manjak Objavljeno November 19, 2002 Deli Objavljeno November 19, 2002 Zakaj ti je pa pol ušeč če je grd(slikce ni-žal) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 uf, še zdej me bolijo vse kosti.. kupujem krampe, lahko bi več alkohola spili, bi šlo hitreje MA MI JE JAKU ŽOU ,DE NEJSEM JMU GRIFU GOR.BI ŠOU RADE VOLJE SZ VAMI ,ME JE VABU IGOR! SE SPUNEŠ KAKU SMO OBDELOVALI TISTI POTOK V ŠMOGURJU,PA BO KDU REKU, DA NEJ AFRICA TERENC,SAM PILOT MORE BT NORC! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 uf, še zdej me bolijo vse kosti.. kupujem krampe, lahko bi več alkohola spili, bi šlo hitreje MA MI JE JAKU ŽOU ,DE NEJSEM JMU GRIFU GOR.BI ŠOU RADE VOLJE SZ VAMI ,ME JE VABU IGOR! SE SPUNEŠ KAKU SMO OBDELOVALI TISTI POTOK V ŠMOGURJU,PA BO KDU REKU, DA NEJ AFRICA TERENC,SAM PILOT MORE BT NORC! Spunen se, spunen.. Uni stari je biu prou sitn. ma dej krampe tut ti gori, pa nazej pu unemi potoki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 MA SE MI PROU DOPADE ,DA PRIDE TUDI SZ NAŠEH LEPEH KRAJU KOKA SLIKA SM GUORI. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno November 20, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 20, 2002 No tuki sta dve sliki TT600R ...a ti je všeč al ti pa ni...izbira je tvoja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 20, 2002 Deli Objavljeno November 20, 2002 pozdravljen tomažg, jaz sem zraven obdelvau vaše blatne poti pa marsikero štorjo slišu od Afrike se bo še kaka slika našla za gor da ti skomine napravi, ane BRANE?? veš de Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno November 21, 2002 Deli Objavljeno November 21, 2002 MA SE MI PROU DOPADE ,DA PRIDE TUDI SZ NAŠEH LEPEH KRAJU KOKA SLIKA SM GUORI. ja fanj blato, ki daje po divjih prascih.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 SE MI ZDI , DA BO POTREBNO RESNO RAZMIŠLJATI O KAKŠNIH GRIFIH , PA TUDI O KAKŠNEM PRIROČNEM VITLU ,ZA PREMAGOVANJE RAZNIH OVIR !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 za vitlo ni trba skrbet, so vre kaki junci zraven.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno November 22, 2002 Deli Objavljeno November 22, 2002 Afrika je velka pa težka, bol da jo konji kt junci vlečejo, sej veš kakšen je lahko pol naslednji dan :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A3Turbo4Life!!! Objavljeno November 25, 2002 Deli Objavljeno November 25, 2002 Čuj Enduraš?To maš 125 DT ne?Al maš R al RE?No v glavnem tvoj motor ima 17 KM ne?No ti povem da imaš noter blokado, katero imajo vse DT-jke, razen modeli za Švico se mi zdi.No če porihtaš blokado boš pridobil 6KM, kar se ti bo pa kar poznalo!! Bye Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno November 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 27, 2002 auspuh sm že zamneju pa gre zdej 120 (original 100)...a ma še kje blokado? Pa original ma 14,1KM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno November 27, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 27, 2002 mam pa DT125R letnik 2001 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
U^F^O Objavljeno November 27, 2002 Deli Objavljeno November 27, 2002 Težka je bla scukat vn... Čisto, čisto...:) Dobr teren... Za spremembo malo čistoče... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2002 ej ufo kako ti je pa ratal motor dobit iz tistga dreka?!?!? :shock: :shock: :shock: :D A si mel daj probleme s tem ktmčkom? :?: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno December 8, 2002 Deli Objavljeno December 8, 2002 Prvo pohvala za fotke!A ste mel kdaj kej blemov z kakim kmetom? Jest predlagam da se kdaj pa kdaj zapeljete tudi na Krvavec kjer je makadamskih ovinkov ogromno in se jih da prav lepo pošrek odplat (tudi z 200kg 'kravo')!!Jest mam Transalpo in si z njo ne upam na razmočen teren k gume sploh nč ne držijo, da bi pa kramp gor dal pa spet ne, zato se vozm po terenu v mejah svojega motorja-no včasih celo mal preko. Ja 200 kg zna bit res mal velik k je treba motor enkrat obvladat v kritičnih situacijah boh ne dej celo pobirat!Pa plastik je tud mal škoda ne?Vam enkrat pokažem na Rakitni en prav lep skok poligon! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 8, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 8, 2002 krvavec pride na vrsto drugo leto... ta let je ubistvu že fertik :evil: ...ta let smo pa osvojil ene par kros prog in nekaj hribov (npr...krim) . 8) :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
U^F^O Objavljeno December 8, 2002 Deli Objavljeno December 8, 2002 enduraš: Po velikih naporih in blatu do popka sm ga scuku vn. Nisem meu telefoncka s sabo za poklicat frenda z nivo:)) Sm biu eno uro hoje proč od prve hiše + noč se je delala... Še blata je blo okrog in okrog dosti... Enkrat k sm se še bolj zaril v blato smo zapregli mašino kar za lado nivo in potegnli vn... :D Ja probleme sm meu ja... Pr 20000 km prevoženega hard terena in naporah mašine za odprt use, je bogi ktmček spustu dušo... Zaribal je :lol: Nasploh se mi zdi, da je za moj stil vožnje, 125ccm mašinca kar vzdržljiva! :wink: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 8, 2002 Deli Objavljeno December 8, 2002 Vam enkrat pokažem na Rakitni en prav lep skok poligon! Pero, spomladi grem s tabo zagotovo pogledat tole "skakalnico" na Rakitni. Skakat ne mislim. Pa tebe pobirat tudi ne, če boš preveč navdušen na tem poligonu... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 8, 2002 Deli Objavljeno December 8, 2002 uau, če se skače, sva zraven, moja TT in jaz transi, se še spomnš, ko sem te neki za lepljenje sprašvau http://www.motosvet.com/phpbb/viewtopic.ph...ighlight=#95930 he he, zrihtano...stikalo z praškom+sekundnim, handguardi pa kr z fajercajgom, zakuru tolk da je samo gorelo, pa ne preveč, da ne bi zoglenelo, vmes malo popravil z š.cigerjem in ...uoila, drži Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno December 8, 2002 Deli Objavljeno December 8, 2002 Veš nč pbiranja sam visoko letenje torej Suzuki 250 zmenjena-Transalp ti boš pa sliku! Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 Suzuki250, me veseli, da ti je uspelo popraviti plastiko! Načelo "sam svoj mojster" rules! :D Pero, Suzuki250, tudi z moje strani dogovorjeno. Vidva skačeta, jaz slikam in nikogar ne pobiram... 8) :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno December 9, 2002 Deli Objavljeno December 9, 2002 najtežje si bo zapomnt ali spomnt na "dan D"; kar se fotografije tiče lohka svojga digiča vzamem, sam bo moglo biti sončno, drugač so hitre slike spackane shutter speed=>avtomatski :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2002 ej suzuki kerga digiča pa maš? kok si dal zanjga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno December 9, 2002 Avtor Deli Objavljeno December 9, 2002 aja...pa na rakitni sm bil že dostkrat....kje pa je tist ''poligon'' ? :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave