Einherjar Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Upam, da maš prov, Ein... Zdele sm zvedu, da je cena karte 21 eurov + neke tri jurje za poštnino. Če ne bo res kej pršlo vmes, šibam gor 24.4.. Lep se mej na Cradlih, Lucky pa v jok... :D :D :D :D :wink: :wink: LP Roby kako pa gres gor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 28, 2003 Deli Objavljeno Januar 28, 2003 Še ne vem, najbrž pa greva z Natasho (z avtom, mopedom?), prespala pa nej bi pri mojmu kolegu pa nj. punci, ki sta študiozna gor... Če bo pa kej drgač, pa sporočim...Če bi nas šlo več, bi blo pa zlo fajn! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Še ne vem, najbrž pa greva z Natasho (z avtom, mopedom?), prespala pa nej bi pri mojmu kolegu pa nj. punci, ki sta študiozna gor... Če bo pa kej drgač, pa sporočim...Če bi nas šlo več, bi blo pa zlo fajn! :D Sej glih o tem govorim... jaz bi po moje sel tudi, se posebi, ce bi se slo z motorjem - sam bi tudi jaz raje gor prespal, pa zjutraj nazaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 O fak, o fak. Jest tud na Cradle. Če se gre z motorji, grem zraven! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 O fak, o fak. Jest tud na Cradle. Če se gre z motorji, grem zraven! 6.4. meni je full za to... Edino fajn bi blo prespati nekje na dunaju... Al pa tud... koji kurac... sej gremo lepo na easy nazaj pa je... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Lucy, od kje tebi info, da je danes v K4 koncert Rotting Christ in ostalih? Sem gledal malo po netu, pa nkjer nč ne piše. :cry: Rottingi majo na svoji strani vpisan datum 26 januar v K4. Ampak sej nič ni blo. :shock: :? Uf, jaz sem pa čist v delo pa v študij padla tako da sem sploh spregledala datum in je šlo kar mimo .... Sicer sem pa napoved videla na enem letaku, ki je bil sicer reklama za koncert Noctiferie, kaj več ne vem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Sej glih o tem govorim... jaz bi po moje sel tudi, se posebi, ce bi se slo z motorjem - sam bi tudi jaz raje gor prespal, pa zjutraj nazaj... Absolutno sem za! Smo na vezi, samo ne vem, kak se ti da tole dvakrat u treh tednih na Dunaj pa nazaj, Cradli in Simfonija... :D 8) U glavnem, če bo varianta, ubodemo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno April 4, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 4, 2003 27.4 Ljubljana MARDUKI in IMMOLATIONI 8) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 kje?? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 kje?? 8) v livarni ali struznici?! :oops: :arrow: "metalci" z drugo besedo kovinarji :lol: ali vzemate to bolj sportno; kot (pre)meta(va)nje razlicnih stvari? :?: :) "mens sana in corpore sano" lahko samo recem. :D for you. :mrgreen: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 predvsem gre za razmetavanje v drugih športih nepoudarjenega dela telesa (drag drop-winamp), upam da še dela link http://www.radiostudent.si/images/articles...21122112903.m3u to bi ti moralo razložiti situacijo :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šufer Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 27.4 Ljubljana MARDUKI in IMMOLATIONI 8) 8) Jst sm tudi nekje že kar nekaj časa nazaj videl, da bo koncert 27, samo na internetu piše: 25.4.2003 - Malevolent Creation, Marduk, Immolation, Noctiferia Kraj, objekt: Ljubljana, Gala Hala Metelkova Organizator: Master Of Metal To pa sem prebral v Paranoid-web zinu: http://www.paranoid-zine.com to je kr fajn pejđ za metalce. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 Jaz grem pa immolation danes v Graz pogledat - ampak samo kot predbend Cradle of Filth. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalbike Objavljeno April 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2003 Jaz grem pa immolation danes v Graz pogledat - ampak samo kot predbend Cradle of Filth. Srečko 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 Jaz grem pa immolation danes v Graz pogledat - ampak samo kot predbend Cradle of Filth. give me a shout when you get here. