daytona675 Objavljeno Februar 6, 2013 Opozori Objavljeno Februar 6, 2013 Zanimam se za kombinezon Dainese trickster canguro, če ima kdo kakšno izkušnjo z tem kombinezonom ali kakšnim drugim kombinezonom iz kenguru usnja bi prosil za kakšno informacijo. Zanima me predvsem to ali se splača dati nekaj dodatnih evrov in kupiti kengurujevo usnje napram govejemu usnju? LP Samo ideja, Alpinestars ATEM je dobil nagrado za WINNER of the Year 2012 - Best Race Suit. V živo res svetoven kombinezon najvišjega ranga. Lahko pogledaš tudi test - http://www.revzilla.com/motorcycle/alpinestars-atem-race-suit
paris2 Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Rad bi probal Dainese Aero Evo št.54 pa ga še nisem našel v tej naši pokrajini. Bo treba it spet v italijo. Se komu sanja kako je z novimi izdelki v naših trgovinah. Alpinestarsove so že založene. Dainesove pa nazadnje, ko sem preverjal, še kar stara roba?
paris2 Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 To je to. :evilgrin: ps.: Enodelni kombinezon Dainese Avro pa so nehali delati tako, da sem se za tega odločil.
HyperJack Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 To je to. :evilgrin: ps.: Enodelni kombinezon Dainese Avro pa so nehali delati tako, da sem se za tega odločil. Ti pa še včeraj si ga prodajal na anetu, ti pa res nisi čist ziht kaj bi imel a
paris2 Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Ti pa še včeraj si ga prodajal na anetu, ti pa res nisi čist ziht kaj bi imel a Tut biznis je treba delat če gre
rosse20 Objavljeno Julij 28, 2013 Opozori Objavljeno Julij 28, 2013 mene zanima, kje v sloveniji se da kupiti dainese opremo. gre predvsem za rossi izvedbo. vem za avto triglav in dainese outlet kozina. še kaj?
norc 16 Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Prodaja kdo kakšne Dainese dvodelni kombinizon iz druge roke, starost max 2-3 sezone. Številka 52
birca Objavljeno Julij 29, 2013 Opozori Objavljeno Julij 29, 2013 Pozdravljeni! Sem nov na tem forumu. Rad bi nabavil eno cenovno ugodno jakno. Zagledal sem se v jakno Dainese Crono Tex. http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/g-crono-tex.html Danes sem testiral dainese jakne številka 58, ampak tega modela niso imeli na zalogi. Naročil jo bom iz Italije. Se lahko zafrknem glede številke? Je velika razlika med modeli iste firme?
Fazer03 Objavljeno November 18, 2013 Opozori Objavljeno November 18, 2013 Če koga zanima: http://www.acmoto.si/main.php?com=vsebine&vsebina=70
blazius Objavljeno November 22, 2013 Opozori Objavljeno November 22, 2013 Ali mogoče kdo ima jakno in hlače TEREN D-DRY od Dainese. Mogoče kakšen fitback Sam se zanimam za nakup, nisem pa seznanjen z njihovimi prodajnimi mesti, lahko tudi bližnja Italija...hvala lepa že vnaprej.
