Godfather Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Jaz imam črnega 650.Barva je dosi lepša kot stebrna vsaj zame.Pri srebrnem me je recimo motilo to da je bil blatnik črne barve.Je pa res da je črna dosti bolj občutljiva barva. Razlika med 2004 in 2005 je tudi v barvi ogrodja lanski je siv oz.srebren letošnji modeli imajo pa črno.Pa nalepka na rezervarju je mal drugačna.
bremsenlos Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Izbiram med srebrno in črno barvo V-STROMA 1000. Srebrnega sem videl prodajalcu, črnega pa le na sliki. Ali kdo ve, kje imajo kakšnega črnega za pokazati v živo oz. ali bi ga kdo od ponosnih lastnikov lahko pokazal (po možnosti v okolici MB)? Je pa res razlika v barvi pri l. 2005 le na rezervoarju, vse ostalo enako... ← Moj je črn in je 2005. Da se ga videt pa vse povsod po sloveniji, še posebej čez vikende, ko se vozim okoli. Sicer pa na relaciji Ljubljana - Dolenjska največkrat. Je pa tko da pri srebrnem je srebrn samo tank, vse ostalo je pa črno, tako da sem se raje odločil za črnega, ker je cel črn. LP
glažar Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Cena kompleta gum je bila 50.000 SIT pri Bladzotu. Pozanimal sem se tudi pri Panigazu, pa mi je rekel, da Metzelerk nima. ← Se šlišva kolk km boš prevozu z njimi. :yea1: Bridstone TrealWings pri mojem vulkanizerju komlet 55,000 sit sem se odloču da dam kr te nazaj . :OK:
Tiger Objavljeno Maj 10, 2005 Opozori Objavljeno Maj 10, 2005 Danes nataknil nove Bridgestone Trial Wing. Sprednja in zadnja pri Panigazu s popustom 55.000 sit. Montaža gratis :OK: Servis na 12.000 km -17.000 sit s popustom :OK:
glažar Objavljeno Maj 20, 2005 Opozori Objavljeno Maj 20, 2005 Tiger gume so me pršle obe 50.000sit sem pa naroču v haigericke centralno stojalo ki košta 129 EU v luisu pa 140 Eu ali imaš še imbus . :yea2:
Prosurfer Objavljeno Maj 22, 2005 Opozori Objavljeno Maj 22, 2005 Ima kdo kakšno informacijo, kdaj mislijo pri Suzukiju V-STROM-u oplemenititi zavore z ABS dodatkom? Glede na izkušnje ponosnih lastnikov tega modela - se kaže potreba po tem ali ne?
SiR Objavljeno Maj 22, 2005 Opozori Objavljeno Maj 22, 2005 Zaenkrat ne kaže tako (če je drugače, me popravite), je pa res, da bi si tak motocikel, kot je DL1000, zaslužil ta varnostni dodatek ... Tudi tamajhen, dl 650, bi ga lahko koristno uporabil, čeprav se motorček odlično vozi ... :)
glažar Objavljeno Maj 26, 2005 Opozori Objavljeno Maj 26, 2005 Glede ABS mislim da ima v-strom dobre zavore :yea2: in da so v opciji za nasledno leto Tiger centralec je namontiran :OK: sem imel inbuse kar doma ne zastopim kako lahko potovalne enduro motorje ne opremijo s centralnim stojalom Kupil tudi dežni dvodelni kombinezon res prva liga cena v redni prodaji 50 eu dobil Rabat 20 eu ma pršu 30eu :whistle:
dr.chala Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Glede ABS mislim da ima v-strom dobre zavore :yea2: in da so v opciji za nasledno leto Tiger centralec je namontiran :OK: sem imel inbuse kar doma ne zastopim kako lahko potovalne enduro motorje ne opremijo s centralnim stojalom Kupil tudi dežni dvodelni kombinezon res prva liga cena v redni prodaji 50 eu dobil Rabat 20 eu ma pršu 30eu :whistle: ← Evo ja se malo provozao,pa da to podijelim s onima koje zanima! :OK: http://www.motori.hr/forum/viewtopic.php?t=9393&start=0
