suzuki Objavljeno Julij 17, 2003 Opozori Objavljeno Julij 17, 2003 Hola! Ej Hanzi, kako se to lepo bere :D :lol: B) !!! Čim prijetneje preživi ta dva meseca in naberi moči za jesenske bitke!
uti Objavljeno Julij 17, 2003 Opozori Objavljeno Julij 17, 2003 :) :) :) :) :) Prijetne počitnice in pazi nase, naberi si novih moči! Uti & Lindau
dr.looney Objavljeno Julij 17, 2003 Opozori Objavljeno Julij 17, 2003 hanzi to je pa res dobra novica... B) B) želim ti čimprijetnejše bivanje in počivanje, da boš pripravljen na nove preizkušnje , ki te še čakajo en lep pozdrav dr.looney & gogi
klimbra Objavljeno Julij 17, 2003 Opozori Objavljeno Julij 17, 2003 Hanzi....................veliko varnih TRAKTORSKIH km ti želim :P <_< ;) :P :P :P :P :P
SiR Objavljeno Julij 17, 2003 Opozori Objavljeno Julij 17, 2003 Hanzi gre po 359 dneh bolnišnice in rehabilitacijskega centra Soča za cca dva mesca domov na dopust, jeseni pa v naslednjo bitko, ker birk do konca vojne je še kar nekaj. Kaj naj vam rečem: Hvala, ker ste bili v zadnjem letu z mano in, Sonce naj vam sveti vsak dan. :) :rolleyes: Se tipkamo! Srečno Hanzi!
lojzi Objavljeno Julij 18, 2003 Opozori Objavljeno Julij 18, 2003 Hanzi, sej veš.... Pa ne vseh borovnic po ihanskih hostah pobrat, pa kakšnega klopa tud lahko komu drugemu pustiš B) ;) :P
dave the wave Objavljeno Julij 19, 2003 Opozori Objavljeno Julij 19, 2003 (popravljeno) Hanzi,ja super!!!! ;) :D Ke pa doma imas zivalski vrt????????? :huh: Popravljeno Julij 19, 2003. Popravil dave the wave
anA Objavljeno Julij 21, 2003 Opozori Objavljeno Julij 21, 2003 no pol se bomo pa ob sredah ziher videval, ne!? B) super... pa hvala še enkrat za "prevozno sredstvo"... ;) je mama rekla, da vidva z Moniko sta pa tko fejst pa tako prijazna... :D B)
Thundercat Objavljeno Julij 21, 2003 Opozori Objavljeno Julij 21, 2003 da bi lepo preživel počitnice in si nabral moči.... :)
Hanzi Objavljeno Julij 22, 2003 Opozori Objavljeno Julij 22, 2003 Hanzi, sej veš.... Pa ne vseh borovnic po ihanskih hostah pobrat, pa kakšnega klopa tud lahko komu drugemu pustiš Letos je švoh, je bilo komaj za borovničovec pa za kak štrudel, pa na žalost ne izpod mojih prstov :( Hanzi,ja super!!!! Ke pa doma imas zivalski vrt????????? Niti ne :unsure:
elbarto Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Dragi Hanzi, vse najboljše za 1. rojstni dan. :D :D :D Pa hvala za pecivo, še kdaj ga prinesi.. LP, El Barto
quota Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Hanzi.... tudi z moje strani ti želim dva mega meseca in ostanek leta, pa pridi še kaj na štajersko, da kaki pir spijeva, ko ne bom v službi.... ;)
Alka Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Ej Hanzi, tale tvoj rd je pa res treba ponovit, vsaj enkrat na leto, ker pecivo je blo oba dni u iber dobro! Hvala Moniki!!!
Hanzi Objavljeno Oktober 14, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2003 dans so preko vrste janeza sprejel v bolnico..naj bi bla ena ledvica zlo kritična in bojo kamne zbijali oz. odstranili..najbrž bo kratek čas not (4 do 10 dni) Leži v kliničnem, 8. nadstropje, soba 19.. ..obiski pa so seveda zaželjeni, priporočeni.. :rolleyes: od 12 do 19 ali pa po kakšnem posebnem urniku, bi se dalo zment.. mejte se moni
lojzi Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 JA Hanzi, a še ne bo konc bolnic??? No ja, tiste bistriške kugle znajo menda zdej že prou lepo zbit z ultrazvokom, tko, da ti želim čimbolj rutinski poseg in čimhitrejši odhod iz bolnic. Razen, če nimaš tud na nefrologiji kakšne dobre sestre pocahnane :lol1: :yea2:
Perla Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 dans so preko vrste janeza sprejel v bolnico..naj bi bla ena ledvica zlo kritična in bojo kamne zbijali oz. odstranili..najbrž bo kratek čas not (4 do 10 dni) huhhh :huh: :cry: drzimo pesti, da bo cimprej mimo! Moni, hvala za sporocilo :K
suzuki Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Hola! Hanzi, naj te čimprej porihtajo da boš spet v civilki :) Se vidimo!
AlterMann Objavljeno Oktober 15, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2003 Hanzi, a ti mislš kandidirat za kakšno funkcijo tamle na kliničnmo ? :rolleyes: Sej si več tam k pa dohtarji :hmm: :P Dej no, dam se mi sprav, čimprej. :OK:
hotschko Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 bo treba več piva popit, da boš kamenje sproti odplakoval iz ledvic ... :D :D ... pa vse talušne sestre pozdrav ... :) ...
suzuki Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Hola! Hanzi mi je pravkar sporočil, da je že odpuščen iz bolnice - tolk v vednost in ravnanje, da ga ne bi kdo preveč besno iskal po KCju!!! YESSSS, to mi deli, Hanzi :P , lepo da si spet doma :OK:
Hanzi Objavljeno Oktober 16, 2003 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2003 Evo mene, sem že nazaj :) @lojzi: kolk so bistriške kugle zbil bomo videl če bomo kaj strelal z njimi, pa verjemi da tud tisto z ultrazvokom ni prijetno. Ti dajo kar dobro dozo analgetika da preneseš tisto klepanje kose po medenici :wacko: , da o postopkih ki jih prej prestaneš ne govorim :kva1: :cry: @ suzuki: V civilki sem že sam si pa "sposodil" en komplet za kakšen PFS. :) Saj sem si ga zaslužil kajne :rolleyes: @Altermann; a še ne veš da iščejo novega generalnega direktorja :hmm: :P @hotchko: Sedaj ga dovolj popijem, prej smo ga premalo na okenski polici ohladili.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se