Tedybear Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 Danes na GG sicer delno oblačno, temperature pa brrrr me je zeblo kot psa. Snega pa vsaj 20 cm novega. Vseeno motoristov veliko...od SLO falange kar dosti CE registracij. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 Še to. Vseskozi sem vozil po omejitvah. No, vsaj približno. Le mal pred Stall-om sem na eni ravnini pajsnil enega Danca, ki se je vleku z enim Audijem ko smrkelj. A ravno na koncu te ravnine skoči izza ograje Polizei in mi za 124 km/h zacola 25 EUR. Sicer sploh ne vem, kolk je bila omejitev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
toma Objavljeno Julij 19, 2009 Deli Objavljeno Julij 19, 2009 danes na grossglocknerju,snega,motorjev in tudi veliko slovenskih tablic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlaZ1000 Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Bili včeraj gor, super je blo, sam mraz ko svina, pa te turisti, ne moreš izkoristit ceste Lp, Blaž Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 jst&moja + nekdo smo bili gor v petek. sonček. kwa pa čakate na konc tedna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Bil gor vceraj....Super vreme in nc kej pretirane guzve... P.S. ce se odpravite na 2500 metrov je treba pricakovati, da bo verjetno hladneje kot v Portorozu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 (popravljeno) He, he, to pa je bilo doživetje V soboto celo pot dež, na koncu ven iz tunela Katchberg je tudi snežilo V Nedeljo na dan vzpona, se je pa naredil čudovit dan. Severna stran poti je bila pobeljena do 1600m, vendar ceste v odličnem stanju, tu pa tam malo mokre, turistov-kolesarjev pa ko mravelj :wacko: Gori veliko naših, najboljši je bil rdeč BMW (KR-tablice) z našo domačo glasbo kdo od tukaj? Popravljeno Julij 20, 2009. Popravil CAPI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Capi...a ste bili vi tista CE falanga? Tisti BMW z musko je bil pa v skupini, ki so imeli Tržiški grb na KR tablicah. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Capi...a ste bili vi tista CE falanga? Tisti BMW z musko je bil pa v skupini, ki so imeli Tržiški grb na KR tablicah. Točno tako 11 motorjev KK, SG, CE tablice, ena skupina Motosekcije Elektro Celja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Točno tako 11 motorjev KK, SG, CE tablice, ena skupina Motosekcije Elektro Celja Samo da popravim, od naših je imel samo eden CE tablico, tako da ne vem, katere si še videl, mi smo GG zapustili okoli poldneva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 20, 2009 Deli Objavljeno Julij 20, 2009 Jaz sem bil tudi okol poldneva gor, pa tja do 13.00. Videl sem parkirane 4 motorje z CE registracijo skupaj, pa tudi nekoga, ki je imel nalepko "vaše" moto elektro sekcije, pa sem po logiki združil vse v eno... No, saj ni važno. Do danes smo se že ogreli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bica Objavljeno Julij 22, 2009 Deli Objavljeno Julij 22, 2009 (popravljeno) Ekola moja pot. Lepih 660 km. http://www.google.com/maps?f=d&source=...308647&z=12 Popravljeno Julij 22, 2009. Popravil bica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.Kitty 28 Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 gre jutr kdo gor? napoved je ok http://www.grossglockner.at/en/aktuelles/wetter/wetter.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iced Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Jaz grem po vsej verjetnosti jutri gor... Zanima pa me ali se da videti Grossglockner in Orlovo gnezdo v enem dnevu? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dore Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Jaz grem po vsej verjetnosti jutri gor... Zanima pa me ali se da videti Grossglockner in Orlovo gnezdo v enem dnevu? LP Teoretično ja,v praksi je pa mogoče malo bolj vprašljivo.Na orlovo gnezdo je treba včasih čakati kar nekaj časa na avtobus,ker drugače sploh ne moreš gor,razen peš seveda. Imaš pa blizu ,malo niže proti dolini "gasthof " Auerwirt ki te stane 20 eur po osebi z zajtrkom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
iced Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Teoretično ja,v praksi je pa mogoče malo bolj vprašljivo.Na orlovo gnezdo je treba včasih čakati kar nekaj časa na avtobus,ker drugače sploh ne moreš gor,razen peš seveda. Imaš pa blizu ,malo niže proti dolini "gasthof " Auerwirt ki te stane 20 eur po osebi z zajtrkom Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 Se vidimo jutri gor! Vreme bo baje super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 A bi kdo šu v ponedeljek ali torek gor? Pa da rabi družbo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr.Kitty 28 Objavljeno Julij 25, 2009 Deli Objavljeno Julij 25, 2009 A bi kdo šu v ponedeljek ali torek gor? Pa da rabi družbo... ja pejt jutri oz. je že danes z nami gor... dobimo se v tržiču v english house ob devetih na kavi potem pa štartamo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KawasakiGirl Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 ja pejt jutri oz. je že danes z nami gor... dobimo se v tržiču v english house ob devetih na kavi potem pa štartamo... Delam do dveh :krneki: zato sem pa sprašvala za jutri ali torek, ker danes ne morm, če ne bi se že nekam prslinla zravn, k sem vidla, da se za dons dost mente... uživejte še namest mene Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 Start čez slabo uro! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 Fočk Ampak svizci so se pa nekam poredili od lanskega leta in tudi imidž so zamenjali ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SV rider Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 Evo me nazaj. Sam svizcev pa nisem vidu, bo treba še enkrat gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 ... bo treba še enkrat gor BTW: ali spravljate karte od plačane cestnine za GG ?!? Drugič je ceneje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno Julij 26, 2009 Deli Objavljeno Julij 26, 2009 Evo me nazaj. Sam svizcev pa nisem vidu, bo treba še enkrat gor Definitivno so svizci še vedno gor! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se