RSmaniac Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Pri apriliji je tko da če je v prvi pa na tački sploh ne zažene štarterja. Ker motor pa maš weerus? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 pa sej to ni panike jst zmeri čist avtomatsko ko vžigam stisnem sklopko pol pa že pazim ko spuščam da je v leru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 mah meu sm kot že rečeno rs 250...pa zdej mam enga frčomatika pa šterko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 pa veste zakaj majo nsr-ke pa rs-ke tak nareto da crkne če če maš tačko dol? Ja da se nebi odpelal z odprto tačko. Mito pa nima tega stikla, ima pa to da ko motor dvigneš od tačke da sama nazaj skoči. Ali majo slučajno rske tudi tak? :-S pol sn se pač malo zmotil.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 pa veste zakaj majo nsr-ke pa rs-ke tak nareto da crkne če če maš tačko dol? Ja da se nebi odpelal z odprto tačko. Mito pa nima tega stikla, ima pa to da ko motor dvigneš od tačke da sama nazaj skoči. Ali majo slučajno rske tudi tak? :-S pol sn se pač malo zmotil.... ja sej ... tocn tko a .... a ni logicno ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Ne ni, logika in fizika na tem forumu ne veljata več. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 21, 2006 Deli Objavljeno Januar 21, 2006 Uf, logika in fizika sta že fosila :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 men je na to foro "spizdila" naprej in po tleh šla... :blush: takoj prvi teden,ko sem jo imel...parkiral sem jo,dal v 1.prestavo in ugasnil.....ko sem se hotel odpeljat sem brez da bi pomislil stopil k motorju,dal kontakt in prtisnil štarter....in je blo POK!! po tleh,...takoj žmigovc odlomu in levo ogledalo je odletelo :) ...no pol sem si zapomnil za zmeraj da to ne smem več :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Iz napak se učimo :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Iz napak se učimo :grim sam to je bla kruta napaka ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Srečo si meu da ti ni žmigovc še plastike notr udrl kokr mojmu bratrancu že dvakrat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Alo folk....kaj vi menite, se mi splača dat avspuh kromirat?(samo krivino) Malo mi že rjavi, poznam pa enga ki bi mi ga za 10k pokromiral. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 eh pomoje ne. rajs gres u louisa po tist polierset za 2 jurja pa lepo spoliras...ne bo sicer tko lepo ampak.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 Če ti ni škoda dat 10k dej. Drugač ga pa raj zbrus, pa štrihen, pa je, pa še na kerokol barvo hočeš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=63814 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BaHa Objavljeno Januar 22, 2006 Deli Objavljeno Januar 22, 2006 http://www.(Zbrisano! Za pošiljanje tovrstnih povezav uporabite Privatna sporočila.)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=63814 :OK: jp to ma tilen oz na motosvetu 2fast4u :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denik Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 jst sem si pokromiru krivino do piksne na rski pa nazadne mi vse odpada krom pa sem dal 10k Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 jp to ma tilen oz na motosvetu 2fast4u :) ja in pol se jst čudm da sm že enim trem reku naj mi prodajo števc ampak vsi majo brez šipce :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 hah :D :D škoda ane ? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 2fast4you kaj si te z amaturko delo??? neko lukno not pol pa neko stikalo not :wacko: tvoj mito je moral bit v odličnem stanju a?:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 drgac je 2 iz it. prpelu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 ni to moje blo :D tak kot je reko to je iz IT uvozeno pa zgleda da bom še šo gor po kakega :D ker se splača ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSmaniac Objavljeno Januar 23, 2006 Deli Objavljeno Januar 23, 2006 2fast4you že en tedn vsak dan sprašujem če maš kšn fergi mikuni 35 za prodat? A pa je tm tok razbitih mitotov? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
reesko Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 (popravljeno) ja lahko bi šli pogledat na kšn odpad pa ga mal zropat :D A MA KDO ZA PRODAT JOLLY MOTO za mitota seveda AL PA ČE VSAJ KDO POZNA KOGA K BI GA KDO PRODAU?? a so to te blokade k jih majo nemci..pa sej če bi to kupil pol bi lahko bi vsi si zablokeral mitote sploh ne bi biu več problem met odprtga mitota??al se motm klik Popravljeno Januar 24, 2006. Popravil weerus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CarLazar Objavljeno Januar 24, 2006 Deli Objavljeno Januar 24, 2006 kolko pa kaj pridejo tisti iz italije uvoženi ??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se