Skubaduba Objavljeno Junij 10, 2005 Opozori Objavljeno Junij 10, 2005 Moja malenkost je imela prejsnji teden sprobat tegale vstroma1000 (res lepa hvala kolegu na odarju). Morm priznat, da me je tale motor zelo ocaral. Potegne kot sto hudicev, odlicna vetrna zascita, super bremze, odlicna vodljivost (sprobal tako avtocesto, ovinke, prevozil makadamski vzpon,sel cez ljubljano v najvecji guzvi) tako, da kr verjetno to moj naslednji motor, ce ne bom kawasakija klv nabavu zaradi pripadnosti firmi .) . lp
_MP_ Objavljeno Junij 11, 2005 Opozori Objavljeno Junij 11, 2005 Zdravo No vidim da vsi hvalite V-Stroma in da ste zadovoljni z njim. Men je takoj ko sem ga zagledal v moto katalogu padel v oci ker je res lep motor Zanima pa me kaksno je vase mnenje: a bi bla (650-ka) primerna za zacetnika? Letos sem se odlocil naredit izpit za A kategorijo pa sem ze mal naprej gledal in me ful "matra" tale Zuki :D al bi bil kaksen drug bolj primeren Skrbi me predvsem to ce je prevelik? pretezak? premocan?... Sicer imam se eno leto casa skorej ampak mi ne da miru :P
lederman Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 Zanima pa me kaksno je vase mnenje: a bi bla (650-ka) primerna za zacetnika? Letos sem se odlocil naredit izpit za A kategorijo pa sem ze mal naprej gledal in me ful "matra" tale Zuki :D al bi bil kaksen drug bolj primeren Skrbi me predvsem to ce je prevelik? pretezak? premocan?... ← Jz mam s tem Suzukijem za samo okrogo 4000km v dobrih dveh mesecih in sem z njim popolnoma zadovljen. Če te zanima kaj več o motorju pošlji PM. Kolikor jz vem kr nekaj začetnikov vozi v-stroma 650. Če dosežeš do tal ni prevelik. Za po terenu je res pretežek in niti ni temu namenjen. Težek se mi zdi samo zaradi visokega težišča, če se motor na mestu nagne, ga ne obdržim več(nujna je zaščita motorja, NE Givi). Ko boš ta motor obvladal ti ne bo premočan, mogoče boš pogrešal kakšnega konjička več.
Godfather Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 _MP_ Suzuki V-strom 650 je zame tudi prvi motor kupil sem ga lani (8.6.04)in sem do sedaj naredil 13.000 prekrasnih km brez kakršnih koli težav.Udobna vožnja za voznika kot tudi za sopotnika.Če ti je motor všeč ti ga res priporočam.
renegade Objavljeno Junij 12, 2005 Opozori Objavljeno Junij 12, 2005 Lep pozdrav vsem :OK: Sem tudi ponosen lastnik KAWASAKIJA KLV 1000 (Suzuki V strom) , Nabavil sem ga lansko leto . in do sedaj že napravil 17.900 km - sedaj me čaka že 3 guma da jo zamenjam , pa tudi servis moram narediti.. Kar se tičeKLV ja (Suzukija ali Kawasakija) nimam reči čisto nič slabega - motor res dobro dela - lahko obvladljiv lepo pade v ovinek - drži linijo - zadek ne odnaša kaj dosti in deluje zelo stabilno . Pospeški ... dobri ................ Dobro se obnese na potovanjih - malo daljših - saj je pozicija sedenja za oba potnika zelo ugodna. Edina stvar ki me moti je ta , da je ta sprednja šipa malo moteča - vsaj kar se turbolence (motečega zvoka) okoli čelade tiče - probal nastaviti vse pozicije - pa mi še vedno ne odgovarja ? (moje osebno menje) verjetno si bo treba omisliti MRA šipo. :? (120 €) kot jo ima Dr.Chala na svojem V stromu Skratka vreden nakupa - ga toplo priporočam :OK: Pa ne pozabite si najprej kupiti še ščitnike za Motor in tank (Givi) - kolega je kupil novi V strom - doma se vozil po ulici gor in dol ... .... prevagal svoj motor ... škode dosti - brez roll barov ne bi imel toliko škode !!!!! LP VSEM :yea1:
