Ribitch Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 saj ostalo dela vredi!!!!! samo če imaš prižgane luči,in hočeš potrobit,crknejo vse luči,pa še trobenta!!!!!!! je mogoče kriv zrabljen magnet?? :blink:
cation Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 kratek stik ti je nekje ratal zaradi starosti in preperelosti kablov.. lahko pa tudi napaka v šalterju.. kaj pa vem, težko je dati take nasvete preko foruma. magnet tu nima veze, čeprav ne razumem, kako ti ga je uspelo "zrabit" :slap: :wacko:
Ribitch Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 saj ni čisto zrabljen!!! samo ga je pa že kar požrlo ven!!!!! po 21letih!
pinktomos Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 a to je normalno če imaš 12v žernico in 6v magnet rešitev 12 elektroniko al 6v žarnico
cation Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 saj ni čisto zrabljen!!! samo ga je pa že kar požrlo ven!!!!! po 21letih! pol maš pa gred zvito. praviloma se ti magnet nima kje znucat, ker nikjer ne sme rajsat
Ribitch Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 jah,meni je mehanik reko,ko je šraufo,da magnet ni bil dobro zategnjen! zaj pa ga je malo obrablo,ker se je rajsal!! :eek:
cation Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ne more bit magnet slabo zategnjen lepo te prosim :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :slap: :slap: :slap: :yea1: :yea1: :kva2: :lol: :lol: ti maš pa kot kaže res nekega mehanika ki nima pojma od pojmov
Ribitch Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) nwm,kak je možno,vendar je tisti del magneta,kateri pride pritrjen na os malo zvit!!!!!!nevem kak je možno,vendar je!!! :slap: pa nedelaj se norca z mehanika,kr ma 1000x več pojma,kot ga boš(če ga sploh boš)imel ti v celem življenju! :trance_33_sleep: :doze: zaj pa prenehaj z kregarijo,kr že mam vsega pun ***** Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Stuka1
cation Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 kr ma 1000x več pojma,kot ga boš(če ga sploh boš)imel ti v celem življenju! :trance_33_sleep: :doze: greš stavit za gajbo? :naughty: ne mi takih zgodbic, ker če ti mehanik reče da si mel slabo zategnjen magnet, pa če ti priporoča avto olje - to je lahko samo neka budala, ki lahko o mehaniku sanja. oprosti :closedeyes: vprašaj druge, če že meni ne verjameš (ki nimam pojma po tvoje) :grim zaj pa prenehaj z kregarijo,kr že mam vsega pun ***** kregarijo? raje poglej kake bedarije kvasiš v tej temi .)
Ribitch Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 (popravljeno) ti pa očitno misliš,da se jaz vozim z skuterom,da bi moral točno določeno olje not vlivat!!!!! pa naj APN-karji povejo,kak vrei grejo mopedi na avto olje(15-40w)!!!!!!!!!!!!!!! :OK: mehanik ima prav!!!magnet je rahlo zvit!sicer zelo malo,samo pa se vidi po tem,kako ga je obrablo! :P stavim 10 gajb pira, da temu mehaniku ne sežeš do gležnjev! ko boš ti mel celo traktor oz. avto mašino narazen in jo boš sam spravil skupaj ter delal na vseh raznih mašinah generalke mu boš pa še segel do pasu!!!!(sem pripelaav moped tja,mašina na pult, narazen cela mašina v 20min do zadnjega delčka! čez uro pa pol sn že norel okoli v 5 prestavi! :yes: :zzz: mopedu pa z tem kakovostnim oljem čisto nix ne manjka!!!!!!! še na vodo bi šal! LP Popravljeno Maj 6, 2007. Popravil Stuka1
cation Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ti pa očitno misliš,da se jaz vozim z skuterom,da bi moral točno določeno olje not vlivat!!!!! pa naj APN-karji povejo,kak vrei grejo mopedi na avto olje(15-40w)!!!!!!!!!!!!!!! :OK: mehanik ima prav!!!magnet je rahlo zvit!sicer zelo malo,samo pa se vidi po tem,kako ga je obrablo! :P ja zdaj pa govoriš, da je bil zvit. to verjamem in ne pravim da ni možno. odtegnjen pa magnet ne more bit toliko, da bi drajsal. ker pol se ti nebi mogo s takim magnetom okoli vozit. ni šans :nono: glede olja: ne razumem, zakaj sprašuješ, zakaj ti menjalnik ruži, pol dobiš nasvet, da je to zaradi olja, ampak si ne daš dopovedat. pol brezveze, da sploh sprašuješ. če praviš, da apn leti na vse, pol ne vem, zakaj se pa toliko sekiraš, da je šalhebl trdi. OK??? in še enkrat: avto mašina in moped mašina se razlikujeta kot dan in noč, če govorimo o zahtevah po olju. prav tako se 2T in 4T ZELO razlikujeta. pa ne mi zaj spet začet, da ti je mehanik rekel, da je to ok, ker NI! dovolj jasno? :ninja:
