Hanzi Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Nekaj slik mojega vrageca posnetih s trotel uber ziher GSM fotičem :wink: :( :shock: :? :oops: :x :evil: :?: :arrow:
elbarto Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 mhm, bo treba malo ketno našpanat, pa vile malo speglat, zašit zic, pa bo. In kaj kaneš ukrepati glede tega? Prodati kot je ali kaj druga? (nabit na steno, kot trofejo?)
AREA Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 Sem mislo da je se 3x bolj zlaman...
Hanzi Objavljeno April 24, 2003 Opozori Objavljeno April 24, 2003 mhm, bo treba malo ketno našpanat, pa vile malo speglat, zašit zic, pa bo. In kaj kaneš ukrepati glede tega? Prodati kot je ali kaj druga? (nabit na steno, kot trofejo?) v nekaj mescih moram dobit priznano totalko do motorja pa da vidimo koliko bo potem pa najbrž v prodajo tak kot je pa se bo kdo v naslednji zimi z njim igral :wink: Če pa bo veliko manjkalo od zneska azvarovalnice in prodaje do vsaj približne tržne vrednosti potem pa gre mašina dol pa trobente gor pa NOS pa v prtljažnik avtomobila pa na motozbore :twisted: pa da vidimo koliko zdrži virago 250 pokanja :twisted: :twisted: Area: tudi jaz sem po pripovedovanju brata mislil da je bolj zbit :? :oops: in sem mislil da bo samo še za na odpad oziroma rezervne del mogoče kaj. Sedaj pa mislim da se bo našel kak zanesenjak ki bo tole popravil ali pa vsaj večino uporabnega uporabil :oops:
uzzy Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 Hanzi če odločiš da ga prodaš mi javi lp uzzy
klimbra Objavljeno Maj 3, 2003 Opozori Objavljeno Maj 3, 2003 Hanzi......še dobr da na mojem Čarunalniku tele tvoje fotke niso vidne........ Se kej oglasim!!!! Če kej rabš....PM!!!!!!
Hanzi Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Hanzi......še dobr da na mojem Čarunalniku tele tvoje fotke niso vidne........ Se kej oglasim!!!! Če kej rabš....PM!!!!!! Čudno na prejšnjem forumu so bile vidne :rolleyes: Grem pogledat če jih tud na Volji ni več drgač pa ji hbo treba kam drugam dat a pa boste brez saj so itak bolj slabe ;)
anA Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Hanziiiiiiiiiiiiii Kako je blo kej na dopustu?!?! :rolleyes: Fino?! B) So te pedenal z vseh strani?! B) No mi smo se mel tut fajn... se kej oglasim, ko bojo fotke!!!!!!! B)
Hanzi Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Ja bilo je kar v redu in očitno bomo sedaj (do naslednje operacije) kar vsak vikend prakticiral tole zadevo B) Pedenal toliko da nisemimel preveč težav preveč me pa itak ne smejo saj ... :unsure:
Hanzi Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Hanzi vam sporoča, da bo najbrž v četrtek (po 10 mescih in 6 dneh) zapustil sobo 13 na D oddelku Travmatološke klinike. Selim se v Rehabilitacijski center Soča. Sicer se bomo na jesen vrnil na ponovne operacije, do takrat pa bom najbrž na Soči. Ker se jutri poslovim tule od mojega PC in najbrž tud od "mojga" sony-ericssončka se slišimo in beremo mogoče kaj za konec tedna ko bom na Jančah in doma. Drug teden ko bomo mal naštudiral situacijo v Soči bomo pa videli kako bom lahko spet z vami klepetal in vam brisal objave :rolleyes: Do takrat pa se lepo imejte in se vidimo :) Sonce naj vam sveti vsak dan tudi takrat ko mene ne bo tukaj :)
hotschko Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Selim se v Rehabilitacijski center Soča. oooo ... k mojmu fotru greš ... mu bom rekel, da te pride kaj pogledat ... samo sporoči številko apartmaja (jaonjetisttanajboljglavnpress) :) :D
Alka Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Ejga Hanzi! Če kaj rabiš, itak veš mojo cifro pa poklič. Včasih lahko celo ženske kaj zrihtamo! ;) V glavnem se pa mej - pa kjerkoli že boš - brez nas itak ne moreš več... :rolleyes:
Thundercat Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Srečno hanzi......lepo telovadi v soči.....
