Igorr Objavljeno Avgust 7, 2009 Deli Objavljeno Avgust 7, 2009 a to je treba dejansko na svoji koži občutit? Ja.. Občutek je neprecenljiv, ob predhodnem obisku Dolomitov seveda. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 capi hvala, dej se to mi povej kolk casa prblizn je treba za okol,me zanima zato ker mam enga kolega k ful po predpisih voz ( sej ne da sm jest ksn divjak ) pa de pol mal ocenim razmere Zjutraj od cca 6:00, pa do teme, pa kr dost postankov vmes, ni problema :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šakal Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 Igorr kolk ti makaronarji plačujejo da oglašuješ dolomite,ker je drugače ta tema namenjena Grossglocknerju in ne prepričevanju ljudi da naj ne hodijo gor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Avgust 8, 2009 Deli Objavljeno Avgust 8, 2009 Fantje ne se kregat. Vsak en pir za kazen stari đombi plača :beer1: Danes na GG ni blo nobene gužve Takole je zgledalo v Dovju, malo pred 6 uro zjutraj in takole ob 8 uri v Heiligenblut-u Še vedno je tako lep kot pred 30 leti, samo Pasterca je za polovco manjša Tole je pa nekje proti domu cca 780 km sem nabral v lepem vremenu in 5 minutni plohi, ki mi ni pokvarila razpoloženja. Še grem gor :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 Igorr kolk ti makaronarji plačujejo da oglašuješ dolomite,ker je drugače ta tema namenjena Grossglocknerju in ne prepričevanju ljudi da naj ne hodijo gor. Za razliko od marsikoga, jaz ne delam tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 Ob takšni uri verjamem, da ni gneče. V petek je bila takšna: , v soboto nazaj okoli 10. ure pa se je tudi že lepo napolnilo. GG je seveda mit, vendar za pogledat, razen če nekateri pričakujejo da bodo srečali jetija. Me je pa "presenetil" kraj Zell am See, očitno je to top resort za muslimane, celo mestece je prepravljeno z rutami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 Vsakemu svoje- pa vendarle... 150km ni neka huda razlika, sploh pa ne zaradi precej večjega osebnega zadovoljstva, ki ga dobiš v Dolomitih. Ja, vsakemu svoje. To, ak jti da osebno zadovoljstvo, je stvar posameznika Kot sem rekel - ni vse v nabijanju kilometrov, pa če po še tako lepih cestah ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 Igorr kolk ti makaronarji plačujejo da oglašuješ dolomite,ker je drugače ta tema namenjena Grossglocknerju in ne prepričevanju ljudi da naj ne hodijo gor. Vpraš ga raj, kdo mu je možgane opral z Dolomitolom :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 Za razliko od marsikoga, jaz ne delam tega. Že 2 tedna serješ z Dolomiti v tej temi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igorr Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 Ja, vsakemu svoje. To, ak jti da osebno zadovoljstvo, je stvar posameznika Pa vendar imamo posamezniki skupne cilje. Že 2 tedna serješ z Dolomiti v tej temi ... ... in še nikoli nisem rekel, da na GG pa nikakor ne. Nasprotno. Vpraš ga raj, kdo mu je možgane opral z Dolomitolom :-) Moji niso perljivi- so pa zelo dovzetni za različna mnenja, katera posredujem naprej le in samo, ko jih sam potrdim v praksi. P.S.: Septembra grem ("nabijat kilometre in post festum pisat raport na MS") v Dolomite. Vabljen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Avgust 9, 2009 Deli Objavljeno Avgust 9, 2009 danes ko smo se vračali iz Nemčije še malo čez GG skočili, lepa furca.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 10, 2009 Deli Objavljeno Avgust 10, 2009 P.S.: Septembra grem ("nabijat kilometre in post festum pisat raport na MS") v Dolomite. Vabljen. Hvala za pvoabilo, ampak - grem sam :-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoštjanG Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Pozdravljeni, sedaj padla odločitev ,da jutri pičim na Grossglockner. Vreme napovedano fenomenalno pa sem si rekel, zakaj pa ne A mi kdo pove katera pot je najlepša iz mb ? Kje se da dobit v bližini ugodno prenočišče? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Avgust 11, 2009 Deli Objavljeno Avgust 11, 2009 Mi smo spali enkrat na severni strani GG v kraju Fusch - Post hotel (ob cesti navzgor je na desni strani) B&B je bil 25€ po glavi. LP in lep izlet! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Kakšen kandidat jutri za na GG? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NikolaTesla Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Pozdrav Jutri greva z ženo na Grossglockner in bi potreboval kakšne nasvet o: - prenočišču pred prelazom z GARAŽO! - priporočljiva pot nazaj. Imava 3 dni časa. Kolebam med vračanjem po Avstriji ali Italiji? Kaj svetujete za bolj "izi" varianto? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Nimam veliko izkušenj s tem delom, a jaz bi šel čez Italijo ... in nazajgrede lahko morda še skombinirata tako, da skočita še na Mangart, potem pa čez Bovec, Kobarid, Tmin, pa po želji čez Baško grapo (ful za qrac cesta, but I like), ali pa čez Idrijo, al pa čez Kras, ... crnaudova in Gloga 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Avgust 19, 2009 Deli Objavljeno Avgust 19, 2009 Takole pa je zgledalo naše potepanje :naughty: GROSSGLOCKNER FOTKE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Avgust 21, 2009 Deli Objavljeno Avgust 21, 2009 V sredo zvečer 19.08 pa se vidi takole. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sepultura Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 Živjo! A mi lahko kdo pove, če je september še pravi mesec za furo na Grossglockner.Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trebor Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 Živjo! A mi lahko kdo pove, če je september še pravi mesec za furo na Grossglockner.Hvala Če je lepo vreme ni problema, samo se prej noč naredi. Tako boš moral malo pohiteti, da te ne ulovi kje gor . Imej pa s seboj kaj za oblečt :naughty:, če ne bo ravno velike vročine. LP Robert Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Avgust 30, 2009 Deli Objavljeno Avgust 30, 2009 Živjo! A mi lahko kdo pove, če je september še pravi mesec za furo na Grossglockner.Hvala Letos glede na vreme ne bo nobenih problemov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rdeci_vragec Objavljeno September 4, 2009 Deli Objavljeno September 4, 2009 V nedeljo bo kot zgleda idealno vreme za na Grossa, brez oblačka...gre še kdo gor na dnevno furco? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno September 6, 2009 Deli Objavljeno September 6, 2009 je bil kd gor ta weekend? kaksne so izkusnje za sept. gor hodit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OSSA Objavljeno September 7, 2009 Deli Objavljeno September 7, 2009 je bil kd gor ta weekend? kaksne so izkusnje za sept. gor hodit Smo bili včeraj gor. Cesta suha. Na vrhu 5 stopinj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se