Andro90 Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 verjetno en k ma terenca... se mi zdi da toyoto? :) Ta k ma toyoto landcruiser je fotr od mojga bivšga sošolca... baje da ma kr dost vez pr polcajih vsaj tko mi je njegov sin reku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MarduK Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 (popravljeno) Ce bo naslednji vikend velik motoristov gor se zna zgodit d bomo ksne policaje fasal... :xx: ...jasno spet je zivcn model iz gorne brezovce... :naughty: Ja in kolk je omejitev na ovinkih do Rakitne? :P Jst osebno se na unih ovinkih nimam kej bat polcije...Pa tut če se 100x gor pa dol pelem Popravljeno April 15, 2007. Popravil MarduK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 15, 2007 Deli Objavljeno April 15, 2007 Ta k ma toyoto landcruiser je fotr od mojga bivšga sošolca... baje da ma kr dost vez pr polcajih vsaj tko mi je njegov sin reku ja sej se je naki hvalu, kakšne veze ma... sam zgleda da ne prov dobrih, če še sam ne ve, kok je omejitev na rakitno po ovinkih... tip je zabov, da je dau on iz lastnega žepa zgradit to cesto (yea, if you believe in santa) :slap: in da je omejitev 40 :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 sej gor pred gorno brezovco je res znak 40 samo to se razveljavi ...ma sej na da bi se jih bal samo lih zelim si jih pa tud ne...(p.s. nimam izpita taprave kategorije) :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 sej gor pred gorno brezovco je res znak 40 samo to se razveljavi ...ma sej na da bi se jih bal samo lih zelim si jih pa tud ne...(p.s. nimam izpita taprave kategorije) :huh: to pa bol, da tle čimmanj pišeš :D Ja za tist znak vem, sam se za križiščem razveljavi, tko da je naprej omejitev 90 :) Unmu tipu je dogajal na polno, sej pol se je pa mal umeru :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 to pa bol, da tle čimmanj pišeš :D Ja za tist znak vem, sam se za križiščem razveljavi, tko da je naprej omejitev 90 :) Unmu tipu je dogajal na polno, sej pol se je pa mal umeru :slap: Ma vem plavi so povsod na pohodu...ma ja sej vem kermu..sm reku bom nasledn vikend ksna pomirjevala sabo prpelu... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno April 16, 2007 Deli Objavljeno April 16, 2007 Ta k ma toyoto landcruiser je fotr od mojga bivšga sošolca... baje da ma kr dost vez pr polcajih vsaj tko mi je njegov sin reku bla bla bla nc se bat fantje :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fabo Objavljeno April 19, 2007 Deli Objavljeno April 19, 2007 A pride jutr kdo kej gor? (popoldne jasno) :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Pozor! Če bo šel kdo v kratkem na Rakitno vas opozarjam da je zaradi všerajšnjega neurja na cesti precej peska! lp B Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 16, 2007 Deli Objavljeno Junij 16, 2007 Hvala za opozorilo, je v planu jutri :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jeger Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 js grem pa zdele mal gor :) upam d ni več peska ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 ej, eno vprasanje: Kdaj mislijo kaj asfaltirat odsek naprej od jezera pa do Cerkniskega konca? Kje je problem? Stik dveh obcin? Ni dnarja? Ni pobude? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 ej, eno vprasanje: Kdaj mislijo kaj asfaltirat odsek naprej od jezera pa do Cerkniskega konca? Kje je problem? Stik dveh obcin? Ni dnarja? Ni pobude? Pa še eno vprašanje: koliko km je tam čez neasvaltiranih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Cca. pet kilometrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gem4 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Pa še eno vprašanje:koliko km je tam čez neasvaltiranih? Točno 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Točno 3 Kar tako naj ostane. Se verjetno tudi domačini zavedajo, da bod z asfaltom dobili še neomejeno število moto drekačev. :evilgrin: Kdor zna po pameti, zna tudi po šodru, če je treba. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
civava Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Kar tako naj ostane. Se verjetno tudi domačini zavedajo, da bod z asfaltom dobili še neomejeno število moto drekačev. :evilgrin: Kdor zna po pameti, zna tudi po šodru, če je treba. :grim Res je! Mal adrenalinsko, pa vseeno gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gem4 Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Kar tako naj ostane. Se verjetno tudi domačini zavedajo, da bod z asfaltom dobili še neomejeno število moto drekačev. :evilgrin: Kdor zna po pameti, zna tudi po šodru, če je treba. Se popolnoma strinjam. Mene čisto nič ne moti tistih par minutk bolj počasi. Bolj me moti pesek na ovinkih na drugi strani, ki pa nima veze z dežjem. Ker je bankina precej visoka jo kak avtomobilist mimogrede povozi in nasuje pesek na asfalt. Lasnko leto se je tik pred mano eden od naših zarinil pod odbojno ograjo. Za dodatek pa moraš še pazit , ker se bčasno lokalni Schumacherji vozijo po napačni strani čez ovinke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Meni gre pa skrajno na zivce. Mirno popoldansko furco tam cez Rakitno do Cerknice in Logatca nazaj mi zmoti en tecen makadam, prah v usta in cel kup avtomobilistov, ki pridivjajo v nasprotno smer, po moznosti po moji strani ceste, meni pa ze takoalitako guma zdrsava brez bremzanja, kaj sele da pritisnem bremzo.... P.S. HHV spet na strani NEmotoristov... tipicno... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
malakai Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 ej, eno vprasanje: Kdaj mislijo kaj asfaltirat odsek naprej od jezera pa do Cerkniskega konca? Kje je problem? Stik dveh obcin? Ni dnarja? Ni pobude? Kolikor vem, je to državna cesta in zato zadeve premikajo kot se :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Junij 21, 2007 Deli Objavljeno Junij 21, 2007 Kolikor vem, je to državna cesta in zato zadeve premikajo kot se :unsure: V naši občini (brezovica) so itak vse ceste zje*ane :trance_33_sleep: Tko da ni čudn če je še tist del neasvaltiran Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 .... P.S. HHV spet na strani NEmotoristov... tipicno... A da res? :blink: No pa definiraj motoriste in NEmotoriste, da preverim. :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 tokrat se popolnoma strinjam z HHVjem :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Jutri ob 13h štart iz Planinskih rid proti Rakitni. Stil MS(medium sport). Vabljeni :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 24, 2007 Deli Objavljeno Junij 24, 2007 Meni gre pa skrajno na zivce. Mirno popoldansko furco tam cez Rakitno do Cerknice in Logatca nazaj mi zmoti en tecen makadam, prah v usta in cel kup avtomobilistov, ki pridivjajo v nasprotno smer, po moznosti po moji strani ceste, meni pa ze takoalitako guma zdrsava brez bremzanja, kaj sele da pritisnem bremzo.... P.S. HHV spet na strani NEmotoristov... tipicno... pa kaj jocaš - pelji se po drugi poti, pa te ne bo motilo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se