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Jaz grem pa immolation danes v Graz pogledat - ampak samo kot predbend Cradle of Filth. give me a shout when you get here. Sorry, Ice, null tiempo... Bom naslednjic (dej mi cifro na PM poslji), sej dostkrat v Graz na kak koncert uletim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 To soboto se bo zgodilo javno predvajanje "U ZIVO" skupine Sweet Sorrow (to sem jaz :) ) v Orto klubu. Igramo skupaj s skupinami Ground Zero (Kamnik), Sabaium (MB) in GodScard (KR). Celotna stvar se pricne ob 20.00 (tocno) in traja do malo cez polnoc. Vsi skupaj ste prav lepo vabljeni na nekaj ur nepozabnega ropota. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Sorry, Ice, null tiempo... Bom naslednjic (dej mi cifro na PM poslji), sej dostkrat v Graz na kak koncert uletim... Daj malo povej, kako je bilo na Cradlih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Daj malo povej, kako je bilo na Cradlih. ne vem kaj tocno naj ti povem. Immolation - cisti brutalni death ropot, po moje zelo dobro, ce ti je taka stvar vsec - zame premalo melodije v ropotu. Cradli pa cista poezija - prve pol ure kurja polt naslednjo uro pa padec spodnje celjusti na tla in uzivanje. Zanimivo je bilo da so odigrali samo 2 komada z zadnje plate, ostalo pa samo stare "uspesnice": From Cradle to Enslave, Cruelty brought thee orchids, Nocturnal Supremacy,.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Vsi skupaj ste prav lepo vabljeni na nekaj ur nepozabnega ropota. vstopnina je koliko ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 ne vem kaj tocno naj ti povem. Immolation - cisti brutalni death ropot, po moje zelo dobro, ce ti je taka stvar vsec - zame premalo melodije v ropotu. Cradli pa cista poezija - prve pol ure kurja polt naslednjo uro pa padec spodnje celjusti na tla in uzivanje. Zanimivo je bilo da so odigrali samo 2 komada z zadnje plate, ostalo pa samo stare "uspesnice": From Cradle to Enslave, Cruelty brought thee orchids, Nocturnal Supremacy,.... Kaj pa stage? A so imeli kaj posebnega za ambient, ali spet čist preprosto opremo s tapiciranim ozadjem . Ko sem jih pred leti videl v Grazu, so imeli kletke pa ketne... Pa dobre bejbe! Na Tatoo the planet v Parizu pa razen tistih hudičevk na hoduljah nič posebnega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Kaj pa stage? A so imeli kaj posebnega za ambient, ali spet čist preprosto opremo s tapiciranim ozadjem . Ko sem jih pred leti videl v Grazu, so imeli kletke pa ketne... Pa dobre bejbe! Na Tatoo the planet v Parizu pa razen tistih hudičevk na hoduljah nič posebnega. v principu je bil stage dvonivojski - zadaj cca 1.5m visoko so bili Sarah Jezebel, Bobnar in Klaviaturist, spredaj je bila rampa s stopnicami v obe smeri (l. Sarah, d. Martin). Spredaj pa obe kitari, bas in Dani. Zadaj za bobni ogromna plahta z naslovnico zadnjega albuma. Vsake 2/3. komad je pa na oder se ena prelestna plesalka prisla. That was it. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno April 11, 2003 Deli Objavljeno April 11, 2003 Vsi skupaj ste prav lepo vabljeni na nekaj ur nepozabnega ropota. vstopnina je koliko ?? Nimam pojma - od 500-1000 po moje... Na sreco imam jaz zastonj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 dons metal žur na metelkovi pr Mariči, vstopnine ni, cene ugodne (za metalski žep), vseeno priporočam lastno pijačo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 skoraj ravnokar prišel nazaj, bilo je 8) , če koga sploh še zanima low life metal scena razen bližnjega srečanja z tretjo vrsto (skin) ni bilo težav, falila sta me tako roka kot stol včasih si želim eina s sabo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se