glažar Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Lep pozdrav vsem :OK: Edina stvar ki me moti je ta , da je ta sprednja šipa malo moteča - vsaj kar se turbolence (motečega zvoka) okoli čelade tiče - probal nastaviti vse pozicije - pa mi še vedno ne odgovarja ? (moje osebno menje) verjetno si bo treba omisliti MRA šipo. :? (120 €) kot jo ima Dr.Chala na svojem V stromu LP VSEM :yea1: ← Se popolnoma strinjam s tabo ,sem nastavil šipco na vse mogoče pozicije pa mi še vedno ne odgovarja tako da je moja nasledna investicija sigurno zamenjava šipce. :OK:
bremsenlos Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Sam sem imel gor Akrapovič-e. Brez dušilcev je zvok fenomenalen. Samo po 1 uri te začnejo bolet ušesa. Če so dušilci not je Street legal, sam ni fore, ker je vsaj po občutku tišji kot z originali. Ker večino časa vozim bolj touring in se ne hodim v mesto in na srečanja postavljat, sem akrapoviče prodal. Pa ne da mislim da imajo akrapoviče šminkerji in postavljači. Sploh ne. Sam za daljše ture odprti auspuhi žal niso naj naj, saj že tko al pa tko dost šumi in piha. LP Bremsenlos P.S. Kolk km kaj delate z gumami? Moje pri 5.800 km letos že kličejo po novih.
glažar Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 Kva pa maš gor in kva delaš z njimi,jes naredu 11,700 km mam gor bridstone Trealwings.
renegade Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 P.S. Kolk km kaj delate z gumami? Moje pri 5.800 km letos že kličejo po novih. :? Reci bremsenlos - katere gume si imel sedaj gor ? Mene je Bridgestone TW malo razočaral , ker jih prehitro pobere - sedaj moram menjati že 3 tje gume (pri 18.000 km) - sem razmišljal , če bi dal malo tršo gumo - recimo Pirelli Scorpion .. ali Metzeller Tourance .... kaj podobnega Po testih , ki sem jih prebral najbolj opevajo Michelinovo Pilot road/( verjetno jo tudi zelo hitro pobere) , takoj za njo je 2 Dunlop D607 ,3 je Bridgestone BT20 ,4 je Avon Distanca , 5 Pirelli MT90 Scorpion , 6 Bridgestone TW , 7 Metzeler Tourance , in na zadnjem 8 mestu Michelin Anakee. Zanimivo se mi zdi še to , da je lansko leto na testih zmagala prav Metzelerjeva Tourance ?? Sedaj pa vedi kaj dat gor , da bo volk sit , pa jaz cel ?? :yea1:
renegade Objavljeno Junij 13, 2005 Opozori Objavljeno Junij 13, 2005 :OK: Brez zamere ! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: :yea1:
bremsenlos Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 Mam gor original Bridgestone TrailWing. Se mi spoloh ni zdelo da jo fajn pobira, pol sem šel pa mal bolj po ovinkih, pa sam brez sopotnice. naredim tko 500 km (v petek), pridem domov, pa gledam zadnjo gumo - se bliža slicku. O.k. Bom pač kupil novo zadnjo gumo. Pol pa mal bol gledam še spredjo pa :o . Po sredin še dost profila, čist na robih tud, ker je nikol nisem uspel spravt čist do roba (a se sploh da?). Na pol iz sredine proti robu pa guma spet blizu slick. Zdaj pa ne vem al naj dam nove takoj a teden ko moram nardit tud servis, al naj počakam da pridem iz dolomitov ki so v planu naslednji teden (šef je dal dopust :yea2: ). So pa tele Bridgestone dost v redu. V 5.800 km mi je sam dvakrat mal zadrsela zadaj, pa še to zarad preveč gasa. Pa tud po dežju se dobr pelejo, res pa da v ful naliv pa nisem peljal. LP Bremsenlos
renegade Objavljeno Junij 14, 2005 Opozori Objavljeno Junij 14, 2005 :OK: OJLA :OK: Danes naredu servis na 18000 - komplet z nastavitvami einspritza - podtlakov v vplinjaču , ojle (Castrol) , filtri , nova zadnja guma Pireli + plin , montaža centriranje ter še par malenkosti ...... vse skupaj 45.000 SIT. Sedaj pa me najbolj zanima kako se bo obnesla nova guma Pireli MT90 S/T - ?? Bomo poročali !!
