sebar Objavljeno Junij 20, 2018 Opozori Objavljeno Junij 20, 2018 Meni je Givi, ki ga vidiš v zgornjih slikah fajn, mogoče če bi bil lih kak cm višji... ampak je dost uredu da se s tem ne ubadam / sekiram. Visok sem 175 in ulovim veter lih nekje pri čelu. Če želiš pridi do Lj in ga lahko namontiraš na svoj motor in sprobaš Kaj imaš pa trenutno za en vizir?
Snečer Objavljeno Junij 20, 2018 Opozori Objavljeno Junij 20, 2018 pred 5 urami, Timko pravi: Živjo družba, Kakšne imate kaj izkušnje z višjimi/potovalnimi vizirji? Torej za letnik 2011, 650 bi potreboval nekaj malo višjega... Ker trenutno veter še kar tuli okoli čelade :/ povišana givi st je ok, bobni pa še vedno, če imaš slabo čelado Igi Pop 1
Igi Pop Objavljeno Junij 20, 2018 Opozori Objavljeno Junij 20, 2018 Za cbf sem dal 120 eur za MRA vizir. Bolje bi bilo če bi kupil toliko dražjo čelado. Verjetno za Versys velja isto.
Snečer Objavljeno Junij 20, 2018 Opozori Objavljeno Junij 20, 2018 versys ima v originali mra šipo, tudi povišan original je mra givi mi boljše špila a bobni
zkalan Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 verjetno je bilo na to temo že kaj napisanega, ampak da ne iščem za nazaj me samo zanima, katero motorno olje uporabljate za versača? Ko sem danes delal generalno čiščenje motorja, sem opazil, da mi je v cca 4500 km olje na merilnem okenčku iz zgornje črtice padel do spodnje... vrjetno je to normalno...ali pač?
bajkr88 Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 malo naj bi ga vsi kurili.... to sem slisal od vec ljudi.... pac deci/ dva na servis, to ni panike... pac dolijes in furas oz zamenjas... vecinoma vsi tocimo motul 5100 (10w40)
Snečer Objavljeno Junij 25, 2018 Opozori Objavljeno Junij 25, 2018 pred 30 minutami, zkalan pravi: verjetno je bilo na to temo že kaj napisanega, ampak da ne iščem za nazaj me samo zanima, katero motorno olje uporabljate za versača? Ko sem danes delal generalno čiščenje motorja, sem opazil, da mi je v cca 4500 km olje na merilnem okenčku iz zgornje črtice padel do spodnje... vrjetno je to normalno...ali pač? Motul5100 10W40, sem pa tudi druge, Castrol sintetika, Shell, Repsol, bolj ali manj podobno, morda je z Motulom menjalnik malo mehkejši. Med servisnimi intervali mi ne pije olja (prevoženo blizu 50k km). Skratka ni normalno verjetno pa si tudi "nepravilno" odčitaval pred 15 minutami, Rogerg pravi: malo naj bi ga vsi kurili.... to sem slisal od vec ljudi.... pac deci/ dva na servis, to ni panike... pac dolijes in furas oz zamenjas... vecinoma vsi tocimo motul 5100 (10w40) enkrat sem menjal po 11k km, niti "kaplje" ni popil, takisto tudi ni pil er6
sebar Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 Enako kot pravi @Snecer, poraba olja = 0
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 18 urami, zkalan pravi: verjetno je bilo na to temo že kaj napisanega, ampak da ne iščem za nazaj me samo zanima, katero motorno olje uporabljate za versača? Ko sem danes delal generalno čiščenje motorja, sem opazil, da mi je v cca 4500 km olje na merilnem okenčku iz zgornje črtice padel do spodnje... vrjetno je to normalno...ali pač? hitro nabavit https://www.mimovrste.com/olje-za-motorno-kolo/motul-olje-4t-5100-ester-10w40-1l cena je smešna... Pepper 1
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 13 minutami, Snecer pravi: hitro nabavit https://www.mimovrste.com/olje-za-motorno-kolo/motul-olje-4t-5100-ester-10w40-1l cena je smešna... Še 9 ur. Ravnokar sem naročil. Pepper 1
Pepper Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 2 hours ago, Snecer said: je že pošlo :) Khm, meni še vedno pusti naročit. Lp bajkr88 1
Snečer Objavljeno Junij 26, 2018 Opozori Objavljeno Junij 26, 2018 pred 2 urami, Pepper pravi: Khm, meni še vedno pusti naročit. Lp so dodatno priskrbeli ptt gratis to je kazahstanski recikliran motul
Snečer Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 (popravljeno) Popravljeno Junij 29, 2018. Popravil Snecer a
