Skoči na vsebino

Ukinitev polletnih vinjet

Insallah

Priporočene objave

Evo, pa smo se spet pustili nategnit. :slap: :slap: :slap: Pravkar na TV-ju informacija, da avtomobilskih polletnih ne bo vec, imeli pa bomo 7-dnevne po 15€ in letno po 95€. Pa na zdravje... :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spet uvajamo nove vinjete: http://www.siol.net/slovenija/novice/2009/...nih_vinjet.aspx

A kdo kaj ve kako bo z vinjetami za motor? Jaz sem imel namen kupit sredi aprila polletno vinjeto za motor ... upam da jo bom takrat še dobil. :hmm:

letne moto naj bi bile 47.5.

lahko kupis zdej polletno pa poves za kdaj nej ti jo lukna,lahko reces za naprej, pa jo pac od takrat uporabljas.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...ker si kao ne moremo privosciti blokade evropskih sredstev za izgradnjo avtocest. Jaooo! :fredy:

Popravljeno . Popravil T-boy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zanjimiv razlog Zaradi spremembe vinjetnega sistema pričakujejo 11 milijonov evrov primanjkljaja... še posebej če prebereš kako poročilo, koliko je DARS v preteklih letih zaslužil. Očitno bo letoš še več od najbolj uspešnega leta 2008.

Majke Pahor.... :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

meni je najbolj hecna ta, da bom za motor morala letno kupit....in to za cca 100EUR... saj se ne bi pritoževala, če bi se vsaj polovico po avtocesti vozila...ampak se peljem samo mimo mariborskega rutarja....in za to 100EUR??? :unsure:

kriza....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo, pa smo se spet pustili nategnit. :slap: :slap: :slap: Pravkar na TV-ju informacija, da avtomobilskih polletnih ne bo vec, imeli pa bomo 7-dnevne po 15€ in letno po 95€. Pa na zdravje... :glare:

Dobro,jest sem svojo letno že pošteno izkoristil :worship: ,pa še ni april...v glavnem zaradi kakšnega dežja ali teme.Nova cena moto vinjete pa je naspram avtomobilske predraga,saj večina registriranih motorjev ponuca sem pa tja kakšen odsek AC v poletnih mesecih

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

50 EUR vinjeta za motor. Ni šanse!!!

Vlačič & Company :BUA:

Se pridružujem tvojemu mnenju.

Banda pokvarjena... letno vinjeto za motor ne bom kupil zato, da ker jim ne mislim pol leta "šenkat", ko je motor na zimskem spanju !

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

meni je najbolj hecna ta, da bom za motor morala letno kupit....in to za cca 100EUR... saj se ne bi pritoževala, če bi se vsaj polovico po avtocesti vozila...ampak se peljem samo mimo mariborskega rutarja....in za to 100EUR??? :unsure:

Cesta mimo Routarja ni avtocesta in vinjeta tam ni potrebna. :rolleyes:

HC_Maribor.jpg

Vir

Podrobnejša karta je na voljo tudi na http://www.promet.si/bigrmap.aspx...

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se pridružujem tvojemu mnenju.

Banda pokvarjena... letno vinjeto za motor ne bom kupil zato, da ker jim ne mislim pol leta "šenkat", ko je motor na zimskem spanju !

Saj ti nihče ne brani celoletne vožnje... ;)

D.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kriza....

Za tam je ne rabiš

Namreč hitracesta od priključka v Slivnici do do odcepa pri carinarnici nezahteva vinjete

še googlemaps

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj ti nihče ne brani celoletne vožnje... ;)

D.

To je res, samo s tem ukrepom (če bo sprejet) nam bodo dejansko prisilili, da kupimo celoletno vinjeto.

Lani sem kupil vinjeto, ker je bila cenovno kar ugodna in polletna, bil sem pa vse skupaj 1x na avtocesti :)

Še vedno sem mnenja, da morajo polletne vinjete ostati.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ostati morajo vsaj polletne vinjte za motor!!!

Tu bi se morali zavtet in napisat eno pismo na ministerstvo, to pismo bi pa podpisali vsi motosvetovci!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js se itak po avtocest ne vozm z motorjem, včasih če grem glih čez največjo gužvo mim lj se po obvoznic do šentjakoba prešvercam. Za avto jo mam, mislm da je 92€ za letno že kr velik glede na kake avtoceste mamo pa kolk km jih je v primerjavi s sosednjimi državami. Ne vem pa zakaj zdej vsi Vlačiča šimfajo, sej je prejšnja vlada uvedla vinjete in so tud vedl da če ne bo kratkotrajnih bo problem. Vlačič je pa rešu situacijo na edin možni način da se z evrope dobi dnar.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Js se itak po avtocest ne vozm z motorjem, včasih če grem glih čez največjo gužvo mim lj se po obvoznic do šentjakoba prešvercam. Za avto jo mam, mislm da je 92€ za letno že kr velik glede na kake avtoceste mamo pa kolk km jih je v primerjavi s sosednjimi državami. Ne vem pa zakaj zdej vsi Vlačiča šimfajo, sej je prejšnja vlada uvedla vinjete in so tud vedl da če ne bo kratkotrajnih bo problem. Vlačič je pa rešu situacijo na edin možni način da se z evrope dobi dnar.

dnara itak nebo, ker ga ni, to je sam izgovor in popuščanje hrvatom ki se bojijo da nebo nobenega turista dol.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dnara itak nebo, ker ga ni, to je sam izgovor in popuščanje hrvatom ki se bojijo da nebo nobenega turista dol.

Ja, prav zaradi Hrvaške spreminjajo sistem. 200mio € iz evropskih skladov je bakšiš, ki ni omembe vreden, anede :glare:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

200mio € iz evropskih skladov je bakšiš, ki ni omembe vreden, anede :glare:

yep. saj ni "njihov". bo ze _nekdo_ placal. :whistle:

(drzavnisocializemherewegoagainpress)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

do 1. junija se bo še dalo kupit polletne, tako da za letos bomo še šli skozi (maj, junij, julij, avgust, september, oktober) do maja in po oktobru pa mal švercanja pa bo... drugo leto pa na dveh avtih in motorju je to 230€ en kup šoldov porkamadona :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

banda, motoristov sploh ne omenjajo, kot da nas ni, le kaj se bo iz tega izcimilo, upam da bo za nas motoriste obveljala polletna vinjeta ali pa kaj podobnega :naughty: :naughty: , če ne pa protest pred vlado z odprtimi rori :unsure: :whistle: , za tujce je pa to še slabš, sploh za naše prijateljske sosede, ko se večkrat peljejo na morje( jodlarji), ali pa hrvati, ko hodijo v nakupe v eu in smučarijo ob vikendih v eu :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!