Skoči na vsebino

Tomos APN 6 Alpino....

APN_6

Priporočene objave

mene pa zanima,kak lahko z apn6 dobim narazn nihajno ročico? kr smo lani probavali narazn vdarit,pa nam to ni ratalo! apn je letnik 86! lp

post-14481-1201123023_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mene pa zanima,kak lahko z apn6 dobim narazn nihajno ročico? kr smo lani probavali narazn vdarit,pa nam to ni ratalo! apn je letnik 86! lp

V nihajki so puše.In moreš odšraufat pa vn vdarit mislim, da je tako :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja odšraufat morš, pol morš pa eno železno palco al pa neki podobnga uzet in s tistmu morš vn zbit tisto os.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zaradi mene če si vozil moto gp z apnkami, ti še vedno ne verjamem da ti gre 100 na uro. ;)

100.. :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol1:

Dej ne fantaziraj.

Če hočeš videt realnih 100kmh na apn-ki po ravnin rabiš od e90 ali ctx mašino, sam pol se pa res ubiješ.

Točno tako :D

Ampak znova in znova občutujem, kako lastniki mopedov in skuterjev sami sebi verjamejo, kako to leti 100 in tolk.. In potem se peljem za nekim kvazi "vsaj 100km/h leti atxom", pa mi pokaže števec 70km/h :slap: :headbang: :evilgrin:

Popravljeno . Popravil DeX
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja odšraufat morš, pol morš pa eno železno palco al pa neki podobnga uzet in s tistmu morš vn zbit tisto os.

če bi mi lahko kdo bol podrobno razložo,bi bil zelo vesel,ker smo enkrat odšraufali tisti šrauf na desni strani,pa tolkli narazn,pa se nič ni premaknilo :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če bi mi lahko kdo bol podrobno razložo,bi bil zelo vesel,ker smo enkrat odšraufali tisti šrauf na desni strani,pa tolkli narazn,pa se nič ni premaknilo :unsure:

moraš fajn udart, ne pa šparat :lol:

jst tut ko sm pušo vn zbijov sm tovku ku zmešan pol sm pa sm mal udaru je pa vn pala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah jest sm tapru use odšraufov, pol sm pa na desn stran iz osi k gre skozi geštel snel nihajko, morš jo mal rukat pa gre dol (je naren isto kt kurbl, ma une zobčke). Pol pa še tadrugo polovico nihajke vn uzev in to je to. Ne vem ko nej drugače povem. Mene je poj jebal k sm dav nove puše notr in so ble zgleda mal premejhne in sm mogu ene 15 min po nihajki tolčt da sm jo skup dobu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri menjavi puš pazi, ker niso ustrezne dimenzije (sem se zajeb...), da lahko sestaviš z novimi pušami potrebuješ ročni reskar ustrezne dimenzije (najboljši je nastavljiv), ali pa nekoga, ki ti bo postružil puše pred montažo. Drugače ne boš sestavil skupaj ali pa se ti nihajka ne bo premikala.

lp

Franc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Puše (vsaj te ki sem jih kupil jaz) so premajhnega premera, tako notranji kot zunanji premer sta za 0,2mm premajhna (to me je zavedlo pri montaži, ker sem napačno sklepal, da se bo raztegnila in "vsedla"). Puša gre v okvir zelo ohlapno na nihajke pa jo spraviš edino s kladivom (dol pa potem ne gre na noben način). Pred montažo preveri dimenzije in če ni razlike vsaj nekaj 0,01mm raje ne sestavljaj, ker :headbang: potem ne gre ne gor ne dol. Če se prav spomnim ima nihajka premer 24mm puša pa 23,8mm, torej ni pogojev, da bi to delalo.

lp

Franc

Popravljeno . Popravil franc
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja to sm tud jest zajebov, sam pol k je blo enkrat notr se mi ni dal vn vzet, mal bl trdo je blo vse skup. Sicer pa pomojm lahko z brusnim papirjem ene parkrat potegneš pa je kuj bolš

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja to sm tud jest zajebov, sam pol k je blo enkrat notr se mi ni dal vn vzet, mal bl trdo je blo vse skup. Sicer pa pomojm lahko z brusnim papirjem ene parkrat potegneš pa je kuj bolš

mislim,da bom kar brusni papir uporabil

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če boš dela z brusnim papirjem, kupi še kakšno za rezervo (so poceni), ker lahko hitro "zabrusiš". Najboljše bi bilo da najdeš primerno okroglo "podlago".

lp

Franc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js tud mam apn6-ko pa mi nekot ni pregledno tu vn razbrat. Pa še enkrat vprašam, ka bi lahko naredil na videzu motorja, in malo na moči, ne da bi zapravil kaj denarja, oz malo. Hvala za odgovor.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js tud mam apn6-ko pa mi nekot ni pregledno tu vn razbrat. Pa še enkrat vprašam, ka bi lahko naredil na videzu motorja, in malo na moči, ne da bi zapravil kaj denarja, oz malo. Hvala za odgovor.

za videz ga malo poštrihaj,za moč, vzemi žago in odreži orginalni avspuh! hitro in poceni! :grim :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če neboš nix razkiral,tudi mel neboš nix! tak pač je to!! :naughty: :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če boš dela z brusnim papirjem, kupi še kakšno za rezervo (so poceni), ker lahko hitro "zabrusiš". Najboljše bi bilo da najdeš primerno okroglo "podlago".

lp

Franc

ko bom puše noter montiral,jih lahko pred montiranjem namažem z mastjo? pa ki jo namažem,odznotraj,ali odzunaj(zunanji obseg puše,ali notranji)?LP :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pa tmosa se predela z 0 euri

znižat glavo je prva stvar pa kanale malo spili pa bo šlo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Puše (vsaj te ki sem jih kupil jaz) so premajhnega premera, tako notranji kot zunanji premer sta za 0,2mm premajhna (to me je zavedlo pri montaži, ker sem napačno sklepal, da se bo raztegnila in "vsedla"). Puša gre v okvir zelo ohlapno na nihajke pa jo spraviš edino s kladivom (dol pa potem ne gre na noben način). Pred montažo preveri dimenzije in če ni razlike vsaj nekaj 0,01mm raje ne sestavljaj, ker :headbang: potem ne gre ne gor ne dol. Če se prav spomnim ima nihajka premer 24mm puša pa 23,8mm, torej ni pogojev, da bi to delalo.

lp

Franc

[/quuspelo mi je vzeti narazen nihajko, sem probal nove puše samo nataknit gor na nihajko,pa so kar padle gor(nič niso bile premale),v okvir jih je bilo treba nabit,kr niso šle kar tako noter,potem pa sem probal dat nihajko skozi,pa ni šla,kr je blo pretesno. potem sem namotal okrog cevi brusni papir,pa malo pobrusil,pa je že kr vredi :yea1: potem bom sestavil skupaj! :lol: LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!