Ribitch Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 glede magneta sem že gori napisal,da je malenkost zvit! glede olja:moped še ni vido drugega olja kot avto olje! tudi ruži nena več nix!samo malo bolj trdo se še prestavlja! vseeno hvala (maš mogoče msn??)LP seba :)
cation Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 ko boš ti mel celo traktor oz. avto mašino narazen in jo boš sam spravil skupaj ter delal na vseh raznih mašinah generalke mu boš pa še segel do pasu!!!!(! LP fant, na traktorju sem sam delal generalno, ko mi je bilo 17 let. še nekaj just for you: mašina je malenkost, proti menjalnikom oz celotnim transmisijam. to je moja stroka, tak da mi ne prosim tukaj pameti solit .) smo šraufali že vario traktorske menjalnike, tako da si ne misli, da znam samo tomose sestavljat .) sicer pa je to :topic: PS: tistega z gajbo še vedno ne preklicujem .) za msn si me že pa spraševal, pa sem ti povedal, da nimam cajta za to LP
ts007 Objavljeno Maj 6, 2007 Opozori Objavljeno Maj 6, 2007 Dober zdej niti ne vem zakaj se točno tole gre sam sem nek zasledil besedo mehanik :D Ne teh motorjev peljat mehaniku in še manj poslušat njihovih nasvetov in trditev (še posebaj glede tuninga) :)
franc Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 kaj bi lahko bilo narobe,da mi trobenta ne deluje,ko imam prižgane luči(ko pritisnem gumb samo vgasnejo luči,zgodi se pa nix!??? ko jih vgasnem dela brezhibno! :? :( LP Ker imaš "premalo elektrike". Luči porabijo vso razpoložljivo elektriko. Hupa pa je velik porabnik. Tomos je še iz časov, ko prižgana luč tudi podnevi ni bila obvezna in se obnaša temu primerno. lp Franc
Ribitch Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 samo pred leti,je delala tudi z prižganimi lučmi!!!pomojem je krov zje*** magnet! :BUA:
franc Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 Glej, magnet nima veze z "močjo" elektrike, ampak tuljave pod njim. Poglej v tehnična navodila kako močno elektriko imaš, potem pa malo seštevaj (prednja žarnica 15w, zadnja2w, hupa?), če imaš 6v/15w ni pogojev, da bi delalo oboje naenkrat, pa tudi leta naredijo svoje (hupa ima verjetno že dobro "zarustale" kontakte pa potrebuje več elektrike, da se zdrami). lp Franc
Ribitch Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 apn6 letinik 86. ko je mašina topla težko vžiga,med vožnjo vsakih nekaj minut na hipe malo cukne, če ga vgasnem in pustim bencin odprt mi ga ponavadi zalije,...(bing 12) mislim,da je potrebno kupit novega???? .) :?
Malcom Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 jest bi provu dt drug celindr pa bt in svečo pol morda bi
Ribitch Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 drug cilinder pa bat???nebodi ja nor! mam not 38L bat,in mam moped za ture tudi do 70km brez postanka! jaz se nevozim samo do trgovine! :headbang:
Ribitch Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 mislite,da občasno cukne zaradi rahlo porajsanega cilindra(2mala risa)???
cation Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 ...mislim,da je potrebno kupit novega???? .) :? zelo bistra varianta .) . še bolj pametna pa, da šparaš, pa kasneje kupiš kaj bolj resnega. koliko pa sploh danes stane apn?. jaz sem svojega takrat dobil mislim da za okoli 150.000 SIT. novega seveda. (Alpino).
Ribitch Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 zelo bistra varianta .) . še bolj pametna pa, da šparaš, pa kasneje kupiš kaj bolj resnega. koliko pa sploh danes stane apn?. jaz sem svojega takrat dobil mislim da za okoli 150.000 SIT. novega seveda. (Alpino). novi alpino stane 250 jurjev! pa leti 45!hahah vložo sem že v mojega 80jurjev :D LP
cation Objavljeno Maj 7, 2007 Opozori Objavljeno Maj 7, 2007 250.000 za ta bicikl. saj so ja nori :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se