maus Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 22 minutami, DAMI34 pravi: Maus lahk sedi na balanci od golde pred 2 minutami, krucymucy pravi: Al pa v kufru k bibi bi se rada krvau useknla dondule, Kmet2, Bmflar in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 15 minutami, maus pravi: bi se rada krvau useknla Maus, a te kdo zajebava ...Poklič . . . . . . . . . . . . . .... da mi kafe plačaš stuhec, DAMI34, maus in 1 other 4
ferek Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Sam je res zanimiva zajebancija kar se cen tiče s temile Goldami... 10 in več let stare se prodajajo po 15 jurjev... v čem je fora?Par let star K-1600 stane enako... Enako star LT, ki je bil tudi enako drag je pol cenejši... Kar se "držanja" cen tiče jim parira morda samo Electra Glide... Ja, resno razmišljam o nakupu... ampak toliko denarja za tolk star motor? Imam kolega ki je kupil leta 2008 novo, z airbagom, vso opremo za cca 27000 €... zaradi finančnega zajeba joj je moral prodat in potem v par letih zamenjal FJR, Caponord, spet FJR, zdaj GTR... ampak skoz sanja samo kako do Golde nazaj... in vem, da jo bo enkrat mel... Kaj je na tem motorju, ka na drugih ni? Bmflar in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred eno uro, ferek pravi: Sam je res zanimiva zajebancija kar se cen tiče s temile Goldami... 10 in več let stare se prodajajo po 15 jurjev... v čem je fora?Par let star K-1600 stane enako... Enako star LT, ki je bil tudi enako drag je pol cenejši... Kar se "držanja" cen tiče jim parira morda samo Electra Glide... Ja, resno razmišljam o nakupu... ampak toliko denarja za tolk star motor? Imam kolega ki je kupil leta 2008 novo, z airbagom, vso opremo za cca 27000 €... zaradi finančnega zajeba joj je moral prodat in potem v par letih zamenjal FJR, Caponord, spet FJR, zdaj GTR... ampak skoz sanja samo kako do Golde nazaj... in vem, da jo bo enkrat mel... Kaj je na tem motorju, ka na drugih ni? Ne vem, jaz sem jo zapeljal eno 50km in se zaljubil...... Bom videl kaj spesnim, trnutno sem v prodaji 1190 in katamaran gre tud od bajte samo da narajma kakšen kmet pol pa al bom za začetek LT vzel da vidim kako mi paše ta segment na dolgi rok in če bo to to si kupim Goldo , če ne bo pametne pa novo boli me k ... enkrat se živi vuk76, DAMI34 in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Kaj je na goldi, po mojem to, da ma človk filing, da vozi spejs šatl vsajtaksemizdi solorider, Bmflar in Kmet2 3
ferek Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 LTja sem pa jaz vozil... OBUP!... VISOKO težišče, neokreten... v vsakem križišču sem se bal, da se bom prevrnil... Ko ga enkrat potovalno pelješ je sicer OK, ampak pri ustavljanju, počasni vožnji, v mestu... groza... Je moj Vulkan igračka proti njemu... Prijatelj o katerem sem pisal je ravno 2007 kupil čudovitega LTja... 3x padel na mestu, 1x sredi križišča v Portorožu... potem ga je dal v račun in vzel novo Goldo... Kmet2 in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 24 minutami, DAMI34 pravi: Kaj je na goldi, po mojem to, da ma človk filing, da vozi spejs šatl vsajtaksemizdi Grafe poglej pa ti bo vse jasno tud o vzmetenju in zavorah boš lahko pokomentiral pomagej prjatlu .... pred 22 minutami, ferek pravi: LTja sem pa jaz vozil... OBUP!... VISOKO težišče, neokreten... v vsakem križišču sem se bal, da se bom prevrnil... Ko ga enkrat potovalno pelješ je sicer OK, ampak pri ustavljanju, počasni vožnji, v mestu... groza... Je moj Vulkan igračka proti njemu... Prijatelj o katerem sem pisal je ravno 2007 kupil čudovitega LTja... 3x padel na mestu, 1x sredi križišča v Portorožu... potem ga je dal v račun in vzel novo Goldo... Sem slišal svega i svašta, toda življenje me je naučilo , da zaupam samo sebi in ne rekla kazala, bom sam probal in tudi pošteno ocenil.Nisem eden tistih ki hvali svojega konja, spluvam če je za spluvat pa tudi če si ga še lastim in s tem sam seb otežim prodajo . fazerčk, C eagle in Bmflar 3
ciciban Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 V segmentu letalonosilk mi je še najbolj všeč GTR 1400. maus 1
cikadina Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 @Kmet2 glede na to da mas na frisno koleno postimano mogoce ni tako tezek moped najboljsa izbira. kolena bos mel bol pokrcena pa se ce ga bos "lovil" se ti zna poskodba ponovit. Kmet2, Bmflar in maus 3
Bmflar Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Pravkar, cikadina pravi: @Kmet2 glede na to da mas na frisno koleno postimano mogoce ni tako tezek moped najboljsa izbira. kolena bos mel bol pokrcena pa se ce ga bos "lovil" se ti zna poskodba ponovit. IronMan maus in Kmet2 2
cikadina Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: IronMan ne vem no bratranec je goldo opustil zaradi tezav s koleni in je z varaderotom bolj zadovoln. un k nam je tuonaco prodal je tudi zarad poskodbe kolen na gs-a presaltal. Kmet2, Bmflar in maus 3
Bmflar Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 1 minuto, cikadina pravi: ne vem no bratranec je goldo opustil zaradi tezav s koleni in je z varaderotom bolj zadovoln. un k nam je tuonaco prodal je tudi zarad poskodbe kolen na gs-a presaltal. Verjamem... Težji motor - večji problemi, zagotovo .... maus in cikadina 2
