Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Zdaj te bodo pa vsi trepljali po rami in se jim boš smilil... SS motor je za divjanje po defaultu.
sesir Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 (popravljeno) pred 3 minutami, Snecer pravi: SS motor je za divjanje po defaultu. Ko na njem sedi VR46 sigurno...Tim Gajser se ne bi strinjal s teboj Tvoje gume tudi pa divjaš?Vem,da ne ker itak nisi sposoben!Ahm v tem grmu tiči zajec zakaj si proti SS mopedom Popravljeno April 3, 2017. Popravil sesir
Samuell Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 10 minutes ago, Kmet2 said: Mediji ...............škoda ,da ste eni takšne ovce ..............če bi napihnili vsako nesrečo in debilizem , ki ga naredijo avtomobilisti , eh sej je brez veze .................... Ne zagovarjam neumnosti motoristov ,ampak vem ,da jih veliko več naredijo tisti na 4 kolesih ..............kako vem ..........za volanom tovornjaka sem že 20 let , od malih nog na motorju , z avtom, ko je dež in z biciklom ko je res lepo ,skratka ne hodim ,ampak sem ko šmrkl skoz na cesti , tu pa so najbolj pametni vikend paket vozniki ............. Ko je pa naš dežurni policaj napisal ,da so vrjetno tisti ki delajo neumnosti v avtomobilih motoristi , no pol sem pa vedel ,da je odnesel vrag tudi tiste tri pike čiste zdrave kmečke pameti ...............ne nasedajte prosim , v Slo se vsak dan zgodi kakšna hujša nesreča z avtomobilom po čisti neumnosti ali objestnosti, pa ni zaslediti to nikjer , ko pa poči bajker , faaak pa to je ko 3ww na TV , Evo po policajsko bi se temu reklo ,da je v avtomobilu motorist ............... Še preden pride poročilo ali izvedensko mnenje ste nekateri že polni nasvetov in zgražanja , kot nazadnje ko se je zgodila nesreča z motoristom in so takoj ,tudi tu vsi skočili pokonci , norc , objestnež ,divjak ...............kolega pa je med vožnjo zadela kap in se je gladko odpeljal na drugi pas ...............namreč poznam okoliščine , pa se večkrat zadržim in ugriznem v jezik , eni ste res hepani v pisker . Marsikdo tudi nima čiste pojme kar se tiče motorizma in komentira nesreče a v nobeni ni bil udeležen (hvala bogu naj tako ostane ) toda to je kot da men nekdo govori kako se liže klitoris ,sam pa ga tudi videl še ni .....itd ............ne da se mi več , toda toliko gnoja , kot ga izlivate tu po motoristih , za bruhat ,sram vas je lahko vse ............ljudje se še ohladili niso v krsti imate že vse zaključke .... Izjava tedna .............če imaš SS motor je že po defoltu ,da se ne voziš počas , celo kupiš ga za norenje ....kje živite ??? Poznam kar nekaj motoristov s SS raketami ki vozijo lepše , kot vi s svojimi drek pumpami , pa še bi lahko našteval primere v nedogled , debilizma človeškega !!! In enkrat sem že povedal , kaj je vzgojna kazen pri prekrških ..........Soča , pomagat motoristom , ki so nastradali v nesrečah ,rit brisat , videt izmaličena telesa itd ...predvsem to ,ti, da mislit , meni je in to zelo !! Vse ostalo monetarno sranje od policije in države pa je enostavno polnjenje blagajne .................stvari bi se lahko hitro izboljšale samo ni politične volje , ker karkoli bi naredili res za nas in varnost bi iz mošnjička nekaj šlo ven in nič not , zato stvari stojijo , na policaje se pa pritiska z raznimi mobingi za čim več pobranih kazni , to je bolano in skregano z logiko ............ščititi, varovati , umirjati ..............to so samo še floskule policajev in državnih fikusov . lp Želim in upam , čeprav je utopično a vseno ,da več ne umre nobeden udeleženec v prometu ne avtomobilis ,ne motorist ..... Vam povem še moj primer ...........včasih sem bil debil na cesti , vedno prvi in nobeden me ni smeh prehitet .........imel sem 2 hujši nesreči in par malih , za vse kriv sam , toda prijel se me je sloves divjaka , pa čeprav me v naselju ne boste videli vozit več kot 60kmh itd ...ko sem nazadnje položil MTS na Jadranki sem bil norc , sej te poznamo , jaz pa sem mirno preden sem počil kruzal pod omejitvijo po cesti ................nadel sem si pečat , ki se me drži še danes , karkoli bom naredil , bom kriv !!! Želim vam lepo sploh pa varno sezono in ne bit ovce ........ Točno vem ,da me bo večina vas poljuvala ,a sem tip človeka ki mu visi kaj si mislite o meni ,to je vaš problem , ne moj ! . Tako ti si en velik divjak ... Ti si bela lisa Jadranke ... V bistvu si označen kot so bili židje v II. svetovni vojni ... Tapeto so ti vsekali stari moj ... tak kot meni ... da sem se kurčo norel bil brezobziren in brezobrazen voznik ... Pol pa sem reko dost mi je gremo mi po svoje ... Pa zdaj spet nobenu ne paše ... DXR16, SF, DAMI34 in 1 other 4
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Tim Gajser dvomim, da sploh ima izpit za SS motor...
