Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Za katero grafično gre?

Tukaj je eno bolj splošno navodilo za nVidia grafične.

GeForce 9800 GT

Objavljeno

GeForce 9800 GT

Nisi navedel točne oznake proizvajalca in modela. Ne glede na to, tista splošna navodila zajemajo tudi kartice serije 9800GT in upam, da ti bodo v pomoč.

Objavljeno (popravljeno)

Nisi navedel točne oznake proizvajalca in modela. Ne glede na to, tista splošna navodila zajemajo tudi kartice serije 9800GT in upam, da ti bodo v pomoč.

hvala Fritz, tole mislim, da bo pravo, samo čas si moram vzet in se lotit tega, hvala še enkrat, :OK:

vsekakor javim tule kako mi je uspelo.

Popravljeno . Popravil Dadi
  • 4 tedne pozneje...
  • 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Živjo!

Nabavil sem HD video kamerco, zdaj pa razočaran ugotovil, da moj računalnik posnetkov niti gladko ne more predvajat, kaj šele, da bi uporabljal kak programa za editiranje. POZOR, to verjetno čaka večino in teresentov za nakup HD kamer!

In se zdaj ogledujem za nečim novim, pa ne preveč dragim. Recimo, da bi omogočal lepo predvajanje posnetkov, pa še dolovanje kakega softvera za editiranje, recimo Live Movie Makerja ali Pinnacle Studio 14. Pa da ne bi bilo treba čez dve leti že kupovat novega... Za svoj skromni proračun pod 450 EUR sem si zamislil tole

procesor Intel Core 2 DUO E7500

matična plošča G41

grafična kartica ATI 5570HD 1 GB

pomnilnik (RAM) 4 GB Kingston PC800

trdi disk WD 500 GB, Sata 2

optične enote DVD-/+RW

zvočna kartica da

mrežna kartica da

napajalnik 420 W PSU

ohišje ATX

garancija 2 leti

Dobava: na zalogi

Spletna cena: 432,89 €

pa me zanima, če bi bilo v redu? ... oziroma predlogi...

Objavljeno

@ vodnar

Cena je v principu ok, še posebej, če sam nič ne menjaš ali nadgrajuješ, v nasprotnem je lahko problem z garancijo (nalepka na ohišju). Pa še garancija za nekatere komponente, če jih kupuješ ločeno npr. diske, velja 3 leta in ne 2 leti.

Poglej si tole ponudbo, če možakar zadeve še ni prodal - dobiš skoraj enako mašino za pol manj denarja.

Objavljeno

Še nikoli mi ni bilo treba kište prinest na servis če je kaka komponenta crknla. So mi normalno z računom uveljavljali reklamacijo. Saj jih vnaprej obvestiš da se ukvarjas z računalniki in ne komplicirajo. Če pa ti res ni nč jasn o kompih, potem pa bolje da mas nalepko gor.

lp

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

uporabljam dvdvideosoft free studio,konventira vse živo :music3:

tudi jaz imam tole zadevo in je super, res ogromno možnosti

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

men pa probleme dela comp in sicer kakersne koli mape odpiram.. in ko prehajam iz mape v mapo nimam moznosti vrnitve nazaj...moram okence zapret in ponovno odpret..tista orodna vrstica ki je bla na vrhu mape je ni vec in nevem kak nastimat...preiskal sem vse pa nisn najdo te funkcije gre se za xp..upam da se najde kak mojster ki to ve :worship:

Objavljeno

men pa probleme dela comp in sicer kakersne koli mape odpiram.. in ko prehajam iz mape v mapo nimam moznosti vrnitve nazaj...moram okence zapret in ponovno odpret..tista orodna vrstica ki je bla na vrhu mape je ni vec in nevem kak nastimat...preiskal sem vse pa nisn najdo te funkcije gre se za xp..upam da se najde kak mojster ki to ve :worship:

HI!

Očitno ti je uspelo "skriti" orodne vrstice. Povrneš jih tako, da z desnim klikom na preostali orodni vrstici odpreš "pop up" meni in izbereš "pokljukaš" želene vrstice.

Objavljeno

HI!

