Kugelschreiber Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 9 minutes ago, blazboss said: ne dele sm mu sam prinesel.. 100e za delo. Kar je, je. Ce si ti zadovoln, je vse reseno. Ce nisi, bos pozabil na prvi furi.
blazboss Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 menjava statorja, tesnila in reglerja.. ne, brez racuna, to en mojster sam doma sraufa.. Pravkar, Kugelschreiber pravi: Kar je, je. Ce si ti zadovoln, je vse reseno. Ce nisi, bos pozabil na prvi furi. sej cena ni problem, samo zelim vedet da je to normana cena. oz kok so cene servisov, ko se menja ta zadeva..
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 pred 18 minutami, blazboss pravi: ne dele sm mu sam prinesel.. 100e za delo. Meni se zdi veliko za delo in brez računa. Morda bi lahko @Mina povedal koliko ur je dela. Urna postavka je običajno znana okoli 30€. Ne razumem zakaj si menjal stator in regulator - sta oba krepnila? Običajno je težava samo pri enem.
blazboss Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 pred 5 minutami, Scarabeo 500 pravi: Meni se zdi veliko za delo in brez računa. Morda bi lahko @Mina povedal koliko ur je dela. Urna postavka je običajno znana okoli 30€. Ne razumem zakaj si menjal stator in regulator - sta oba krepnila? Običajno je težava samo pri enem. preventivno sem menjal vse.. tako, da sem brez skrbi na cesti, da nebo spet nekje 100km stran crknilo. Lazje bom spal, ce me razumes
Kugelschreiber Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 23 minutes ago, blazboss said: menjava statorja, tesnila in reglerja.. ne, brez racuna, to en mojster sam doma sraufa.. sej cena ni problem, samo zelim vedet da je to normana cena. oz kok so cene servisov, ko se menja ta zadeva.. Se mi zdi, da je dec dobro zasluzil. Nism mehanik, pa sem si na hondi to dvoje menjal v slabi uri. Strosek je bil 4€ za tubico tesnilca.
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 pred 50 minutami, blazboss pravi: preventivno sem menjal vse.. tako, da sem brez skrbi na cesti, da nebo spet nekje 100km stran crknilo. Lazje bom spal, ce me razumes Razumem. Tudi jaz sem menjal oboje (zaradi napačne diagnoze) - dobri občutki, ko veš da je vse novo. Motor vgasne, ker napetost pade pod 9.6v. Imel sem skoraj nov accu, a je stal prazen okoli 3 dni. Bil je še samo za smeti. Malo premeri, da ne bo sedaj accu šibek člen, zaradi katerega bodo nove komponente trpele.
blazboss Objavljeno Maj 19, 2019 Opozori Objavljeno Maj 19, 2019 pred 19 minutami, Scarabeo 500 pravi: Razumem. Tudi jaz sem menjal oboje (zaradi napačne diagnoze) - dobri občutki, ko veš da je vse novo. Motor vgasne, ker napetost pade pod 9.6v. Imel sem skoraj nov accu, a je stal prazen okoli 3 dni. Bil je še samo za smeti. Malo premeri, da ne bo sedaj accu šibek člen, zaradi katerega bodo nove komponente trpele. kako preverim ce je akumulator vredu? upam da je ostal dober, saj sem ga menjal 2 tedna nazaj ker sem mislil da je to problem.. dal sem zanga pa 90e . gel ne tekocina.
Raavi Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 Z voltmetrom ga pomeri, more bit čez 9.6V al neki podobnega. Če je nov in dobr bi mogu met neki čez 14?
matjaz67 Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 Nov ali star aku naj bi po dnevu mirovanja imel 12,5-12,8V. Zmeriti mu je treba zagonski tok. Ko ga ima aku pod 70% novega ni več ustrezen za vozilo. Lahko pa se izmeri tudi, na koliko pade napetost v trenutku zaganjanja, pa še to naj ne bi bilo pod 10V.
