daca33 Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 ciao sem nov v-storm lastnik in se mi še ni dalo brskati toliko po forumu,rabim in formacijo ,kako se naštela ura na v-stormu letnik 95 hvoala za odgovor
mliner Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 če se prav spomnem more bit motor ugasnjen,pa daš kontakt pol pa držiš par sekund en od tistih dveh gumbov pol pa lahka nastaviš.pri mojmu 05 letniku je tk!
danci1973 Objavljeno Julij 5, 2015 Opozori Objavljeno Julij 5, 2015 ciao sem nov v-storm lastnik in se mi še ni dalo brskati toliko po forumu,rabim in formacijo ,kako se naštela ura na v-stormu letnik 95 hvoala za odgovor Letnik 95 !? Pritisneš oba gumba za dve sekundi, da začnejo utripat 'minute'. Nastavljaš z desnim gumbom, z levim nato prestaviš na ure in spet nastaviš z desnim gumbom. Potem pa še enkrat pritisneš levi gumb, da zaključiš nastavljanje...
stenc55 Objavljeno Julij 7, 2015 Opozori Objavljeno Julij 7, 2015 Oj A bi kdo vedu če paše zračni filter od K6 v K7? Je pa 650ka.
stromar-aly Objavljeno Julij 7, 2015 Opozori Objavljeno Julij 7, 2015 Vidš zato pa rata problem; prekmalu ga šaltaš ... nasprotno od mišljenja dostih uporabnikov takih in podobnih motornih koles, je še vseeno treba vozit z mal višjimi obrati kot so tej, ki si jih napisal,ker je obraba pri prenizkih obratih občutno večja kot pri "normalnih", kar po mojih izkušnjah s tastarimi DL1000 znese malo nad 3500 rpm. To tudi jaz delam, sicer na malem stromu. Od avta navajen dizla in nizkih frekvenc, pa tudi motor vozim na nizkih obratih Saj potegne Zato mi je pa v avtošoli 4-cilinders ves čas crkaval
daca33 Objavljeno Julij 10, 2015 Opozori Objavljeno Julij 10, 2015 fantje hvala za navodila sem uštimal uro upam da mi boste dli še kako pametno informacijo če jo bom potreboval
Kiri Objavljeno Julij 11, 2015 Opozori Objavljeno Julij 11, 2015 Ima kdo viška rezervar za štroma? Pa sprednje luči?
romanno Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Živjo, Mene pa zanima, če mogoče kdo ve, koliko je vreden rabljen akrapovič, po besedah možaka, ki ga ima, je komplet titan, torej komplet kolektro in lonec. Bi ga prodal, pa ne ve, kolk bo hotel zanjga. Je pa za 650-ko. Oz. Kdo pri nas prodaja akrapote za Suzukije, da jih malo povprašam?
KilleRBee Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Torej lonci se gibajo od 100 do 350 rabljeni (odvisno od ohranjenosti in redkosti...) kolektorji pa okoli 100-200€ (odvisno od ohranjenosti) Osebno bi mu za vse skupaj mu ponudil 300-450 (odvisno od ohranjenosti)
romanno Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Hvala za informacije. Bom šel pogledat, da vidim, kaj in kako ohranjeno sploh ima. Me pa še zanima, ali je potrebno kaj nastavljati vžig ali dovod goriva, ko se menja original z akrapotom, ali se samo prešraufa, homologira in vozi? Ker na ATVju sem moral nastavljat vplinjač, ta pa ima tak elektronski vbrizg.
Fritz Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Kolikor se spomnim, Akrapović za DL650 nikoli ni delal izpuha s homologacijo. Upam, da se tega zavedaš.
romanno Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Kolikor se spomnim, Akrapović za DL650 nikoli ni delal izpuha s homologacijo. Upam, da se tega zavedaš. Huh, tega pa nisem vedel. Potem pač tole odpade. Ker brez homologacije ga ne grem gor dajat. Toliko mi pa spet ni do tega.
OFI Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Za Leo Vincija se dobi homologacija, sam ti so precej dragi ker je treba kupit celega z krivinami vred, vsaj za stari model 650
SCORPIONS Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 ..jest sm pa tole naredu...seka fajn ..potegne iz nižjih hitrej-dušilec še naknadno en majstr naredu,če se bom pelu čez mejo... https://www.youtube.com/watch?v=OgJYoVraK7s KilleRBee 1
Fritz Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Huh, tega pa nisem vedel. Potem pač tole odpade. Ker brez homologacije ga ne grem gor dajat. Toliko mi pa spet ni do tega. Vsekakor preveri zadevo, ker ni nujno, da imam prav. Boš pa vsaj vedel na čem si.
bobiboss Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Bom in javim, kaj sem ugotovil. dal na litrco MASS izpuhe pred leti...fenomenalen zvok..cena 600 evrov z homologacijo.za malega stromčka pride samo en lonec tko da še ceneje in novo...premilsi.poglej si na njihovi strani...imajo katalog fotk in video posnetkov.
romanno Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 Sam po hitrem preletu strani imajo tudi oni samo za za 1000-ko.
bobiboss Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 (popravljeno) Sam po hitrem preletu strani imajo tudi oni samo za za 1000-ko. imajo tudi za malega stromčka....Igor Šušmelj....kontaktiraj in ti vse uredi massmoto Popravljeno Julij 13, 2015. Popravil bobiboss
lukabogo Objavljeno Julij 13, 2015 Opozori Objavljeno Julij 13, 2015 (popravljeno) Popravljeno Julij 13, 2015. Popravil lukabogo
JezniPohorc Objavljeno Julij 14, 2015 Opozori Objavljeno Julij 14, 2015 Jaz imam Leo Vince s krivinami na 2007 650-ki. Homologirano seveda.
Steiner Miha Objavljeno Julij 14, 2015 Opozori Objavljeno Julij 14, 2015 Nabavljam nov verizni set....a ma kdo izkusnje s taksno verigo? 525 ZVM-X X-Ring-Kette gold Steiner Miha 1
Steiner Miha Objavljeno Julij 14, 2015 Opozori Objavljeno Julij 14, 2015 Pozabil dopisat da gre za DID verigo!
MiNa Objavljeno Julij 14, 2015 Opozori Objavljeno Julij 14, 2015 Eni boljše eni slabše. Najbrž na "E-Otoku" krožijo tudi ponaredki. Če boš kupil pri zanesljivem prodajalcu in primerno vzdrževal načeloma ne bo problemov.
KNNMS Objavljeno Julij 14, 2015 Opozori Objavljeno Julij 14, 2015 Nabavljam nov verizni set....a ma kdo izkusnje s taksno verigo? 525 ZVM-X X-Ring-Kette gold Nabavil sem dva seta. En vse ok, drugi glasen ko 100m. Sem verižnike probal zamenjat z originalnimi (prednji gumiran) pa nič bolje. Ketna pravilno napeta, mazana... Če bo glasno zamenjaj, ker jaz sem mislil da je vse drugo, pa še ležaj gredi ali bicikla, na koncu pa je bla ketna neenakomerno raztegnjena, sestavljena, zbalansirana al kaj jaz vem kaj. Zavija mi je pa od prvega dne montaže. Niso slabe kvalitete, se pa lahko tudi honda oz. mercedez pokvari. Če ti ne bo štimalo, reklamiraj pa je. LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se