maus Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 10 minutami, HD-Dyna pravi: Verjamem... Težji motor - večji problemi, zagotovo .... itak .. večji motor, več šraufou bo stran padl Kmet2, solorider in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: itak .. večji motor, več šraufou bo stran padl A tut Japoncem se to dogaja Kmet2 1
maus Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, HD-Dyna pravi: A tut Japoncem se to dogaja niso vsi japonci ninđe .. eni so kamikaze štekaš Popravljeno Junij 2, 2016. Popravil maus Bmflar, ciciban in Kmet2 3
Bmflar Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: niso vsi japonci ninđe .. eni so kamikaze štekaš NE maus in Kmet2 2
krucymucy Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 39 minutes ago, cikadina said: ne vem no bratranec je goldo opustil zaradi tezav s koleni in je z varaderotom bolj zadovoln. un k nam je tuonaco prodal je tudi zarad poskodbe kolen na gs-a presaltal. lol krneki ... Na kaksen nacin kolena bolj trpijo na goldi kot na varaderotu mi ni jasno. Najbrz ni nikomur. Kmet2 in DAMI34 2
Kmet2 Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 36 minutami, krucymucy pravi: lol krneki ... Na kaksen nacin kolena bolj trpijo na goldi kot na varaderotu mi ni jasno. Najbrz ni nikomur. Bolj imaš mogoče pokrčene, toda tega nisem opazil, vrjetno je Cika spregledala , da sem karjolo že vozil . pred eno uro, cikadina pravi: ne vem no bratranec je goldo opustil zaradi tezav s koleni in je z varaderotom bolj zadovoln. un k nam je tuonaco prodal je tudi zarad poskodbe kolen na gs-a presaltal. Cika hvala za skrb , toda koleno so mi zamenjali z titanium in bo čez par mesecev kot da imam svojega , no vsaj tako se pričakuje . Japonci pa šaltajo na GS ker je tanajtabulši motor , pol jih moreš pa sam še poslušat kake zganjajo po forumu, prej zagriženi japončkarji in popljuvat vse nemško , kar naenkrat pa to postane najboljši motor .....ma se režim vsakič ko jih berem te novopečene naduvance . pred eno uro, HD-Dyna pravi: Verjamem... Težji motor - večji problemi, zagotovo .... Ni res, sam sem imel vedno več problemov z malimi motorini . Večji ko je bolj komfortno se voziš, večjo avtonomijo imajo ,veliko prtljažnega prostora in kup tehničnih bonbončkov za črnogorce(beri lenuhe) vse je na gumbek hahah solorider, maus, thumper in 2 others 5
Snečer Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 počas boš ugotovil, da ga ni čez avto goldwing? Ne se hecat no...
ferek Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 10 minutami, Snecer pravi: počas boš ugotovil, da ga ni čez avto goldwing? Ne se hecat no... ni glih tak... Pred avtom je še goldwing na 3 kolesih! Je pa žalostno, da se noben zlatokrilnik tule ne oglasi, zakaj je to tanartabulš motor... Pa noben ne pokomentira cene? Narekuje jo itak trg in očitno smo pripravljeni tolk plačevati za te spaceshutle...
Dr.SPEED Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Sem jo vozil eno celo sezono ,ampak meni je bila ...razen tiste tri tedne ko sem bil na dopustu z njo,takrat sem res imel nekaj od nje
Nearrain Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 (popravljeno) 22 minutes ago, ferek said: ni glih tak... Pred avtom je še goldwing na 3 kolesih! Je pa žalostno, da se noben zlatokrilnik tule ne oglasi, zakaj je to tanartabulš motor... Pa noben ne pokomentira cene? Narekuje jo itak trg in očitno smo pripravljeni tolk plačevati za te spaceshutle... Ko si pripravljen odrinit toliko EUR za GW te res ne zanima vec kaj imajo samooklicani forumski testni vozniki za povedat o njej. Da nasparas tok cekinov pac porabis cas za bolj donosne stvari od nabijanja po internetu. Popravljeno Junij 2, 2016. Popravil Nearrain ID, MiNa, SF in 3 others 6
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ni res, sam sem imel vedno več problemov z malimi motorini . Večji ko je bolj komfortno se voziš, večjo avtonomijo imajo ,veliko prtljažnega prostora in kup tehničnih bonbončkov za črnogorce(beri lenuhe) vse je na gumbek hahah Kmet! A se v penzjon spravlaš . Kmet2, Bmflar, Pepper in 1 other 4
ferek Objavljeno Junij 3, 2016 Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 torej kdo bo imel prvi od nas "jajca" in cekine za nakup spejsšatla? ...jaz letos še ne... no prvo bi že imel, drugo pa še manjka... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Junij 3, 2016 Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 pred 1 uro, ferek pravi: torej kdo bo imel prvi od nas "jajca" in cekine za nakup spejsšatla? ...jaz letos še ne... no prvo bi že imel, drugo pa še manjka... Ne rabiš jajca za kaj takega....Osnova je, da ti je všeč tak kamion, nadaljevanje, da imaš denar in to je to Osebno mi je preokorna zadeva. če bi mi bil ta segment všeč, bi mogoče gledal kakšno Elektro Glide ali kaj takega Kanu Na srečo imamo različne okuse, različno debele denarnice in različno tečne žene Kmet2 in ciciban 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se