Thundercat Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Nujno rabim pomoč.Na prenosnemaračunalniku imam nameščene windowse xp profesional še pred izidom servis pack 2 ko sedaj hočem namestit ta servis pack mi javlja o nekem neveljavnem ključu pomoč prosim. Servis pack pa rabim ker mi noče namestiti enega programa. ← Če imaš kupljene original Windowse, potem se nimaš kaj sekirat in bi moralo delat, če pa ne pa pač... tako kot je že nekdo tukaj omenil (piratska kopija, ki ne preverja ključa) :) ← Če imaš "slučajno" neveljaven key in se ti ne da še enkrat instalirat.. moraš pač zamenjat key z delujočim ... zamenjaš ga tako da v google napišeš nekaj ala "xp windows key change" Key pa .... napišeš recimo v google "serials ws" pa potem pač mal poiščeš. ← ali pa poskusi to.... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Oj, ja itaq, da se ve kateri program misls, ga imam nalozenega, gre pa za priblizno 50 mb prostora na disku... Dobil sem ga od kolega... na netu pa ne vem kje bi se nahajal... Kako ti lahko pomagam? Ja, to je ta brezplačni slovar ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Računalnik mi je znorel :kva2: kar brez veze se restartuje :angry2: Kwa to dogaja??? :hmm: Nod 32 ni nič zaznal, da bi bili kakšni virusi! :headbang: :wallbash: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 probaj še preverit s kakšnim anti spyware programom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dašenka Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Priporočam vam da LCD-jček postavite v dva slota za disketnik. Kišta zgleda dokaj nova...otišla garancija... :( :( LP, El Barto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 22, 2005 Deli Objavljeno September 22, 2005 Računalnik mi je znorel :kva2: kar brez veze se restartuje :angry2: Kwa to dogaja??? :hmm: Nod 32 ni nič zaznal, da bi bili kakšni virusi! :headbang: :wallbash: ← Hardware problem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Računalnik mi je znorel :kva2: kar brez veze se restartuje :angry2: Kwa to dogaja??? :hmm: Nod 32 ni nič zaznal, da bi bili kakšni virusi! :headbang: :wallbash: ← Lahko je problem v napajalniku....Men se je to dogajalo potem pa sem kupil 550w napajalnik,zdaj dela že eno leto brez problema.Možno pa je tudi da je prevelika voltaža na procesorju (si kaj navijal procesor?) ali pa se ena od stvari pregreva (če imaš novejši računalnik in imajo komponente toplotne senzorje si downloadaj Speedfan, ki ti kaže temeraturo komponent) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno September 23, 2005 Deli Objavljeno September 23, 2005 Čez noč mi ni restarto :worship: tako, da mislim, da je imel muho enodnevnico!!?? :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 25, 2005 Deli Objavljeno September 25, 2005 Čez noč mi ni restarto :worship: tako, da mislim, da je imel muho enodnevnico!!?? :worship: ← Upam, ampak jaz sem imel podoben problem, pa ni bila muha enodnevnica :grrr Ne spomnim se točno kaj je bla za ena golazn, vtipkaj v google ustrezne izraze (computer restart ... ) pa poglej če vrže ven kako stran z opisi črvov in virusov, pa najdi zdravilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 a ve kdo kje oz. kako izklopim nadležno prijavljanje vsakič ko vklopim računalnik....mam Xp Sp 2...vsakič se pojavi okno za vpis gesla(čeprav ga ne uporabljam) in je malo nadležno ker računalnik uporabljam samo jaz.. kako izklopit/onemogočit okno za prijavo v sistem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 a ve kdo kje oz. kako izklopim nadležno prijavljanje vsakič ko vklopim računalnik....mam Xp Sp 2...vsakič se pojavi okno za vpis gesla(čeprav ga ne uporabljam) in je malo nadležno ker računalnik uporabljam samo jaz.. kako izklopit/onemogočit okno za prijavo v sistem? ← Nadzorna plošča - uporabniški računi. Nastavi na enga uporabnika oz. skrbnika sistema, pa malo poglej okoli funkcije, piše vse LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 Yep, malo poglej uporabniške račune. Se da izklopit to traparijo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 MY Computer/Managa/Users&Grups/Propertis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno September 28, 2005 Deli Objavljeno September 28, 2005 a ve kdo kje oz. kako izklopim nadležno prijavljanje vsakič ko vklopim računalnik....mam Xp Sp 2...vsakič se pojavi okno za vpis gesla(čeprav ga ne uporabljam) in je malo nadležno ker računalnik uporabljam samo jaz.. kako izklopit/onemogočit okno za prijavo v sistem? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...03entry368403 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 done....hvala! :) še nekaj...mam en joystick...star...fora je, da ima konektor za računalnik 15 pinski....računalnik zadej pa nima takega konektorja ima le 9 in 25 pinskega... a se dobi kak transformerm ki bi mi 15 pinski konektor spremenil v 9 ali 25 pinskega...ima kdo viška? ali je moj joystik prestar za sodobna računala?Potrebna nabava novega? :hmm: sem zdownloadal 2 špila in sicer Battle of Britain Wings of wictory in Heroes of the pacific; pa bi rad poizkusil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 done....hvala! :) še nekaj...mam en joystick...star...fora je, da ima konektor za računalnik 15 pinski....računalnik zadej pa nima takega konektorja ima le 9 in 25 pinskega... a se dobi kak transformerm ki bi mi 15 pinski konektor spremenil v 9 ali 25 pinskega...ima kdo viška? ali je moj joystik prestar za sodobna računala?Potrebna nabava novega? :hmm: sem zdownloadal 2 špila in sicer Battle of Britain Wings of wictory in Heroes of the pacific; pa bi rad poizkusil ← Ehm... 9 pinski je COM port, 25 pinski pa LPT (printer port). Ti pa rabiš game port - 15 pinski. Včasih je bil namontiran na zvočne kartice, nekatere matične plošče so ga imele integriranega, nekatere posebej (kot recimo dodatni USB priklopi)... novejši sistemi pač ciljajo na USB priklop za vse naprave. Torej - s tem kar imaš sedaj si ne moreš pomagat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 Moja plata (8rda+) ima priklop za game port. Pa še priložen je. Ali pa eno pci zvočno noter daš pa imaš game port? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno September 30, 2005 Deli Objavljeno September 30, 2005 done....hvala! :) še nekaj...mam en joystick...star...fora je, da ima konektor za računalnik 15 pinski....računalnik zadej pa nima takega konektorja ima le 9 in 25 pinskega... a se dobi kak transformerm ki bi mi 15 pinski konektor spremenil v 9 ali 25 pinskega...ima kdo viška? ali je moj joystik prestar za sodobna računala?Potrebna nabava novega? :hmm: sem zdownloadal 2 špila in sicer Battle of Britain Wings of wictory in Heroes of the pacific; pa bi rad poizkusil ← TC jst prodam joystick, oglas se pr men ce te kj zanima :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 1, 2005 Deli Objavljeno Oktober 1, 2005 Upam, ampak jaz sem imel podoben problem, pa ni bila muha enodnevnica :grrr Ne spomnim se točno kaj je bla za ena golazn, vtipkaj v google ustrezne izraze (computer restart ... ) pa poglej če vrže ven kako stran z opisi črvov in virusov, pa najdi zdravilo ← Mislim, da sem našel problem :yea2: javim zvečer, da vidim, če je to!!! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 Rabo bi program da bi lahko dal mape pod kodo, a ma kdo kaj podobnega ali pa če ima kdo kakšnje iskušnje s tem? Hvala za odg. lp rossi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 to tudi mene zanima, program, ki bi mi pod kodo vrgel določeno celo mapo... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RSTDRIVER Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 to tudi mene zanima, program, ki bi mi pod kodo vrgel določeno celo mapo... :hmm: ← mogoče tole: http://www.folder-password-expert.com :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc4life Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 kaj ce bi pa enostavno mapo zararal pa jo spravo pod password? .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Za kodiranje seveda http://www.truecrypt.org/ Sploh ker je opensource. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
#46# Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 oni prvi je za plačat, drugi pa ti novo disk kao naredi, jaz pa bi rabo da lahko recimo samo kr mapo določiš ki je že na disku pa da jo daš po key!! ve kdo ka? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se