sebar Objavljeno Julij 23, 2018 Opozori Objavljeno Julij 23, 2018 Končno zrihtana še ketna. Malo sem se jajcal da sm pogruntal ampak je šlo. Koraki: Kupiš ketno, zobnike in orodje za razstavljanje in sestavljanje master linka Pripraviš delovno okolje in vse orodje Pobereš dol plastiko nad prednjim zobnikom in senzor za hitrost Ne moreš odšraufat tiste neumne matice Pokličeš kolega da stoji na zadnji bremzi in kupiš dodaten "breaker bar" Še vedno ne moreš odšraufat Pelješ k mehaniku, daš 30€ in je rešeno v pol ure Sem pa namesto 46 dal zadaj 43 zobnik. Z veseljem zgubim malo moči da imam širše prestave. Testirat nisem še uspel preveč ampak po mestu deluje super. Nobene potrebe po šaltanju v 4-to pri 50 km/h. Na avtocesti je tudi zgledalo ok, do 130 km/h nisem imel pretiranega občutka da neki manjka. Bomo videli s časom. Posledica spremembe je sedaj točen prikaz hitrosti in netočno beleženje prevoženih kilometrov. Sedaj jih bom delal manj p.s. pa ne se takoj usajat zaradi svinjarije, včeri me je 3h pralo iz željave domov DAMI34, MiNa in Quest 3
DAMI34 Objavljeno Julij 23, 2018 Opozori Objavljeno Julij 23, 2018 pred 2 minutami, sebar pravi: Končno zrihtana še ketna. Malo sem se jajcal da sm pogruntal ampak je šlo. Koraki: Kupiš ketno, zobnike in orodje za razstavljanje in sestavljanje master linka Pripraviš delovno okolje in vse orodje Pobereš dol plastiko nad prednjim zobnikom in senzor za hitrost Ne moreš odšraufat tiste neumne matice Pokličeš kolega da stoji na zadnji bremzi in kupiš dodaten "breaker bar" Še vedno ne moreš odšraufat Pelješ k mehaniku, daš 30€ in je rešeno v pol ure Sem pa namesto 46 dal zadaj 43 zobnik. Z veseljem zgubim malo moči da imam širše prestave. Testirat nisem še uspel preveč ampak po mestu deluje super. Nobene potrebe po šaltanju v 4-to pri 50 km/h. Na avtocesti je tudi zgledalo ok, do 130 km/h nisem imel pretiranega občutka da neki manjka. Bomo videli s časom. Posledica spremembe je sedaj točen prikaz hitrosti in netočno beleženje prevoženih kilometrov. Sedaj jih bom delal manj p.s. pa ne se takoj usajat zaradi svinjarije, včeri me je 3h pralo iz željave domov enako sem naredil jaz na SXu, do mehanika, ker je prva matica obupno zategnjena. Šele s pravo pnevmatsko pištolo je šlo. sebar 1
bosa Objavljeno Julij 25, 2018 Opozori Objavljeno Julij 25, 2018 še en test... gift, igc1, tomaz69 in 1 other 4
Rey Objavljeno Avgust 7, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2018 Sem bil v Črni Gori pa sem pozabil objaviti...danes je stanje 31.400 sesir, MiNa, Snečer in 6 others 8 1
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2018 Ob 25. 7. 2018 ob 22:26, xtzs pravi: še en test... najjaći bi ga moral na Kreti pozdravit modela Tudi jaz lahko ponovno potrdim. 4 dni po gorskih prelazih, vrhunsko se pelje, sedi in kar je najbolj važno, z lahkoto haraš gor in dol po serpentinah. Prevoženih 50k+, nobenih težav do sedaj, al pa se same odpravijo Zdaj sem seveda čez psihološko mejo kilometrov, ko ga brez vrtenja ni več mogoče dobro prodat. Raavi, tomaz69, sesir in 6 others 6 3
bajkr88 Objavljeno Avgust 7, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2018 tole bo kupu sam še ksn diler da bo u bosno prodal pa zvrtu km na 20.000 sesir 1
Snečer Objavljeno Avgust 7, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2018 pred 37 minutami, Rogerg pravi: tole bo kupu sam še ksn diler da bo u bosno prodal pa zvrtu km na 20.000 tole se bo zdaj lepo umilo in v garažo bajkr88 in Quest 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 skalar36, DAMI34, peterjanko in 4 others 6 1
NejcZ Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 (popravljeno) Ga opereš še meni? Ti ga dam potem še za krog, da se z motorjem malo pelješ. Popravljeno Avgust 8, 2018. Popravil NejcZ bajkr88 1
Snečer Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 7 minutami, NejcZ pravi: Ga opereš še meni? Ti ga dam potem še za krog, da se z motorjem malo pelješ. ktm? gt bi zapeljal, drugo ni zanimivo MiNa 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 8, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2018 pred 7 minutami, Snecer pravi: ktm? gt bi zapeljal, drugo ni zanimivo zmenjeno maxxa, sesir, MiNa in 2 others 1 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se