Fazer03 Objavljeno Januar 8, 2014 Opozori Objavljeno Januar 8, 2014 Ko sem bil zadnjič pri njih (AS Honda - Trzin) so nekaj govorili o tem, da bodo prodajali tudi Dainese - no in sedaj je to res. http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=8010508 bzq in mladench 2
netreus Objavljeno Julij 25, 2014 Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 (popravljeno) Pozdravljeni! BI lepo prosil za majhno pomoč! Kot nov na forumu, sem uporabil iskalnih in v temah zaenkrat našel naslednje info glede Dainese opreme - kje se je da dobiti: torej AC moto (a je to samo v MB ali tudi v Lj - naj bi bilo nekje na dunajski), Outlet v Kozini, AS Honda Trzin, Moto oprema v MS. To je to? Ali je še kje kaj mogoče? Popravljeno Julij 25, 2014. Popravil netreus
Cartman Objavljeno Julij 25, 2014 Opozori Objavljeno Julij 25, 2014 (popravljeno) Ce kupujes komplet, mort lahko pogledas cez mejo. imas pignolo v stari gorici, vcasih je bila zelo popularna alternativamoto v Sistiani, ce pa se ti da pelat se kak km vec imas v castelfrancu valeri sport in market2ruote. Zadnji dve se mi zdita...znanstveno fantasticno veliki in zalozeni. Popravljeno Julij 25, 2014. Popravil Cartman
RoadTo600 Objavljeno Julij 26, 2014 Opozori Objavljeno Julij 26, 2014 (popravljeno) Jaz sem si v prejsnjem mescu kupil Daines dvodelni set (zaenkrat se ni nosen saj je izpit od nedavnega v zepu motorja pa od nikjer), vzel sem Laguna Seca Evo div. normalna cena je 949€(na Dainese uradni strani) jaz pa sem zanj placal natanko 658€ v Avstirji od koder tudi sem natancneje v trgovini Ginzinger(so povsod v Avstriji) za zeno sva pravtako kupila Daines dvodelni komplet kateri naju je stal cca 600€ tocnega imena ne vem. Se link do najinega kompleta https://plus.google.com/u/0/photos?pid=6040379288975911698&oid=109198940047205336934 Popravljeno Julij 26, 2014. Popravil RoadTo600 Grega Kalan 1
netreus Objavljeno Julij 27, 2014 Opozori Objavljeno Julij 27, 2014 Ok, hvala za informacije.. Torej, kar se tiče Slo je to to, kar sem napisal, za tisto (morebitno) kaj več pa se splača iti v tujino (Ita, Aus, ..) ?!
Fazer03 Objavljeno Oktober 14, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2014 Bi prosil za kakšno mnenje o tekstilni opremi (ni nujno da je Dainese) in sicer, kako je z zračnostjo poleti pri Breathable waterproof DDry® membrane - je to primerljivo z neperforiranim usnjem ali pa bolj kuhaš poleti, ko je okoli 30 st.C ? Malo kombiniram in sem prišel do rezultata: Dainese Tempest D-Dry Pants in Dainese Aspide D-Dry Textile Jacke in za njo: Dainese Tempest D-Dry Pants Ladies ter Dainese Laguna Seca D-Dry Damen Jacke.
biker77 Objavljeno Oktober 14, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2014 Ne. Pri 30 stopinjah das podloge stran. Jest mam za tiste vroce dni najraj kar poletno jakno in hlace pa podlogo v kovcku ce slucajno fajn zahladi. Je pa cordura bolj prijazna v vrocini kot usnje. Fazer03 1
Fazer03 Objavljeno Oktober 14, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2014 Je pa cordura bolj prijazna v vrocini kot usnje. Ooo hvala za odgovor. To sem hotel slišat oziroma prebrat. Je pa tako, da ima večina jaken in hlač notranjo toplotno podlogo snemljivo, membrana D-Dry po ostane - sicer pravijo kao da diha ... vem da idealnega oblačila ni kakor tudi ni velikokrat idealno vreme pa vseeno tuhtam, da bi leder zamenjal za corduro.
biker77 Objavljeno Oktober 14, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2014 Kolikor imam jaz izkusnje grejo tudi protiveterne podloge ven.. Fazer03 1
Fazer03 Objavljeno Oktober 21, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2014 Novosti za leto 2015: www.dainese.com/media/wysiwyg/sizing_chart_bike.pdf
Fazer03 Objavljeno Oktober 28, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2014 Nekaj novega na slovenskem trgu: (pozna kdo, je to na novo ali je bivši AC? ) http://www.moto-limit.si/shop/moto-/?groupid=1160 LP Bostjan L 1
skalaprava Objavljeno Oktober 28, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2014 To je bivši Avto triglav, sedaj očitno Moto limit, ker je naslov isti: Ptujska cesta 132.
Fazer03 Objavljeno Oktober 28, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2014 Ne vem, če bo ravno držalo: Avto Triglav je res na Ptujski 132, Moto limit pa ima naslov Kavčičeva 9. na zemljevidu sta si pa res blizu. Bodo sigurno mariborčani vedeli kaj več o tem. Moto limit:
kasti Objavljeno Oktober 28, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2014 Nekaj novega na slovenskem trgu: (pozna kdo, je to na novo ali je bivši AC? ) http://www.moto-limit.si/shop/moto-/?groupid=1160 LP Boštjan, ki je/dela na AvtoTriglav MB, gre na svoje, ker AT opušča komplet moto program.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se