bremsenlos Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 A je gdo že mel Michelin anakee? Trenutno ne morem dobit Bridgestone zadnje gume, pa bom menjal obe. V igri mam pa Metzeler Tourance ali pa Michelin Anakee. Sicer mi bolj dišijo Tourance, sam sem bral nekaj komentarjev glede nekvalitete. Baje da jih deljo v večih tovarnah in da niso vse enake??? Kakšne izkušnje mate s temi gumami. Kaj vozite na V-stromih in kako se obnese? LP Bremsenlos
štromar Objavljeno Junij 16, 2005 Opozori Objavljeno Junij 16, 2005 A je gdo že mel Michelin anakee? Trenutno ne morem dobit Bridgestone zadnje gume, pa bom menjal obe. V igri mam pa Metzeler Tourance ali pa Michelin Anakee. Sicer mi bolj dišijo Tourance, sam sem bral nekaj komentarjev glede nekvalitete. Baje da jih deljo v večih tovarnah in da niso vse enake??? Kakšne izkušnje mate s temi gumami. Kaj vozite na V-stromih in kako se obnese? LP Bremsenlos ← Na začetku sezone sem menjal gume na mojem V-stromu. Originalne Bridgestonke so zdržale 11.500 km brez problemov. Po preučitvi testov na netu in priporočilih uporabnikov sem nabavil Metzeler tourance, ki so me zelo pozitivno presenetile. Po mojih izkušnjah so boljše kot Bridgestonke, kar se tiče vožnje skozi ovinke. Upam, da bodo tudi zdržale tudi toliko km. Za nakup pa se pozanimaj pri Bladzu, kjer dobiš tudi znaten popust.
bremsenlos Objavljeno Junij 17, 2005 Opozori Objavljeno Junij 17, 2005 Na začetku sezone sem menjal gume na mojem V-stromu. Originalne Bridgestonke so zdržale 11.500 km brez problemov. Po preučitvi testov na netu in priporočilih uporabnikov sem nabavil Metzeler tourance, ki so me zelo pozitivno presenetile. Po mojih izkušnjah so boljše kot Bridgestonke, kar se tiče vožnje skozi ovinke. Upam, da bodo tudi zdržale tudi toliko km. Za nakup pa se pozanimaj pri Bladzu, kjer dobiš tudi znaten popust. ← Včeraj sem našel na netu test: http://www.motorradonline.de/static/specia..._reifen_05.html Po tem kar sem prebral sem se odločil za Dunlop D607. Dobil tud dobro ceno, tako da jih dam v ponedeljek gor. Takoj za tem pa v Dolomite za 5 dni da vidmo če so res zakon za ovinek. Po dežju sicer niso naj naj sam po dežju tko al tko vozm bolj po jajcih. Me je pa v zadnjih dveh dneh opralo nekajkrat prav konkretno. Včeraj ful naliv, peljal dost počasi, se naveličal, šel na avtocesto, tam pa čeprav je lilo do 180 ni bilo težav, kljub temu da so Bridgestonke na koncu življenja. V nedeljo mi je pa od Kočevja proti LJ dvakrat zdrsnil na zalivkah, pol pa sam še z 1/3 gasa naprej. Sem pa včeraj naredil servis, v ponedeljek nove gume, pol pa dva meseca mir.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se