lojzi Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Hanzi, uspešno rehabilitacijo ti želim. Manda so v Soči tud dobre mačke, fizioterapevtke, sestre ipd. Boš v soboto poročal!
uti Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 hanzi, prijetne dneve na rehabilitaciji...naj ti fajn minejo! :)
Pervy Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 lepo se rehabilitiraj, okolje pa bo verjetno tudi boljše kot doslej. :P
klimbra Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 OOOOOOOOOOOOO...sosed!!!!!!! Mam 15 korakov do tja!!!!!! Se vidimo!!!!!!!!! B) B) B) B) B)
Hanzi Objavljeno Maj 27, 2003 Opozori Objavljeno Maj 27, 2003 Ker čez 20 minut PC ne bo več rečem samo še bye in se slišimo po gsm v naslednjih dneh.
Mustang Objavljeno Maj 28, 2003 Opozori Objavljeno Maj 28, 2003 Uf, še dobr da sem tole prebral - sem si rekel, da te pridem pogledat jutri ali pa v petek... No, pridemo pa do Soče - samo sporoči kje si... Fajn se imej v novih razkošnejših rezidencah, pa se vidmo!
Hanzi Objavljeno Maj 30, 2003 Opozori Objavljeno Maj 30, 2003 Ker trenutno še nisem on line v soči se vam bom najbrž javljal zaenkrat samo za vikende od doma. Moram še mal tipat osebje pa tko naprej ;) Sicer pa sem v Soči v Sobi C5 (1nadstropje stare stavbe-pogled na Linhartovo) in so obiski zaželeni od 14-18 ure. Da se zmenit tudi za obiske bolj v večernih urah če je komu popoldan prevroče. Namesto interneta pa imam sedaj kabelsko Tv in cca 30 kanalov tako da se vedno kaj najde :) ampak Motosveta pa noče najdet :rolleyes:
Jasa Objavljeno Maj 31, 2003 Opozori Objavljeno Maj 31, 2003 Ker trenutno še nisem on line v soči se vam bom najbrž javljal zaenkrat samo za vikende od doma. Moram še mal tipat osebje pa tko naprej ;) Sicer pa sem v Soči v Sobi C6 (1nadstropje stare stavbe-pogled na Linhartovo) in so obiski zaželeni od 14-18 ure. če pa se bodo ti obiski lahko razvlekli bom pa napisal. Mislim pa da se bodo lahko. Namesto interneta pa imam sedaj kabelsko Tv in cca 30 kanalov tako da se vedno kaj najde :) ampak Motosveta pa noče najdet :rolleyes: Koliko od teh 30. kanalov pa bi se bil pripravljen odreči za MOTOSVETOV kanal ? :rolleyes: :P LP Jaša, Honky PS.: Upam, da ti bo kar se da udobno v tvojem novem domovanju. Se vidimo danes! na 2. MDSR srečanju!
AlterMann Objavljeno Maj 31, 2003 Opozori Objavljeno Maj 31, 2003 Bomo pa organiziral delovno akcijo: Kopljemo 31. kanal za Hanzija..... :P :D
Hanzi Objavljeno Junij 4, 2003 Opozori Objavljeno Junij 4, 2003 Evo javljam se vam iz državnega računalnika in upam da se vam bom lahko še dolgo, vsaj kako urco na dan. Vam ne bo treba kopat 31 kanala :P , vsaj v tej vročini ne :) , pa se raje z motorji vozite. Je bolj priporočljivo kot pa kopanje jarkov. :P
Hanzi Objavljeno Julij 17, 2003 Opozori Objavljeno Julij 17, 2003 Hanzi gre po 359 dneh bolnišnice in rehabilitacijskega centra Soča za cca dva mesca domov na dopust, jeseni pa v naslednjo bitko, ker birk do konca vojne je še kar nekaj. Kaj naj vam rečem: Hvala, ker ste bili v zadnjem letu z mano in, Sonce naj vam sveti vsak dan. :) :rolleyes: Se tipkamo!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se