Skoči na vsebino

Brezplačna tehnična pomoč

Gugo

Priporočene objave

Mogoče se je res kdo igral z velikostjo ikon?

A je bila ločljivost takšna kot je bila pred tem ali je bila spremenjena? To zadnje včasih povzroči napaka pri gonilniku grafične kartice. Sicer se mi je to zgodilo le na laptopu. Takšno priliko izkoristiš, da si dol potegneš in inštaliraš zadnjo verzijo gonilnika za tvojo grafično.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Resolucija sreena je bila 1024 by 768 pixels in sedaj ko je normalno je 1680 by 1050 pixels, se pravi bila je spremenjena :huh: .To se mi dogaja na laptopu :hmm: .

Če te pravilno zastopim, če ne dam najnovejše verzije gonilnikov grafične kartice se lahko zgodi, da se bo problem ponovil?

@Fritz Thx za pojasnilo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne. Lahko se ponovi. Se je dogajalo tudi drugim. Laptop + nVidia grafika + Vista. Ni pa preveč pogosto. Lahko si eno kopijo gonilnikov nekam shraniš, če se ti jih ne da vedno dol pobirati. Ni pa to nič hudega. Hudo je to, da so nekatere serije nVidiinih grafik na laptopih crkovale zaradi pregrevanja - link. Pa ne samo na HP-jih.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

men se pa vedno kaže da nimam valid windowsa, da je skopiran.

ta problem je bil že 1x opravljen z nekim software-om, vendar ga jaz ne najdem.

zato prosm da kdo napiše kak se imenuje programu k mi bo zbrisu te opozorila k res najeda ko kak film gledaš, da ti ono poppa nonstop...

hvala, lp :alien1:

Popravljeno . Popravil impulz
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mene nekaj muči. Siolovci so mi zamenjali modem, namesto tistega črnega sagema sem dobil belega Iskrinega z antenco, ki naj bi oddajala WLAN. Ta modem je pri enem PC-ju, v sosednji sobi pa imam še en PC, ki ima wireless kartico. Kako vzpostavim povezavo in na kolk daleč se lahko lovi signal tega modema? :hmm:

http://itm.siol.net/doc/2008/7/Sinope568+%20knjizica_NEW.PDF

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi lahk kdo pove zakaj mi ne dela monitor? Kupil sem ga pred 3 urami. Priključeno je vse tako kot mora biti, pa mi piše NO VIDEO INPUT. Če pa monitor priklopim na prenosnika pa dela. Ka bi bil lahk problem? Na računalniki ni pa še neč inštaliranga (windovsa) ker je tudi nov.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mi lahk kdo pove zakaj mi ne dela monitor? Kupil sem ga pred 3 urami. Priključeno je vse tako kot mora biti, pa mi piše NO VIDEO INPUT. Če pa monitor priklopim na prenosnika pa dela. Ka bi bil lahk problem? Na računalniki ni pa še neč inštaliranga (windovsa) ker je tudi nov.

PRobi posodobit gonilnike (driverje) za grafično kartico.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne. Lahko se ponovi. Se je dogajalo tudi drugim. Laptop + nVidia grafika + Vista. Ni pa preveč pogosto. Lahko si eno kopijo gonilnikov nekam shraniš, če se ti jih ne da vedno dol pobirati. Ni pa to nič hudega. Hudo je to, da so nekatere serije nVidiinih grafik na laptopih crkovale zaradi pregrevanja - link. Pa ne samo na HP-jih.

Pri Winsih je vse mogoče, ne dogaja se samo na Visti pa Nvidii, tudi XP, Intel itd...

Popravljeno . Popravil bikez
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spet mam en problem :closedeyes: Kupu sem tud brezžično tipkovnico in miško, vendar mi nočejo delat. Ko pa prklopim tipkovnico na org prikluček pa dela. Sem že pritisnu gumbe da se povežejo miška+tipkovnica z USB priklučkom, sam neč ne dela. Ka nej nardim?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gonilnike bo treba namestiti.

Aja, sam cdja mensezdi da ni blo zraven ka ga ni nikjer...bom pa pogledu za vsak slučaj še 1x.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

alt+ctr+ smerna tipka

Sam ne pali povsod, odvisen od grafične :)

ne pali :unsure:

sm brskau po netu pa omenjajo sam ta ukaz k si ga tut ti dau

hvala useeno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Serbus

Men pa zadnje par dni računalnik greni življenje: windows explorer se sploh ne zalaufa, tko da so vsi programi gnani iz task managerja, sam mi nč ne pomaga - ker komp čez neki cajta zmrzne :(. Sm z original windows 2K cd-jem pognal repair v BIOS-u, pa ni nč pomagal. Grem na recovery console, zaženem auto repair-nč.Grem ročno, dam scndsk (/p in /r) -brez haska. Clo komp sm odpru, spucov prah s CPU-ja(če bi bil slučajn to razlog za zmrzovanje,tudi v safe mode-u). Tko če ma mogoče kdo kšno idejo....hec je pa da se je to začel dogajat en dan po tem ko sm NOD 32 updateov :headbang:

Popravljeno . Popravil Killroy
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ce bo slo...probej v safe modu uninstalirat nod, pa pol instalej normaln v normal modu...ce je res to..ce ni...format c: najelegantnejsa resitev :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kupit morem brezžično mrežno kartico in me zanima kakšna je moč teh anten ki so zraven. Je to dovolj močno da potegne skozi 3 zide hiše do sosednje antene ki je oddaljena ca. 30m?

Sosed ima rutar. En računalnik imam povezan z brezžično povezavo. Antena lovi signal iz njegove antene, katera mislim da je vključena v rutar. Sedaj da bi imel brezžično povezavo še na drug hišni rač. potrebujem brezžično mrežno kartico in anteno? Ta nova antena bi lovila signal od sosedove ali od te ki jo že imam?

Hvala za pomoč, ne te zadeve s ene spoznam kaj.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za začetek to so router-ji ne rutar-ji.

Načeloma bi moralo nesti skozi zide, bolj problematične so plošče, ker imajo armaturo noter in to zelo oteži prehanje signala, ločena antena je vsekakor boljša izbira.

Povezal se bo na sosedov router in ne na tvoj obstoječi računalnik, kakšno rešitev pa že imaš doma za prvi računalnik?

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lovilo bo oboje, na katerega pa se boš hotel povezati pa boš sam izbral. Kupi samo čimboljšo anteno, ne ravno neke najcenejše... se splača kak evro več dat.

Oz bolj razločno povej. Ti že imeš ruter ali bi se na sosedovega povezal? Potem rabiš samo še eno brezžično mrežno kartico oz ključek oz karkol :)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!