Borutt Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 13 minutami, Kmet2 pravi: Spet si obračal moje besede. Je pač težko razumeti, da je skoraj vsak motorist tudi avtomobilist in, da so tudi avtomobilisti motoristi. Prekoračitev omejitve je prekršek. Divjanje ni nikjer definirano. Jaz ponavadi pišem o neumnostih nekaterih. Še vedno lahko narediš stojo, če ti visi dol.
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 minuto, Samuell pravi: Tako ti si en velik divjak ... Ti si bela lisa Jadranke ... V bistvu si označen kot so bili židje v II. svetovni vojni ... Tapeto so ti vsekali stari moj ... tak kot meni ... da sem se kurčo norel bil brezobziren in brezobrazen voznik ... Pol pa sem reko dost mi je gremo mi po svoje ... Pa zdaj spet nobenu ne paše ... zdaj maš pravega mentorja lol SF, Kmet2 in Samuell 3
Kmet2 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Pravkar, Borutt pravi: Spet si obračal moje besede. Je pač težko razumeti, da je skoraj vsak motorist tudi avtomobilist in, da so tudi avtomobilisti motoristi. Prekoračitev omejitve je prekršek. Divjanje ni nikjer definirano. Jaz ponavadi pišem o neumnostih nekaterih. Še vedno lahko narediš stojo, če ti visi dol. A teb skoz stoji narcisek .
sesir Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 minuto, Snecer pravi: Tim Gajser dvomim, da sploh ima izpit za SS motor... Zanimivo...bom se pozanimal
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Pravkar, sesir pravi: Zanimivo...bom se pozanimal pri tej mladosti verjetno nima podlage za izpit za "pravi" motor po merilih MSja
Kmet2 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 6 minutami, Snecer pravi: Zdaj te bodo pa vsi trepljali po rami in se jim boš smilil... SS motor je za divjanje po defaultu. DRVOWP, Dark, hribuc in 2 others 5
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Razen če si ga šejk kupi, potem ga ima v garaži.
sesir Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 (popravljeno) pred 9 minutami, Snecer pravi: Razen če si ga šejk kupi, potem ga ima v garaži. Nisem šejk pa ga imam v garaži,da mi prikrade nasmešek na obraz..mi lepša dneve,obuja spomine....je pa res,da sem začel razmišljat plus kupca imam in ga bom prodal... Popravljeno April 3, 2017. Popravil sesir
Gost Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 10 hours ago, DAMI34 said: a še nisi prebral naslova teme? ps. sam med mano in tabo, pa ne okol govort. Ta tema je točno zato da se spusca agresija, spraznijo hormoni, odloži odvečna psihična teža, da ostale lepe teme o motorčkih ostanejo čiste. Sam to povem samo tebi. Hvala za razlago..., sem prebral naslov teme..., piše nabijanje in moraliziranje..., to kar jaz vidim je pa žaljenje in primitivizem...
sesir Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 minuto, twom pravi: Hvala za razlago..., sem prebral naslov teme..., piše nabijanje in moraliziranje..., to kar jaz vidim je pa žaljenje in primitivizem... Men je v " vseeno ce spencer piše o pedrih ker piše on,ki ga imam za omejenega! Mogoče njegova skrita želja?!
