Motorist1987 Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Jaz mape zmeraj zaklepam z WinRAR-om, in nato uporabim možnost nastavitve gesla. Npr: Desni klik na ikono, ki jo želiš zakleniti---> Add to archive---> Advanced---> Set password...---> potem pa samo še določi geslo, in stvar imaš zaklenjeno LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Aloha A kdo ve za program, ki bi dolge datoteke skrajšal na več manjših (tako da se lahko na CD zapeče), potem pa spet skupaj spravil? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) winrar ( split to volumes, bytes ) Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil BC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzek Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 winrar ( split to volumes, bytes ) ← OK thx... Nism vedu.. Včas je bil ARJ za to... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 9, 2005 Deli Objavljeno Oktober 9, 2005 Upam, ampak jaz sem imel podoben problem, pa ni bila muha enodnevnica :grrr Ne spomnim se točno kaj je bla za ena golazn, vtipkaj v google ustrezne izraze (computer restart ... ) pa poglej če vrže ven kako stran z opisi črvov in virusov, pa najdi zdravilo ← Prav si imel :OK: Trojanc :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 imam problem s sprejemom pošte, namreč če jo pošljem recimo z hotmaila, mi je ne dostavi, prav tako ne dobim več obvestil o novih PM iz motosveta, ko sem včeraj hotel dančiju poslat fotke, mi je vrnil tole: This Message was undeliverable due to the following reason: Your message was not delivered because the return address was refused. The return address was "<moj mail@siol.net>" Please reply to <Postmaster@siol.net> if you feel this message to be in error. The following attachments have been removed from the bounce message: fotke marof.rar Reporting-MTA: dns; mta1.siol.net Arrival-Date: Mon, 10 Oct 2005 21:48:39 +0200 Received-From-MTA: dns; edge1.siol.net (10.10.10.210) Final-Recipient: RFC822; <dancijev mail@......> Action: failed Status: 5.1.3 Remote-MTA: dns; mail.slon.net (195.246.17.40) Diagnostic-Code: smtp; 553 5.1.8 <moj mail@siol.net>... Domain of sender address moj mail@siol.net does not exist :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ernessto73 Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 SiOL je imel menda včeraj neke čudne probleme (domena siol.net). Lahko, da jih še niso odpravili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 11, 2005 Deli Objavljeno Oktober 11, 2005 Siol povezava nekaj časa verjetno ne bo delovala vsem obiskovalcem slo-techa) je danes nenadoma izgubil eno najpomembnejših reči: ime. Domena siol.net se od približno devete ure zjutraj več ne nahaja v vrhnjem DNSu. Domeno tako vidijo kot delujočo le še uporabniki SiOLovih DNS strežnikov, ki pa so, resnici na ljubo, dovolj nedelujoči, da to ne bo zmanjšalo resnosti problema. Brez domene ne deluje e-mail, ne delujejo spletne strani, ne deluje preslikava med IP številkami in imeni v obe smeri, vse zelo pomembne reči za normalno delovanje ponudnika internetnih storitev. Je to začetek konca SiOLa? Naročite raje moje storitve! Dodatek: 080 1000 -- linija je zasedena (na nivoju omrežja, ne na nivoju zasedenih operaterjev), zato niti ne poskušajte. :xx: vir: slo-tech Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 (popravljeno) The return address was "<moj mail@siol.net>" tools accounts dvoklikni account (siol) reply address zamenjaj.... ali popravi. Če je pa prej delalo in nisi šaril po nastavitvah je pa problem pri njih. Pošlji jim mail ;) LP Popravljeno Oktober 12, 2005. Popravil strom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 12, 2005 Deli Objavljeno Oktober 12, 2005 tools accounts dvoklikni account (siol) reply address zamenjaj.... ali popravi. Če je pa prej delalo in nisi šaril po nastavitvah je pa problem pri njih. Pošlji jim mail ;) ← ...ja saj je TC napisal v čem je problem....kako pa bi jim naj poslal mail če ni delal :hmm: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 nabavil sem si nov comp, pa me zanima zakaj bi lahko bil glasen ampak res glasen. v primerjavi s tastarim, ki je tu glasen, je tale odtrgan ta star ima 2 ventilatorja..proc in napajalnik, tanov pa 4..poleg omenjenih ima še na grafični in enega na ohišju če fizično zablokiram napajniški in ohišni ventilator, je zvok še vedno zoprn, se pravi je kriviti proc ali grafiko za rezek hrup zanimivo je, da mi epoxov softver kaže obrate napajalnega in ohišnega ventilatorja, medtem ko je procesorski vedno na nuli, očitno nima senzorja? imam pa opcijo smart cpu fan, ki štela obrate glede no toploto...