 aja simon7 čist tko bdw, v profilu maš še vedno napisano da voziš tomos apn6 evo sm si posodobu profil
miklavc Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 a mogoče kdo ve specifikacije zadnejega amortizerja(dolžina, premer,...)?? presikav cev google pa nč uporabnega najdo
aleksandergabriel Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 a mogoče kdo ve specifikacije zadnejega amortizerja(dolžina, premer,.. .) ?? presikav cev google pa nč uporabnega najdo Pomoje bo najboljše če kakšnega serviserja za honde, al pa kar na as domžale pokličeš, pa boš ziher dobo prave podatke. Lahko pa tut sam zmeriš.
miklavc Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Pomoje bo najboljše če kakšnega serviserja za honde, al pa kar na as domžale pokličeš, pa boš ziher dobo prave podatke. Lahko pa tut sam zmeriš. Premer lahko sam zmerim ja, samo dolžine ne morem razen če cev motor rastavim. na as domžale pa sploh pomislo nism bom poslav mail hvala.
aleksandergabriel Objavljeno Julij 31, 2009 Opozori Objavljeno Julij 31, 2009 Premer lahko sam zmerim ja, samo dolžine ne morem razen če cev motor rastavim. na as domžale pa sploh pomislo nism bom poslav mail hvala. Zakaj pa sploh potrebuješ podatke, če smem vprašat?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se