DAMI34 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 14 minutami, twom pravi: Hvala za razlago..., sem prebral naslov teme..., piše nabijanje in moraliziranje..., to kar jaz vidim je pa žaljenje in primitivizem... vsak ma svojo tehniko, za nekoga je nekaj moraliziranje, za drugega žalitev... sesir in Bmflar 2
DAMI34 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 36 minutami, Snecer pravi: Zdaj te bodo pa vsi trepljali po rami in se jim boš smilil... SS motor je za divjanje po defaultu. sej versače tut, sm vidu Kmeta Kmet2 in Zok 2
Borutt Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 30 minutami, Kmet2 pravi: A teb skoz stoji narcisek . Ne upam odgovoriti, da ne bo potem prevelik naval . skalar36, Igi Pop, sesir in 6 others 9
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 21 minutami, DAMI34 pravi: sej versače tut, sm vidu Kmeta ko je divjal, ga je motor zavrgel, ni za to, ti rečem
Kmet2 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 minuto, Snecer pravi: ko je divjal, ga je motor zavrgel, ni za to, ti rečem car Bmflar in DAMI34 2
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 Od enega uporabnika na forumu Citiraj P.S. - po Vrhniškem klancu navzdol je naju in še nekaj avtomobilov v koloni preko polne črte prehitel en SS motorist. Ko je bil na svojem pasu, se je moral malo "dokazati" in odpeljati še 200 ali 300 m po zadnjem kolesu. Menim, da smo ravno zaradi takšnih neodgovornih "modelov" potem vsi na slabem glasu. Naj takšni "mladinci" delajo kar hočejo, vendar ne na cesti, kjer ogrožajo druge udeležence, če se že sami ne želijo "šparat".
skalar36 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 (popravljeno) pred 1 uro, Kmet2 pravi: .................................eh sej je brez veze .................... A si kej sape zajel vmes k si to pisu Popravljeno April 3, 2017. Popravil skalar36 Kmet2, Efendi in Snečer 3
DAMI34 Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 12 minutami, Snecer pravi: Od enega uporabnika na forumu ugotavljam, da je narobe napisano, v duhu debat o SS motorjih bi moralo biti tako: P.S. - po Vrhniškem klancu navzdol je naju in še nekaj avtomobilov v koloni preko polne črte prehitel en SS MOTOR. Ko je bil na svojem pasu, se je moral malo "dokazati" in odpeljati še 200 ali 300 m po zadnjem kolesu. Menim, da sO ravno zaradi takšnih neodgovornih "modelov MOTORJEV" potem vsi na slabem glasu. Naj takšni "motorji" delajo kar hočejo, vendar ne na cesti, kjer ogrožajo druge udeležence, če se že sami ne želijo "šp
blazzarss Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 3 minutami, Snecer pravi: odpeljati še 200 ali 300 m po zadnjem kolesu jaja pa še čik si je vmes zmotal. haha Nevem, js z SS nimam težav, so me pa večkrat v naselju prehitel objestneži, ki vozjo motor znamke, znane že iz sveta štirikolesnikov. Pa ponavadi so v skupinah po dva, trije, vsi z enakim modelom motorja in prižganimi meglenkami. In zelo ne radi pozdravljajo?! SS si pa vsi zapomnijo, ker so fouš DAMI34, SF in gsxf750 3
Snečer Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 1 minuto, blazzarss pravi: jaja pa še čik si je vmes zmotal. haha Nevem, js z SS nimam težav, so me pa večkrat v naselju prehitel objestneži, ki vozjo motor znamke, znane že iz sveta štirikolesnikov. Pa ponavadi so v skupinah po dva, trije, vsi z enakim modelom motorja in prižganimi meglenkami. In zelo ne radi pozdravljajo?! SS si pa vsi zapomnijo, ker so fouš BMW?
blazzarss Objavljeno April 3, 2017 Opozori Objavljeno April 3, 2017 pred 2 minutami, Snecer pravi: BMW? mhm
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se