čudna kombinacija proc je 3GHz p IV, pa mogoče pretanko ohišje? -ne duši zvoka ostane še grafični vent., ki pa ga ne morem nikjer programsko nadzirat sem slišal, da zna bit včasih ventilator grafike (r9550) škart in zato bolj tuli, čeprav zvok je zdrav ampak res pretiran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 original intelov ventilator, ki ga dobiš poleg proca je res glasen oz. preglasen :doze: zamenjaj za recimo thermaltake Silent Tower 4-in-1 (CL-P0025).....tudi za grafično obstajajo tišji hladilniki recimo artic cooling vga silencer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 Silent towerja mam jst...je res carski :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 nabavil sem si nov comp, pa me zanima zakaj bi lahko bil glasen ampak res glasen. v primerjavi s tastarim, ki je tu glasen, je tale odtrgan ta star ima 2 ventilatorja..proc in napajalnik, tanov pa 4..poleg omenjenih ima še na grafični in enega na ohišju če fizično zablokiram napajniški in ohišni ventilator, je zvok še vedno zoprn, se pravi je kriviti proc ali grafiko za rezek hrup zanimivo je, da mi epoxov softver kaže obrate napajalnega in ohišnega ventilatorja, medtem ko je procesorski vedno na nuli, očitno nima senzorja? imam pa opcijo smart cpu fan, ki štela obrate glede no toploto...čudna kombinacija proc je 3GHz p IV, pa mogoče pretanko ohišje? -ne duši zvoka ostane še grafični vent., ki pa ga ne morem nikjer programsko nadzirat sem slišal, da zna bit včasih ventilator grafike (r9550) škart in zato bolj tuli, čeprav zvok je zdrav ampak res pretiran ← ventilator na grafiki..100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 16, 2005 Deli Objavljeno Oktober 16, 2005 hehe...sem iz kontra strani odprl računalnik, ker ne smem poškodovat garanc. nalepke in grafična nima venta, ker ni ne vem kako huda, se pravi, se dere procesorc, menjat ohišje bo mal brezveze v tem trenutku, drug hladilnik pa bo kar prišel v poštev! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 17, 2005 Deli Objavljeno Oktober 17, 2005 malo sem gledal termaltejke, pa so enormnih dimenzij in teže, tako da se trenutno nagibam k temu zalmanu, sicer ni namenjen za 775 procesor, ampak z ustreznim adapterjem je stvar rešljiva kaj pravte na podatke..glasnost, možnost hlajenja p4 3GHz itd zakaj LED varjanta? ker je ta model v akciji, in je kar cnej :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 ma jaz bi na tvojem mestu vseeno raje vzel malo više omenjeni model, saj svoje delo res opravlja dobro in tiho :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 jst mam tega in moram rečt, da je zadeva velik in se ustrašiš ko ga vidiš...vendar opravlja svojo funkcijo z odliko.... :OK: priporočam... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 ...je pa res da moraš met dovolj prostorno ohišje, da ga not spraviš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Oktober 18, 2005 Deli Objavljeno Oktober 18, 2005 sem naknadno hotel sonic tower, pa ni šel noter, pa 7700 tut ne, se pravi tudi silent ne bi pasal v ohišje, tako da sem pristal na zgoraj omenjenem. povpr 3-5° nižje temperature in pa nov problem..sedaj se sliši samo še napajalnik, tudi če je zalmo na full power mah problem rešen pa še lepo zgleda, k sem stranico preobul v plexi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Motorist1987 Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Mene pa zanima, kako bi resil tezavo s sumniki. Ko pisem npr. v Wordu je vse OK, na internetu pa jih ne morem uporablajti. Naredi mi tole: ~(z), a(s) itd. Hvala za vase odgovore! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 Mene pa zanima, kako bi resil tezavo s sumniki. Ko pisem npr. v Wordu je vse OK, na internetu pa jih ne morem uporablajti. Naredi mi tole: ~(z), a(s) itd. Hvala za vase odgovore! LP ← Mogoče bi en konkreten primer navedel, kaj je zate to "na internetu" (kje točno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Oktober 25, 2005 Deli Objavljeno Oktober 25, 2005 malce :topic: ....ampak kaj storiti v takem primeru :whistle: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 ctrl+alt+del :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 26, 2005 Deli Objavljeno Oktober 26, 2005 (popravljeno) Mene pa zanima, kako bi resil tezavo s sumniki. Ko pisem npr. v Wordu je vse OK, na internetu pa jih ne morem uporablajti. Naredi mi tole: ~(z), a(s) itd. Hvala za vase odgovore! LP ← Nastavitve za kodiranje - šumnike - najdeš v Exporerju pod Orodja in nato Internetne možnosti. Potem poglej pod Splošno in pisave ! Glej priložene sličice. Pa še to po nastavitvi, moraš mašino ponovno zagnati, sicer nič od nastavitev. Upam da bo delovalo . Popravljeno Oktober 26, 2005. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se