CarLazar Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Folk, ima kdo tesnila za na glavo od celindra (dve tesnili sta) ??? Nujno bi potreboval. A mi lahko kdo to zrihta pa kolko to pride ???
[2fast4u] Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 ni na glavi samo eno tesnilo ?
JMatic Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 am ja samo eno je.. sm lih odpru :>
CarLazar Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 a-a ...dve sta !!! 100%. Moj je 99 letnik. kaj lahko kdo zrihta ???
JMatic Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 aja za 99 letnik nwem. jet sm mislu za 98
Dolenc™ Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Za tesnilo lahko uporabiš tud pasto za tesnila, se mi zdi da košta okol 500 sit, pa namažeš pa je... kaki Merkur bi znal met
CarLazar Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 mam jaz to doma...samo mi je danes mehanik reko da naj ne delam s tem ker ni zanesljivo :(.... pizo eee...zaj pa mi bo stal v garaži :( :( :(
Mte :) Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 sj ne zamujas velik... razn ce ti je uzitek pr -10 rocko ozemat... :doze:
BaHa Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 ma baje da tista pasta ni dobra za na glavo celindra ...... najbols je da kupis tesnilo in je .... sicer pa ne vem zakaj bi meli 99letniki cagive 2 tesnili :? :? :? n wem no sam cudno se mi zdi ....
JMatic Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 am mene pa sam zanima....kko naj vem da so logarji zanic...iz njih ne pada nic stran, na pogled (barva, obraba) itak nwem kaksni morjo bit....any help ? sicer je reku mehanik da bi blo treba zamenjat levga....sam kaj ko je na vsaki strani samo edn :?
CarLazar Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 Jutri bom slikal glavo pol pa boste vidli hudiča :D Dve dihtungi sta (dihtunga, kanali za vodo, dihtunga, bat)
k0ci Objavljeno December 23, 2005 Opozori Objavljeno December 23, 2005 (popravljeno) evo ta tut rabi 2 tesnila: Popravljeno December 23, 2005. Popravil k0ci
[2fast4u] Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 am.. jaz mam eno vprašanje če menjaš bat na celindru je nujno da daš celinder honat ?
kađiva Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 am mene pa sam zanima....kko naj vem da so logarji zanic...iz njih ne pada nic stran, na pogled (barva, obraba) itak nwem kaksni morjo bit....any help ? sicer je reku mehanik da bi blo treba zamenjat levga....sam kaj ko je na vsaki strani samo edn :? ja pogledaš,če imajo "luft" :) notranji del se ne sme v nobeno smer premikat,...sam vrti se loh :D ...pa glasni ne smejo bit,...pa zdej ne vem točno kakšne ma,...če so zaprtga tipa,tist del k je čez kuglce al valjčke more bit dobr....to je zdej čist tko laično povedano,...predvsem je pomemben da nima notranji del nč lufta .)
BaHa Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 ' date='24 Dec 2005 @ 11:21' post='618242'] am.. jaz mam eno vprašanje če menjaš bat na celindru je nujno da daš celinder honat ? ja ce bos dal honat mors tud vecji bat kupit ...
Mte :) Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 emm "HONAT" in slovene please :wacko:
CarLazar Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Tu zaj lahko vidite mojo cagivo in mogo glavo od celindra ki potrebuje dve tesnili !!! zaj pa se naj res en junak najde ki mi bo lakho tesnila zrihtal.
BaHa Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 mhm ??? a na cagivinem uradnem servisu nimajo ???? pomoje bi mogli met ..... poklici jih ...
AiC Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Imajo samo ne v Sloveniji,ker ni zastopnika. Mte:): :topic: Honanje:to je zelo podobno brušenju.Razlikuje se le v tem da pri honanju brusimo z majhnimi obrati in se uporablja za končo fazo obdeleve,za zelo fino obdelavo.Običajno honanje merimo v stotinkah,tisočinkah Drugo ime za honanje je superfiniš,če ti je kej bolj znano. :topic:
[2fast4u] Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 heh am... no danes sem delal skupaj 165ccm kit na mitota pa ugotivil da tesnila od original celindra so pretanka ker gre bat čez celinder :S sedaj pa morem počakati da dobim nova tesnila prav za ta celinder :(
BaHa Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Imajo samo ne v Sloveniji,ker ni zastopnika. Mte:): :topic: Honanje:to je zelo podobno brušenju.Razlikuje se le v tem da pri honanju brusimo z majhnimi obrati in se uporablja za končo fazo obdeleve,za zelo fino obdelavo.Običajno honanje merimo v stotinkah,tisočinkah Drugo ime za honanje je superfiniš,če ti je kej bolj znano. :topic: a nism vedu da ni zastopnika v slo :? :? :? :?
_ales_ Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 Imajo samo ne v Sloveniji,ker ni zastopnika. Mte:): :topic: Honanje:to je zelo podobno brušenju.Razlikuje se le v tem da pri honanju brusimo z majhnimi obrati in se uporablja za končo fazo obdeleve,za zelo fino obdelavo.Običajno honanje merimo v stotinkah,tisočinkah Drugo ime za honanje je superfiniš,če ti je kej bolj znano. :topic: ke pa si to pobraw??? pri honanju se glawa (brusilna) wrti w eno smer, in se istočasno pomika gor in dol.
BaHa Objavljeno December 24, 2005 Opozori Objavljeno December 24, 2005 ke pa si to pobraw??? pri honanju se glawa (brusilna) wrti w eno smer, in se istočasno pomika gor in dol. ja in kej sej je prow povedu ????!!! lih tko brusi aa ! jao :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se