Očitno ti je uspelo "skriti" orodne vrstice. Povrneš jih tako, da z desnim klikom na preostali orodni vrstici odpreš "pop up" meni in izbereš "pokljukaš" želene vrstice.

ma ja problem je ker kar je ostalo od orodne vrstice recimo v moj racunalnik : ogled sistemskih informacij,dodaj ali odstrani programe,spremeni nastavitve(nadzorna plosca) klikat z desno se neda ne odpre nic seveda pa kar je ostalo lahko z krizcem skrijem in nazaj prikazem ostalo nic :S

Objavljeno

no je že malo bližje pod raziskovalca mi celo pokaze orodno vrstico...drugje nicesar..za stalno nastavitev pa se zatakne pri tem linku je opisan za windows 7...na xp pa fali tista vrstica z organiziraj...in nevem kje se drugje nastavi..por orodno vrstico sem gledal mal obklukan vse tko da bi moglo delat...me pa tle jezi :S

Objavljeno

Če še nisi rešil, tu je zdravilo klik.

lp

Objavljeno

Če še nisi rešil, tu je zdravilo klik.

lp

no tole je pa super zadeva :notworthy: sm potegno dol un programcek fixit in je stvar tkoj bla resena..tko da res hvala :010enako hvala tud mini k je puzkušala pomagat B)

• Ni mi všeč 2
  • 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Koligi spet prosim za pomoč. Gledal sem že po internetu pa ne najdem nil pametnega. Zanima me namreč kako se imenuje tisti kabel ki povezuje glasbeni stolp z zvočnikom. Rad bi kupil "malo" daljši kabel.

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Koligi spet prosim za pomoč. Gledal sem že po internetu pa ne najdem nil pametnega. Zanima me namreč kako se imenuje tisti kabel ki povezuje glasbeni stolp z zvočnikom. Rad bi kupil "malo" daljši kabel.

Si poizkusi z iskalnim nizom 'kabel za zvočnike'?

lp

• Ni mi všeč 2
  • 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Prosim za pomoč:

kaj bi blo narobe z USB vodili, da mi noče skopirat Filma na USB ključek? Poskusil sem 3 ključke in 2 USB diska po 500GB (WD). Skopira se cca do polovice, potem se ustavi. Poskusil sem tudi več različnih filmov. Manjše fajle še nekako skopira (npr slike), razen če jih ne označim preveč (500MB+) kjer se tudi obesi vse skup. Umre pa vse, še word in internet, tok ga obesi vse skup, leprav je nek Quad procesor. Comp ni ravno star, je še v garanciji.

Zanimivo pa je, da mi je uspelo iz diska na comp potegnit 12 GB v enem kosu. Zdej ni pa nič več nič jasn....

Ideje?

Thnx

• Ni mi všeč 2
Objavljeno

Prosim za pomoč:

kaj bi blo narobe z USB vodili, da mi noče skopirat Filma na USB ključek? Poskusil sem 3 ključke in 2 USB diska po 500GB (WD). Skopira se cca do polovice, potem se ustavi. Poskusil sem tudi več različnih filmov. Manjše fajle še nekako skopira (npr slike), razen če jih ne označim preveč (500MB+) kjer se tudi obesi vse skup. Umre pa vse, še word in internet, tok ga obesi vse skup, leprav je nek Quad procesor. Comp ni ravno star, je še v garanciji.

Zanimivo pa je, da mi je uspelo iz diska na comp potegnit 12 GB v enem kosu. Zdej ni pa nič več nič jasn....

Ideje?

Thnx

nevem kako velik film imaš. meni noče nad par GB velik film (iz kamere) skopirat na WD disk pa če se ubijem. še nisem našel rešitve razen da razrežem na cca 5 GB fajl

• Ni mi všeč 2
Objavljeno (popravljeno)

FAT32, brez posegov v sistem, ne prebavlja datotek večjih od 4Gb (to je lahko težava tudi pri tebi, Pervy). Preveri ali je vsaj eden od teh diskov/ključkov formatiran v NTFS.

Popravljeno . Popravil Fritz
  • Ni mi všeč 2
Objavljeno

FAT32, brez posegov v sistem, ne prebavlja datotek večjih od 4Gb (to je lahko težava tudi pri tebi, Pervy). Preveri ali je vsaj eden od teh diskov/ključkov formatiran v NTFS.

ja saj sem si mislil da bo kaj takega. no zdaj že na začetku takoj filme po kadrih razrežem da ni problema.

• Ni mi všeč 2

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!