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 20, 2019 Opozori Objavljeno Maj 20, 2019 (popravljeno) Za vse voznike 650 Vstorma - eno malo druženje ? Vabljeni na srečanje vsi vozniki Suzuki 650 VStorm-a od starega do novega, z sopotnicami ali brez https://www.facebook.com/events/1123479517859229/?ti=icl Popravljeno Maj 20, 2019. Popravil The Lakl izibajker, Raavi, BIF in 1 other 4
Raavi Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 Dogodek ni razpoložljiv. kdaj pa bo to?
izibajker Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 (popravljeno) pred 13 urami, The Lakl pravi: Iz Trojan se lahko spustite po "prednostni" cesti 221 v smeri Izlake - Zagorje - Trbovlje Lahko pa par 100 metrov od Trojan zavijete čez vasi v smeri Šentgotard - Čemšenik - Kotredež in se boste na koncu spet priklopili na 221, po kateri boste prišli v Trbovlje.... Če pa se hočete izognit Zagorju in Trbovljam, pa lahko že v Čemšeniku zavijete v smeri Vrhe in nadaljujete naprej do ceste 427, ki pelje mimo gostilne Jager v smer Marija reka - Prebold... Popravljeno Maj 21, 2019. Popravil izibajker SAR-Solo Adventure rider 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 pred 5 urami, Raavi pravi: Dogodek ni razpoložljiv. kdaj pa bo to? 2. JUNIJA
damjandugi Objavljeno Maj 21, 2019 Opozori Objavljeno Maj 21, 2019 Še večje srečanje vstromovcev bo ta vikend v Puli.
Raavi Objavljeno Maj 29, 2019 Opozori Objavljeno Maj 29, 2019 @The Lakl Vreme ne bo najboljše v nedeljo. Se bo prestavlo?
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 29, 2019 Opozori Objavljeno Maj 29, 2019 Sprva je kazalo na lepo nedeljo. Sedaj gledam, da se bo sfižilo. Počakajmo do petka zvečer. Takrat bo bolj jasna napoved in se odločimo. ? Raavi 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Maj 31, 2019 Opozori Objavljeno Maj 31, 2019 Meetig bo. Ob 10.00 sem na krofih. Dežjak pa v kufru;) Raavi 1
BIF Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Kako je bil meeting? Se vas je nabralo lepo število?
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 3, 2019 Opozori Objavljeno Junij 3, 2019 Meeting v popolnosti uspel. Ravno dovolj nas je bilo, da smo se fajn imeli, varno vozili in uživali. Jeseni definitivno ponovimo. Koga ni bilo je manjkal ? MiNa in BIF 2
Raavi Objavljeno Junij 10, 2019 Opozori Objavljeno Junij 10, 2019 Od kitajca bi naroču to za vizir. Pomaga to kaj al je smo mazanje oči, in je edina rešitev vizir povišan 20eur za reskirat..
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 10, 2019 Opozori Objavljeno Junij 10, 2019 Težko ti rečem. Nekaj sigurno odnese a ne pričakuj čudežev. Sam imam orginal Suzukijevega povišanega z deflektorjem a sem takoj opazil, da ni toliko problematična višina, kot pa še širina. Ogledala, roke ti razbijajo zračni tok. Kako pa vse to sprejema tvoje telo, čelada je pa odvisno od oblačil, postave, čelade, višine voznika... Ogromno faktorjev. Givi airflov je bojda najboljši. Malo si poglej posnetke na YT. Raavi 1
Raavi Objavljeno Junij 10, 2019 Opozori Objavljeno Junij 10, 2019 Zdej si mi dal mislit. Mislim da sm dve leti nazaj eksperimentiral z višino vizirja, in mi na najvisje ni ustrezalo, ker nism dobu nobenga zraka, sm skor krepau od vrocine v celadi. Bom se ta tedn igrau z višino, pa probal kk je brez špeglov.
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Junij 10, 2019 Opozori Objavljeno Junij 10, 2019 Nekateri so improvizirali z kosom plastike nalepljenim z lepilnim trakom na obstoječ vizir. Za test, da so ugotovili, kaj sploh potrebujejo. Raavi 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se